dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: bende bi gün akdeniz açıklarında şarap şişesi içine bişiler yazıp atmıştım bulan oldu mu acaba Ben bulmuş olabilirim.. bu muydu? said: bundan sonra köpeköldüren alanın ta... se'gili mesajı bulan kişi, bu gördüğün şişede satılan marka ve aşağıda adı verilmiş markalardan şarap almaman tavsiye olunur. Gerek kalitesinin kötülüğü gerekse emperyalist, kapitalist, siyonist ve pragmatist onun bunun gavurlarına yapmış olduğu yardımlardan dolayı bu markayı boykot etmeli ve tüketmemeliyiz. şimdi bu mesajı 5adet kopyalayıp altına kendi adını yaz ve imzala. sonra 5adet aynı marka şarap şişesine mesajları yerleştir ve denize bırak. Böylece mesajımız tüm dünyadaki insanlara ulaşacak ve markanın sonu gelecek. Nioaahhahahah saygılarımla, İmza: Falan Fistan, Kuzey Amoklavinya Lordu ve Gönül Ferman, İçeren Köy Dükü Not: Lam Gönül abi, adam 5notu da şişeye koymak için bu şaraptan satın alınca satışlar patlama yapmaz mı abi? mesajımı alınca bana bi şişe yolla abi.. kestane kebap, acele cevap abicim.. saygılar.. imza: Falan Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Hll diyenler pis çuvalladık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 o kadar eski resmin fotosunu çeksen flaşdan dağılır resim, ha flaşsız çekelim derseniz yine dağılır, mimar sinan düşünmüş herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 şu mektubu bi görelim de hele. yani kemerin yamulcağını düşünüp hani diyelim bişeyler koydunda. o 400 yıl geyiği direk ben palavrayım diye bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 @dasaaa harika olmuş abi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ne acaip adamlar var bu forumda bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Restorasyonu yapan mimarı tanıyorum. Olay gerçektir şüpheniz olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bir akademisyen olayın gerçekliğini sölemişti bize de evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ben inanırım valla. Adamın tipinden belli zaten. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 400 yıl öncesinden bugüne email atsaymış o zaman tapardık kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 gercek olmasa bile cok şekil bi hikayeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 mükemmel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 heh gimli gerçek diyorsa inanırım, cidden zamanının çok ötesinde bir insan çünkü mimar sinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Hani düşünüldüğü kadar da inanılmaz bi olay değil aslında. Adamın yaptığı binaları düşündüğünüzde. Adam her parça ne kadar gider nerden eskir onları düşünüyor zaten. Yazıya dökmüş bunu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ama güzel olan bunun köprünün içine bir şişede mesaj olarak koyması. çok süper lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bunu sanırım 7 yaşımdayken duymuştum. ilk okula yeni başlamıştım ve dedem anlatmıştı. şimdi yaş oldu 20. benim için 13 senelik haber değeri taşıyor bu. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 :), hadi paticik halkı olarak bu haber doğru mu sahte mi kanıtlayalım. Adamı bulalım konuşturalım. Böyle birşey olsa o mektubu sergilerim, dünyaya haber salarım böyle bir adam yaşamış diye. Ama Haber5.com gib bir sitede çıkmış böyle bir olay. Yalan olduğunu kanıtlayalım bari. [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 01:27 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kanıtlamaya gerek var mı ya inanması zor bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bariz kolpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ne fark eder guzelmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 mythbusters a filan soralım taş blok içindeki şişede mektubun 400 sene dayanması mümkünmüdür diye:P o yalanlanırsa efsane kökten biter zaten, yalanmazsa tartışırız bunun öngörülmesi mümkünmüdür değilmidir diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Bilimsel yöntemle kanıtlamak için yapının aynısından inşa edip benzer şekilde notu koyup 400 sene beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 400 sene önce cam şişe varmıydı? cam şişenin tarihcesini araştırmak lazım önce bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 vardır yahu sonucta 400 yıllık vitraylar yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 binlerce yıldır var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar