The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 4 luye kadar pat var, arada 4 lu mobla kapısırken pat gelirse 5 vs party oluyo tank max 2 tutabiliyor, geri kalanlar healerda yada CC de, CC ile baslamıssa CC ye aggro degilse Healer a aggro, kapısılan yer ufaksa bazen melee ye AOE yapan adamlarda var, 6 kisi 3-4 melee gidince bayaa bi raid damage oluyo heal aggroda haliylen 4-5 kisi 1 tank 1 healer rest CC ranged cok daha rahat olur sanırım, 1 healer 1 tank 2 sorc cok rahat olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Tek sorc yetiyo bence zaten ağaç+sleep 2 cc var. Çok tatlı xp geliyo, levellere göre daha çok instance olsaymış keşke. Bide 2 defa girdim boss drop vermedi düzeltmeleri lazım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Yanlış bilmiyorsam lvl 25 instance boss tan drop olması için hızlı bi şekilde kesmek gerekiyor diye bi bilgi kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bize Spear düşürdü ama, Roll ekranı hemen gelmedi. Loot right bendeydi, lootladım, sordu BoP bu diye, cancel ettim, lootlamayı bıraktım, sonra geldi roll ekranış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Biz CC bile kullanmadik orda :P 4 kisi diyorum ya, gladiator, templar, cleric, SM yaptik. Tek bir tane patrol var, 4 tane mobla gezen, o da 3 tane non-elite, bir tane elite mobdan ibaret. Beni cok buyuk hayal kirkligina ugratmisti (exp disinda) mekan, ama gorunuse gore cogunluk tatmin olmus :) @ Gangren ; Loot sistemi oyle calisiyor. Yesil veya ustu (loot sistemini nasil ayarlarsaniz artik, defaultu yesil) bir item dustugunde, loot sirasi kimdeyse ceseti sadece o acabilir, acdiginda ise eger belirlenen kalitenin uzerinde bir item varsa roll ekrani cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Siz çok iyiymişsiniz o zaman aynı setup üstüne sorc vardı bizde cc miz de vardı Tuzak gibi köşeyi dönen çifte patrollar, arkana saklanan patika üstünde patrollar ilk defa girdiğimizde bizi gayet zorladı instanceın ilk yarısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Elyos oldugunuzdandir ya bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Dogru olabilir, benim bahsettigim elyos versiyonu. Hehe, wow'daki geyiklere benzedi.. "You have paladins, its easy mode man!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bu oyunun sistem gereksinimleri nedir bi link vs varsa verirmisiniz ayrıca oyunda anladıgım kadarıyla pvp güzel fakat end game pve nin ne oldugu hatta olup olmadıgı hakkında pek bişeyle karsılasmadım bu konuda bilgisi olan varsa bizide aydınlatablirmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Minimum System Requirements Connectivity : Broadband Internet connection DirectX : 9.0c Hard Drive Space : 15GB hard disk space Operating System : Microsoft® Windows® XP SP2 Processor : 2.8GHz CPU or equivalent RAM : 1GB RAM Video Card : NVIDIA® 5900 Ultra with 128MB RAM / ATI Radeon™ x700 with 128MB RAM or higher Recommended System Requirements Connectivity : Broadband Internet connection DirectX : 9.0c Hard Drive Space : 15GB hard disk space Operating System : Microsoft® Windows® XP SP2/ Vista Processor : Dual Core CPU 2.0GHz or equivalent RAM : 2GB RAM Video Card : NVIDIA® 6800 with 256MB RAM / ATI Radeon™ x800 with 256MB or higher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Oyunda end game pve tabiki var, hatta 4 tane 45-50 ins, 4 tanede 50 ins. var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Zegna said: oyun fena baglıyor valla, ben satıyorum accountu beyler. ilgilenen olursa pazar alana actım, saglamdır baya :p bu konuda katılıyorum sana:) bende bırakma niyetindeyim. bir kışımı daha kış uykusunda gecirmek istemiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 satamadım ben yaw, yokmu hic oyuna yeni baslayan? 1-30 en bayık levellar, 35 full herseyi mavi item char iste koc gibi alın be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Lvl kasma işi gerçekten bayık 40 tan sonrasını deneyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 40-45 iyide sonrasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 L2 de 79-80 arası gunde 6 saat aoe grind ile 4 ay sürüyor , şu anda oyunu oynayan arkadaslarımın hepsi 84.99 siz grind görmemişsiniz diyorum sadece... ncsoft mmo dunyasında en sevdigim firmalardan birisidir l2 gibi bir oyuna 7 tane major patch cıkarıp 5 kuruş para talep etmediler şu ana kadar :) Grind herzaman oldu ve herdaim olacak , kabul de ediyorum ncsoft grindi biraz fazla seviyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Zegna said: satamadım ben yaw, yokmu hic oyuna yeni baslayan? 1-30 en bayık levellar, 35 full herseyi mavi item char iste koc gibi alın be :p haha kapak, Wow dan kacıp beni biraz wow dan uzaklastırsın casual buna bakiim diyen adamların Aion a saplanması, bendede durum aynı yaw, Crafting e acayip merak sardım bırakamıyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Benden pes valla eve gelince 2-3 saat arası sıra gormekten lvl 7 de bıraktım charı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Erken bırakmışsın, artık sıra yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Pascha said: L2 de 79-80 arası gunde 6 saat aoe grind ile 4 ay sürüyor , şu anda oyunu oynayan arkadaslarımın hepsi 84.99 siz grind görmemişsiniz diyorum sadece... ncsoft mmo dunyasında en sevdigim firmalardan birisidir l2 gibi bir oyuna 7 tane major patch cıkarıp 5 kuruş para talep etmediler şu ana kadar :) Grind herzaman oldu ve herdaim olacak , kabul de ediyorum ncsoft grindi biraz fazla seviyor.. olay NC soft un grindi sevmesi degil NC soft un uzakdogu firmasi olmasi ve uzakdogu piyasasina gore oyun yapmasi Uzakdoguda aysiyan adamlar batiya kiyasla daha bos, kore ile japonyada issiz gezmekle ameriakda issiz gezmek ayni sey degil, birde cin var tabiki o apayri bir vaka bu adamlar insan gibi oyun oynamiyorlar, gunde 18 saat full gridn moddalar buan kiyasla tipik bri avrupali oyuncu gunde max is donusu 4-5 saat ayirabiliyor simdi cok fazla boyel kasan adam olunca oyunun zor olmasi gerekiyro ki aion doguda cikan bir MMO ya gore baya casual dostu, gene uzakdogu MMO larini ntipik ozelligidir oyuncuya ulasilmasi imkansiz veya ayalr suren hedefler koyup oyalamak cunki ona 1 ayda ulsabilen her 10 adam icin o odulu 1 haftada kasicak bir adam mevcut vanilla wow da boyleydi mesela, epic gormek icin ya molten core yapicaktiniz yada raid yapicak vakit yoksa aylarca UBRS filan farmlayip mat lerle ugrasip epiginize kavusucaktiniz, casual oyuncular arasinda gene en populer epiclerden biri darkmoon fair reple alinan zimbirtiydi ki millet deli gibi kasardi aman exalted olup amuletimi aliyim diye gene thorium brotherhood gibi ancak bir guildun destegiyle kasilabilciek rep vardi, cenarion rep kasmak raid yapmiyan biri icin zulumdu, zandalar filan haftalrca kasip exalted alamiyan kac adam biliyorum falan filan milletin mmo larla ilgili sevdigi en buyuk sey emek verip baskasinda olmiyan birseyi elde edebilmesidir, hersey herkeste oldugu zaman kasmanin bir anlami kalmiyor millet vanilla ya bu yuzden bu kadar hasret, full mavi dungeon set toplamak bile marifetti o zamanlar , t0.5 questi strat 45 flan saymiyorum bile ki o donem aldigim keyifi verdi bana aion, zorluk derecesi oalrak vanilla wowdan daha kolay kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 en yeni açılan server hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Kalil olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 walla ben wowun oyun mekanikleri olarak geldii durumdan cok memnunum ancak 5 yol dile kolay oynayinca bir soguma oluyor ki bunun sirf sebebi bu degil geldik kac yasina yahu eski tat dediimiz hersey bir tur nostalji olip kaldi hepimize ehehe sahsen keyif almak en guzeli suan aion ehlendkriyor ama benim acimdan baruz ptoblem olabilcek eksiklikleride war ha ne olur 3 ay sonra sıkılırım birakirim nasi ki wow u da birakAbiliyorum sıkıldıgımda bunun icinde gecerli aynisi keyfine bak item gecici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Noktalama işareti kullansak ya. Koşarak okudum yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Telefondan yazmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar