Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: her şey birkaç ay önce başladı. önce, mitingler yapıldı, halk böyle istiyor mistifikasyonu yaratılmaya çalışıldı. sonra emekli hukukçuları, askerleri, politikacıları naftalin kokulu sandıklardan çıkardılar, bilirkişi diye önümüze koydular. koskoca hakimler 367 saçmalığını gözümüzün içine baka baka onayladı. ‘yok artık bu devirde olmaz’ denen oldu, bir gece yarısı asker muhtıra verdi. düdük çaldı, köşelerin en mert ve yetkin diye bilinen kalemleri, güya solda fikirsel temellerini kuranlar biranda özköklerine döndüler ve bila istisna bu sürecin coşkun ve yılmaz savunucuları oldular. ve sonunda beyinlerimiz üzerinde verdikleri iktidar mücadelesinin meyvelerini alma mevsimi geldi, önümüze sandık kondu. daha önce de yaptığımız gibi, tüm gündelik eleştirilerimizi, normal şartlar altında geçerli olan siyasal farklılıklarımızı bir kenara kaldırdık ve şapkadan tavşan çıkardık. hesapları tutmayan toplum mühendisleri hiç üzerlerine alınmadılar, halkın ahmaklığından hatta ihanetinden dem vurdular, faturayı birkaç siyasetçiye kestiler. ayağa kalkıp üzerilerindeki tozları silkelediler ve hiçbir şey olmamış gibi “nerde kalmıştık?” diyerek yeni taktikler geliştirmeye koyuldular. daha önce zorlanarak, ürküterek, tehdit ederek yapamadıklarını, bugün uzlaşma, fedakârlık, kardeşlik, şövalyelik gibi değerlerle yapmaya çalışıyorlar. yani şeytan bu kez sağdan yaklaşıyor. her fırsatta “çağlayan’a kulak ver, tandoğan’a bak, gündoğdu meydanı’nı gör” diyerek uzlaşma adı altında kendi gündemini dayatanlara, 22 temmuz’da çağlayan’da, tandoğan’da, gündoğdu’da toplanan kalabalığı saymalarını öneriyoruz. hem de bu kez google earth’den değil, göz kararı da değil, yüksek seçim kurulu web sayfasından. bu sayılar arasındaki milyonlarca farkı görüp, bu kez siz uzlaşmaya ne dersiniz? abdullah gül, sezer’den çok daha tarafsız, çok daha güler yüzlü, çok daha hoşgörülü bir cumhurbaşkanı olacaktır. gelin siz bir fedakarlık yapın ve abdullah gül üzerinde uzlaşın. yine de içine sinmeyenlere denilebilecek tek söz kalıyor: “biz 7 yıl sezer’e katlandık, siz de 7 yıl abdullah gül’e katlanın.” abdullah gül, her an geri adım atacak kadar inançsız sağcı idare-i maslahatçılık ile sırtını askeri vesayete dayamış totaliter bir uzlaşma söylemi arasında sıkıştırılmış durumda. akp kurmayları bilmelidir ki; savcıyla, dergiyle, 301’le doymayan bu demokrasi öğütücüsüne bir abdullah gül’ü feda etmek sadece onun daha fazla iştahını kabartacaktır. genç siviller olarak; abdullah gül aday olamazsa çatışma çıkar diyemiyoruz, çünkü elimizde silah yok. abdullah gül aday olmazsa kargaşa çıkar diyemiyoruz, çünkü emrimizde gazetelerimiz, televizyonlarımız yok. abdullah gül aday olamazsa kriz çıkar diyemiyoruz, çünkü devletin en kudretli mevkilerinde adamlarımız yok. genç siviller olarak ancak şunu söyleyebiliyoruz: abdullah gül aday olamazsa, vicdanımız sızlar, demokrasimiz bir yara daha alır. ileride utanarak anlatacağımız bir hikâyemiz daha olur . gazeteleri televizyonları, en kudretli mevkilerde adamları yokmuş...salak mı lan bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 genç olduğumdan utandım. ayrıca 10 ağustosta yapıldı bu 12 ağustos açıklaması. güleryüzlü cumhurbaşkanı istiyoruz yasalar haksızlıklar umurumuzda değil tikiyiz sapına kadar !!!1!!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 utanarak anlatacakları ilk hikaye bu olsa gerek. Biz sizinkini 7 yıl ektik sıra sizde diyorlar. Böyle sırayla işliyorsa ne güzel bi sonrakinde sıra gene bizde demek. Saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Neymiş genç olmak örümcek beyinli olmamak değilmiş. Ayrıca abdullah gül cumhurbaşkanı olmazsa hiiiçte içim sızlamaz. Yemişim güleryüzlülüğünü hedesini hödösünü. Bundan bir kaç sene önce "demokrasi treni... " ile gazetelere çıkan bir adamı "deyüşerek gelüştüm" mantığı ile ülkenin en tepesine koymaya çalışanlara akıl sır erdiremiyorum. Bu kadar damı kör olunur. Ahh böyle diyoruzda seçim sonuçlarına bak. Tüm şevki kırılıyor insanın birşeyler yapmak için Bir nesil akp ile büyüyecek ben ona üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Kim bu genç sviller yahu? Ben genç sivil değilim bunlar bu kafadaysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Genç siviller = Gerçek bindirilmiş kıtalardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 4 kişi hariç kimse iplemedi..heralde bıktı herkes artık bu tip başlıklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 genç akp li siviller bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Kim örgütlemiş bunları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Eğlenceli bir yazı olmuş. Bizim de son demlerimiz artık, yavaş yavaş dükkanı kapatalım dostlar. Adamlar cumhurbaşkanlığını bile aldılar, artık ne desek boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: Aket-Atum üye § 14 Ağustos 2007, Salı - 13:16 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 4 kişi hariç kimse iplemedi..heralde bıktı herkes artık bu tip başlıklardan Hayır da, saçma sapan bir yazıyla propoganda yapmaya çalışıp onu bile beceremeyerek tutarsızlık yapan, ismini açıklamaya bile tırsıp "genç siviller" diye seni beni onu kapsayan bir ismi seçerek ismimize de leke süren bir avuç dangalağın gereksiz yazısı zaten bundan daha fazla ilgiyi haketmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 cok komık bunlar.kendıne guvenı olmayan-sesi titreyen bir konusmacıları var izle,eglen. amaclarıda yok pek.cıkar askeri kötüler,cıkar vatansever cemiyetleri hırpalamaya calısır kendı caplarında capulcular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sg-1, eğer bizde dükkanı kapatırsan bu ülkeye ne olur kim bilir. Düşünmekten bile korkuyorum. Bu adamlara kalsa Atatürk'ün ismini bile unutturacaklar bize. Kapatmamaız lazım kepenkleri ama hayal kırıklığı, üzerimize çöken yorgunluk. Bende bilmiyorum ki nasıl aşacağız bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 abi o değilde palpatine kendi zekasıyla geldi ama türkiyede olsaydı heralde planlarının trilyonda birini yapsaydı da halk onu imparator ilan ederdi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Benim asıl hayalim ne biliyormusunuz :) Bu dingillerden biri sokakta böyle bir konuşma yapıyor olacak.. Etrafta hiçbir insan olmayacak.. Karakollar ve hastahaneler o gün kapalı olacak.. Elimde damage'ı yüksek, sallaması kolay, bileğimin uzantısıymış gibi hissedebileceğim bir odun olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 çok güzel desteklemişsin arkadaşın anlattıklarını. şaka gibi ya. gerilir geriyorlar diyenlerle gerenler aynı kişiler. uzlaşalım uzlaşalım diyenlerle dayatanlar aynı kişiler. bize şöyle şöyle yapacaklar diyip şöyle şöyle yapanlar aynı kişiler. valla bi de dayak at da tam olsun be slat. gralsınız kompile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 senide döverim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 korkmaz mısın bizimkiler domuz bağı yapıp gırtlağını kesicekler diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Allah (c.c.) sizinkilerin bize bisey yapmasina izin vermez sonucta egemenlik kayitsiz milletindir ama 5 senede bir oda sandik basinda ama onun disinda egemenlik kayitsiz sartsiz allahindir dimi horacegoesjihading dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 evet genç olmak demek örümcek beyinli olmamak demek değil, hergün burada görebiliyoruz bunu. şekil 1-a yapmak lazım bu başlığı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ulan nasıl ikiyüzlü insanlar ki, önce "hukuka saygılı olmak gerekli" diyip sonra da "koskoca hakimler 367 saçmalığını onayladı" diyorlar. işte herşeyi kendi leyhlerine çekmeye çalışan insanlar topluluğu. kendileri ne derse doğru, karşılarındaki ne yaparsa yanlış. hukuk karar verdi lan hukuk. hem hukuğa saygılı olmalıyız diyip hem hukuğa dil uzatmak nasıl bir terbiyesizliktir. ancak işte koyunların olduğu ülkeyi tilkiler yönetir lafının üstüne bu genç siviller gibi düşünen edepsizler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 horacegoesjihading ehuehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Atatürk'e üzülüyorum başka bişey değil. Zaman makinem olsa, döner "Atam, senin kuracağın canım ülkenin içine edecekler 2000'li yıllarda, senin ilkelerinin doğrulunu tartışacaklar, sorgulayacaklar... Halkımızda seni yavaş yavaş unutacak. Boşuna kan dökülecek yani bu savaşta." derim. Ulan hangi ülkede, o ülkeyi kuran, o ülkeye çok büyük şeyler katan insanlar unutuluyor ya? Hangi ülkede sorgulanıyor ataları? Bitmiş bu ülke bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 genç öküzler olmuş bunlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 @Lath:Götür beni gittiğin yere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar