küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 şu sağ frame'yi kapatamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bu facebook değişimleri bi tek beni mi üzmüyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 valla bana da hiç koymadı ama şu önceki sayfada belirttiğim sorun hala devam ediyor çok gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 facebook time travel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 time travel değil, timeline. güzel olmuş o, bir boş vaktimde geçireceğim profilimi timeline'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 salladım zaten adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 tag onayı gelmiş sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 şimdi yeni arayüz böyle mi olucak? öf gitgide karışık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 lan yeniliklere adapte olmaya calismaktan yoruldum arkadas.yeter yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 çok kurcalıyorlar siteyi, bozacaklar sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bu yeni gelen sağdaki bar kapanmıyor mu? abi çok gereksiz değil mi, ne işe yarıyor anlamadım da anasayfa da çıkan şeyler çıkıyor orada başak bir numarasını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 timeline güzel olmuş,kullandım biraz hoşuma gitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya abi kapatmayayım diye ne varsa sildim öyle temiz kalsın iletişim için kullanırım dedim benim göremediğim ama başkalarının gördüğü saçma sapan bir application duvarımda kalmış aliahmetveli xxxx takımlı diye, ne yaptıysam silemedim. applicationu engellesem bile görünmeye devam ediyor millette, açınca da göremiyorum. hayır o takımlı bile değilim işin kötü tarafı. bir yardım edin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 onla mı uğraşıcam lan yeter https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account cya bb gg 2 hafta girmeyeyim silecek komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 burayı unuttum lan ben. burası kalem benim.. tamam buradaki görevi ben devralıyorum. dagıulın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya bu feysbık eskiden negzeldi zükerberg etti içine ne var ne yok kapadım feyk ekaunt gibin duruyor çok nadir işime yarıyor zaten o da olmasa toptan kapatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hayır. şimdi daha güzel emin ol... alışılması gerekiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 aha eskeybin banı açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hadi senmde yap bi kaçtane espri şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bi gariplik var mı son 2-3 gündür? digsby ile bağlanamıyorum, hata verip duruyor.. başka 3rd party ile bağlanmayı deneyen var mı chat'e falan? ya da digsby'de sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 valla ben de bi tuhaflık seziyorum. birisi duvarıma yazmış, ne cep telefonundayken farkettim ne de bilgisayardan girdiğimde farkettim. saçmalıyo sanki bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bu close friends, family, college gibi tablara surekli sagda arkadaslari ekle diye oneriyordu, yeter ulan tamam ekliyorum diyip oyle 15-20 kisiyi ekledim kategorilerine fakat bisi fark ettim. simdi ben x kisini family diye eklerken ona boyle bir request felan gidiyor mu yhoksa sadece benim listemde bana gore mi family tabinin altinda gorunuyor? acil help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 request değil de notification gidiyor sanırım seni aile olarak ekledi falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 o kadar değişilk falan yapıldı birsürü yeni özellik geldi birsürü bug olacaktır elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar