Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yojimbo'da da öyle kılıç dövüşü denebilecek fazla bir olay yok, başroldeki ağır abimiz one shot çekiyor ayak takımı tiplere eheh ama güzel film tabii, tavsiye ederim. sergio leone'yi yaratan filmdir dolaylı olarak, bir de öyle bir durumu var. ayrıca hero'ya kötü diyenlere yuh demek istiyorum. "bütün savaşları bitiren savaşı yapmaya değer midir?" gibi ağır bir soruyu sorup cevaplamaya çalışmış bir film. buna yakın dahi bir konuyu işleyen batı filmi görmedim de duymadım da henüz. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:22 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hero boş film değil elbette, sam o kadarda kötülemeye gerek yok batı sinemasında. ya genelde capon dövüşleri catadanak bitiyo keyfini almadan tam yazık oluyo, hacooo oluyo sonra kimin öldüğünü anlamand aönce 5 sn poz veriyolar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 allah rızası için d&d nin bütün filmlerinden kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 @bone liste çok hoş olmuş saol. azumi ve yojimbo hariç hepsini izledim gerçi ama. başkaları yararlanabilir bayağı. ben de bu ikisini arayayım. @half_cow drizzt filmi çıkarsa ilk izleyenlerden olurum zaten :) bi animasyonunu izlemiştim kısa bişeydi. 3 5 dklık. onda bile zevkten kudurmuştum. kitaplar her ne kadar artık baymaya başlasa da o sahneleri live action görmek.. oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 burdaki filmleri hemen çekeyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bende enfes balta dövüşlü film arıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 önermişti galiba tarantino. yoksa yönetmen farklıydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Tasogare Seibei'yi seyrettim ben, Alacakaranlık Samurayı, Twilight Samurai diye de geçiyo. Çok hareketli bi film diil. Karısı ölmüş, annesi alzheimer'a yakalanmış, iki kızı olan, aşırı fakir bi adamın hikayesini konu alıyo film. Film boyunca yanlış hatırlamıyosam 2 kılıç dövüşü var ve ben ikisini de çok beğendim. Elma armut keser gibi adam kesilen bi filmden ziyade, normal bi köy yaşamının içine samuraylar ve kılıçlar serpiştirilmiş bi film gibi. edit: imla [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:34 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: liste çok hoş olmuş saol. azumi ve yojimbo hariç hepsini izledim gerçi ama. başkaları yararlanabilir bayağı. ben de bu ikisini arayayım. hepsini izlediysen helal sana o zaman, öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ya ben senaryosunu sevmedim kardeşim bu kadar basit :) . Birkere film çok mitolojik öğe içeriyor (Çin mitolojisi) Bazı yerleri anlamakta güçlük çekebiliyorsun. (Bir yerde suyun üstünde kılıçlarla su damlasını kılıçla birbirlerine atıyorlar.Bu nedir şimdi anlayanınız varmı ? sanki tenis oynuyorlar.) Çin mitolojisi bilenede lafım yok çok beyenmiş süper bir film gelebilir . Ayrıca ben film i özetlerken sinemasal zamanından örnek vermek istedim. Yani film'de sürükleyicilik,devamlılık yok. Tabiki anlattiğim film'in tam bir özeti olamaz . Güzel izlenmesi gereken bir film ama Kaplan ve Ejderha film'iyle kıyaslanamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bende fantastik filmler arıyorum kilicli büyülü warmi bildiniz. earthsea ve curse of the ring tavsiye ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 curse of the rıng guzel baslıyor ama yetersız bır fılm bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: (Bir yerde suyun üstünde kılıçlarla su damlasını kılıçla birbirlerine atıyorlar.Bu nedir şimdi anlayanınız varmı ? sanki tenis oynuyorlar.) sanat. sırf eleştirmek için baksak her filmde bir ton yığın hede var. "tenis mi oynuyor salaklar" yerine, "su üstünde ne kadar da güzel hareketler yapıyorlar" diye düşünmek daha doğru olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Buzyeli Vadisi'ni çekselerde Drizzt'le Artemis Entreri'nin kapışmasını izlesek. Dadından yinmez valla.(Tabi iyi çekerlerse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yahu menzoberranzan'daki kısmı nasıl çekecekler ki? hayvani karanlık? enfraruj ile mi gösterecekler seyirciye nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ya zaten bu güne kadar çekilmemesinin tek sebebi orayı nasıl yapacaklarında karar verememeleri olarak düşünüyorum. Yani sonuçta Menzoberranzan ufak tefek büyülü nesnelerde sadece ışık olan,kapkaranlık bir yer.Ve bir filmlik bir konu değil sonuçta Drizzt'in olayı.Kara Elf üçlemesinden başlanacaksa 2 film yer altında geçiyor ve ışık neredeyse hiç yok.Fanları dışında izleyen diğer seyircileri asla etkilemez diye düşünüyorum. Aslında bir yolu var ama film boyunca baygınlık verir insana.Kişileri ve suratları vs. belli edecek şekilde hafif bir aydınlatma ve CGI ile yapılır.Ama film boyunca karanlık insanı öyle bir bayar ki iiggh. Ya da bir yolu daha var.Siyah beyaz çekilir :) .Işık seviyesi ayarlanırsa birçok şeyin engeli kalkar ama siyah beyaz bir Forgotten Realms çok kötü olur diye düşünüyorum. Bayağıdır düşünüyorum ciddi ciddi çekilir mi,çekilirse nasıl çekilir diye.Garip garip yollar arıyorum.Bunlar en mantıklı iki tanesi.Diğerlerini yazarsam dalga geçersiniz sdfa [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 16:43 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Kara Elf de holivuda pop corn mezesi olacaksa izleyene de yuh derim , çekene de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Çekecekler diye duymuştum ben. Bir ara oyuncuları bilem konuşuyorlardı. Sonra bu da Elric gibi kaynadı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ya çekilmesi lazım aslında,ama para çekilemeyeceği bariz ortada.Çünkü zaten çekimi masraflı bir olay gibi duruyor.Aslında bluebox önünde bol CGI destekli güzel bir şey yapılabilir ama çekilen filmin geliri ne olur,masrafları karşılar mı.Bence yapımcıları en çok düşündüren konulardan biridir Kara Elf hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Tam istediğin gibi kıran kırana kılıç dövüşü sahneleri olan filmi biliyorum. Jet Lee nin bir filmi vardı. Sanırım Fearless dı. Orda bir kılıç ustasıyla kraın kırana girişiyolardı. O sahneler bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: Ya ben senaryosunu sevmedim kardeşim bu kadar basit :) . Birkere film çok mitolojik öğe içeriyor (Çin mitolojisi) Bazı yerleri anlamakta güçlük çekebiliyorsun. (Bir yerde suyun üstünde kılıçlarla su damlasını kılıçla birbirlerine atıyorlar.Bu nedir şimdi anlayanınız varmı ? sanki tenis oynuyorlar.) Çin mitolojisi bilenede lafım yok çok beyenmiş süper bir film gelebilir . Ayrıca ben film i özetlerken sinemasal zamanından örnek vermek istedim. Yani film'de sürükleyicilik,devamlılık yok. Tabiki anlattiğim film'in tam bir özeti olamaz . Güzel izlenmesi gereken bir film ama Kaplan ve Ejderha film'iyle kıyaslanamaz bile. mitoloji değil tarih. aşil'in topuğundan one shot olana kadar killing spree yapması gibi bir durum değil. ülkeler var bir sürü, devamlı savaşan birbirleriyle. bunlardan birinin kralı diyor ki "ben bunların hepsini birleştireceğim" ve en büyük savaşı başlatıp hepsini birleştiriyor milyonlarca insanın canına malolsa bile. işte o ülke çin. tarihteki diğer bütün imparatorluklara uyarlanabilir aynı durum, pax romana için değmiş midir o kadar savaşa diye bir düşünülse, muhtemelen evet. osmanlı imparatorluğu için bile düşünülebilir, devamlı birbirini kesen halklar asırlarca barış içinde yaşadı. bugün bakıyoruz hatta gene birbirlerini kesiyorlar dünyanın en medeni zaman diliminde bile. film bu konuyu işliyor ki güzel bir tema. savaşın kötülüğü bilinen ve kabul edilen birşey ama bütün savaşları bitirmek için yapılmış en büyük savaşı yapmaya değer mi? bu soruyu da güzel işlemiş bir film bence. ekleme: evet fearless ve curse of the golden flower'ı da tavsiye edebilirim, ikincisi film olarak açmadı beni fazla ama ikisi de gene döktürüyor aksiyon koreografisi olarak. kılıç dövüşleri de gani. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 20:31 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar