Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mimar Sinan: 400 sene sonrasını gören adam

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

said:
bende bi gün akdeniz açıklarında şarap şişesi içine bişiler yazıp atmıştım bulan oldu mu acaba

Ben bulmuş olabilirim.. bu muydu?

said:
bundan sonra köpeköldüren alanın ta...

se'gili mesajı bulan kişi,

bu gördüğün şişede satılan marka ve aşağıda adı verilmiş markalardan şarap almaman tavsiye olunur. Gerek kalitesinin kötülüğü gerekse emperyalist, kapitalist, siyonist ve pragmatist onun bunun gavurlarına yapmış olduğu yardımlardan dolayı bu markayı boykot etmeli ve tüketmemeliyiz.

şimdi bu mesajı 5adet kopyalayıp altına kendi adını yaz ve imzala. sonra 5adet aynı marka şarap şişesine mesajları yerleştir ve denize bırak. Böylece mesajımız tüm dünyadaki insanlara ulaşacak ve markanın sonu gelecek.

Nioaahhahahah

saygılarımla,

İmza: Falan Fistan, Kuzey Amoklavinya Lordu
ve Gönül Ferman, İçeren Köy Dükü

Not: Lam Gönül abi, adam 5notu da şişeye koymak için bu şaraptan satın alınca satışlar patlama yapmaz mı abi? mesajımı alınca bana bi şişe yolla abi.. kestane kebap, acele cevap abicim.. saygılar..

imza: Falan Fistan
Sosyal ağlarda paylaş

:), hadi paticik halkı olarak bu haber doğru mu sahte mi kanıtlayalım. Adamı bulalım konuşturalım.

Böyle birşey olsa o mektubu sergilerim, dünyaya haber salarım böyle bir adam yaşamış diye. Ama Haber5.com gib bir sitede çıkmış böyle bir olay.

Yalan olduğunu kanıtlayalım bari.

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 01:27 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...