horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bu aralar eddie izzard izliyorum bi arkadaşın tavsiyesi üzerine. epeyce bir güldürdü beni. önceden de billy connolly vardı izleyip beğendiğim. böyle beğendiiniz, tavsiye etceeniz komedyenler varsa, tercihen ingiliz yahut iskoç falan, şuraya bi yazıverseniz çok makbule geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 e2 deki conan o'brien beni çok eğlendiriyor şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Conan O'Brien var, İrlandalıydı sanırım. Late Night with Conan O'Brien diye bir programı var. e-2 yayınlıyor, güldürüyor baya. edit; ben yazana kadar yazılmış, ehah. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 00:14 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Dave Chappelle. [spo]Dikkat zenci çıkabilir![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ingiliz veya iskoç gelmedi şimdi aklıma ama dave chapelle izle, dane cook var. aslında zilyon tane var ama adlarını bilmiyorum, bakiim bulursam yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ya conan obrien, jay leno filan, yavan be. bi de stand up tadında bişi istiyorum. steve martin billy crystal filan gibi. ki onlar da yeterince komik değil. bu billy connolly ve eddie izzard süper ama. cem yılmaz kadar eğlendiriyolar en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Pablo Francisco Bill Hicks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bill Hicks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Lewis Black. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 http://lopus.5u.com/cturka.swf sunu yapani ariyorum madalya vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bir doz O'Brien yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 myspace in comedy bölümünü deneyebilirsin, cok fazla var ve aradan cok bayat cıkıyo ama arada harika olanlarıda var tabi. beğenmesen bile cok rahatlıkla saatler geçirebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bu arada link vereyim bahsettiğim arkadaşlara, fikir vermesi açısından. eddie izzard - covered in bees billy connolly [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 01:35 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Martin Lovrıns namı değer Martyn Lawrance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ya zencili istemiyorum. ingiliz istiyorum. bbc forumlarından ricky gervais e rastladım. o da çok komikmiş. mutlaka izleyin şunu: ricky gervais - gay animals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 benim izledigim 2 adam war biri george carlin baya kufreden bi abimiz dieride chris rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Meksika asıllı var Pablo Francisco, ben de tavsiye ederim gülmekten gözümden yaş gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 pablo franciscoya baktım. komikmiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 çak noris.farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Katt Williams, George Carlin... Ayrıca Bill Hicks ve Pablo Francisco'yu es geçme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 eski olsa da yazayım. andy kaufman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar