Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 20-22 arasi quest var ancak 22-25 arasi en nefret ettigim aralik oldu cok bos kaliyorsun. craft-gather-grind ile gecireceksin maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 36-39 arasi neredeyse hic q yok :) paso kaidan hq grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 30'um, hiç questsiz kalmadım diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kesin bu sorun emolarla ilgili lol elyos oynuyorum bir kere bile questsiz grinde kalmadim lvl 30 um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ha repeatleri sayarsan eger questten, level 50 ye kadar bol bol quest var :) asmodianim ve questimiz yok su dusman arkadaslarin dedikleri kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hic repeat filanda yapmadim lol gidip dandik faction secip sonra quest yok diye agliyorsunuz iste :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Elthnen >>>>> Morheim.. Elyos oynarken hic bu kadar questsiz kaldigimi hatirlamiyorum. Cok basarisiz olarak insan edilmis bir zone morheim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 http://img248.imageshack.us/img248/3128/omgtutty.jpg :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Digital Download edebileceğim bir yer var mı oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Haha T-shirt supermis ^___^ Bu arada benden baska grindden gina gelen var mi ya? Kusucam, oyuna giresim gelmez oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 tutty adamı öldürür ya. pis domuz :( o t-shirtten istiyorum bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bariz bi quest dağılım farkımı var acaba? suan 26.5 fln oldum ve milyon tane questim var log olmuş 30/30 ve halen alabileceğim quest var :D elyoşum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 31 oldum hala grind yok icimden bir ses 40 a kadar hala herkesin yakindigi grind i ariyacagimi soyluyor lvl 20 lerden beri iddea ediyor millet forumlarda 11 lvl gecti goremedik daha grindi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aman gorme zaten de misal morheimde cleric ve ben templar ice village de elite farmliyoruz. yapacak questler var ama, soyle bir durum var elite basina 50k xp aliyoruz :) sicmisim questin icine :D heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 lvl 38 im quest log um su halde alabilicegim q da yok. ya kaidan grind yada lepharist grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 lvl38'ken quest logum şu haldeydi. sadece group qları bunlar yarısı bitti bunların 40 oldum nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bazi level araliklarinda kesinlikle sorun var. Ben abyss'e girmeden once 23-25 arasi cok buyuk problem cektim Asmodian'da. Elyos'da boyle bir sorunum olmamisti. Bildiginiz Morheim'de 0 quest (2-3 gather, ayrica 10k veren repeatable questler disinda), diger grind zone'unda hic quest yok (zaten ordaki questlerin 80% repeatable, dogru duzgun exp veren 2-3 tane chain var, onlarda 5 taneyi gecme toplasaniz). Campaign questler desen en yakin olani level 27. Bildiginiz 1.5 level oturup templarla grind yapmak zorundada, ki bu nasil bir izdiraptir sadece templar oynayanlar bilir low levellarda. Simdi 25 oldum, istemedigim kadar quest var. Dengesizlik var. Bir quest log doluyor, hangisini yapcaginizi secemiyorsunuz, bir quest bulamayip grind yapmak zorunda kaliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 şuan 33'üm(asmo) grp questlerinden başka quest yok her yere baktım ettim 1 tane bulamadım grind yapacaz mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Asmo öyle ya evet, biz de 3 leveldir sesuyla sürekli grind yapmak durumunda kalıyoruz, çok tatsız. Ama işte gerçek delikanlıların oynadığı ırk olduğu için, birazcık zorlamaya geleceğimizi düşünüp yapmışlardır. Elyos gibi değl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 heh tek degilmisim :) bende onun kavgasini verdim viktor ile adam elyos imis. burada da cok sacma bir olay cikmis oldu ortaya, bir faction rahat quest ile giderken digeri grindlemek ile levelliyor. insallah ilerki levellerde tersi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Küçük çocuklar rahat kassın diye öyle yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Valla biz 4 kişi, tıkır tıkır questle ilerliyoruz Elyos olarak. Grind yaptık tabi arada, genelde Fluxlar için ama hiç de öyle "anam anam kuestim galmadiiiiiiiiiiii" durumuna düşmedik. O kadar proyuz ki hatta, gidip Fire Temple denedik, baktık boss ölmüş. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 level 30-31 de yaptik tabi bunlari dimi gang, c0kh pr0yuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 gro olmasin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bu arada elyos ve emodian level 25 instancelari tamamen ayni.. oyle bir anlattiniz ki ntc'i ustune 3 tane yukardan mob atliyor falan diye, bende exotik bi' seyler bekleyerek gittim.. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar