Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bariz bi quest dağılım farkımı var acaba? suan 26.5 fln oldum ve milyon tane questim var log olmuş 30/30 ve halen alabileceğim quest var :D

elyoşum bu arada
Mesaj tarihi:
31 oldum hala grind yok

icimden bir ses 40 a kadar hala herkesin yakindigi grind i ariyacagimi soyluyor

lvl 20 lerden beri iddea ediyor millet forumlarda 11 lvl gecti goremedik daha grindi :p
Mesaj tarihi:
aman gorme zaten de misal morheimde cleric ve ben templar ice village de elite farmliyoruz. yapacak questler var ama, soyle bir durum var elite basina 50k xp aliyoruz :)

sicmisim questin icine :D

heh.
Mesaj tarihi:
Bazi level araliklarinda kesinlikle sorun var. Ben abyss'e girmeden once 23-25 arasi cok buyuk problem cektim Asmodian'da. Elyos'da boyle bir sorunum olmamisti. Bildiginiz Morheim'de 0 quest (2-3 gather, ayrica 10k veren repeatable questler disinda), diger grind zone'unda hic quest yok (zaten ordaki questlerin 80% repeatable, dogru duzgun exp veren 2-3 tane chain var, onlarda 5 taneyi gecme toplasaniz). Campaign questler desen en yakin olani level 27.

Bildiginiz 1.5 level oturup templarla grind yapmak zorundada, ki bu nasil bir izdiraptir sadece templar oynayanlar bilir low levellarda.

Simdi 25 oldum, istemedigim kadar quest var. Dengesizlik var. Bir quest log doluyor, hangisini yapcaginizi secemiyorsunuz, bir quest bulamayip grind yapmak zorunda kaliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Asmo öyle ya evet, biz de 3 leveldir sesuyla sürekli grind yapmak durumunda kalıyoruz, çok tatsız. Ama işte gerçek delikanlıların oynadığı ırk olduğu için, birazcık zorlamaya geleceğimizi düşünüp yapmışlardır. Elyos gibi değl.
Mesaj tarihi:
heh tek degilmisim :)

bende onun kavgasini verdim viktor ile adam elyos imis. burada da cok sacma bir olay cikmis oldu ortaya, bir faction rahat quest ile giderken digeri grindlemek ile levelliyor.

insallah ilerki levellerde tersi olur :P
Mesaj tarihi:
Valla biz 4 kişi, tıkır tıkır questle ilerliyoruz Elyos olarak.

Grind yaptık tabi arada, genelde Fluxlar için ama hiç de öyle "anam anam kuestim galmadiiiiiiiiiiii" durumuna düşmedik.

O kadar proyuz ki hatta, gidip Fire Temple denedik, baktık boss ölmüş. O derece.
Mesaj tarihi:
bu arada elyos ve emodian level 25 instancelari tamamen ayni.. oyle bir anlattiniz ki ntc'i ustune 3 tane yukardan mob atliyor falan diye, bende exotik bi' seyler bekleyerek gittim..

/facepalm
  • Yeni Oluştur...