Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben gidiyorum

Bone

Öne çıkan mesajlar

o değil de arkadaşlar siz çok zenginsiniz galiba? Herkes hadi ben falan yere gidiyoru falan modunda konusmus... O ülkeler de kollarını açmış sizi bekliyordu ztn...
Ama diyorsanız ki babam fabrikatör bastırırım parayı giderim.. eyw bişe diyemem.

Bi de hatırlatmak istedim , batan gemiyi ilk fareler terk edermiş ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Savaş çıkınca da mı kaçacan memleketten diye sorarım.. Vatanım diyebildiğin bir yer yoktur o zaman senin.. Zaten bırak git böyle düşünüyosan, senin için de vatan için de daha hayırlı olur.. Ama kalsan ne yapabilirsin? O da meçhul tabi.. milyon kişi toplandık bişeyleri değiştiremedik, tek başına ne değiştirirsin.. Ama kaçmak tamamen satmak demek bırakmak demek.. Yazık..
Sosyal ağlarda paylaş

hep tekrar eden bi yanılgı bu işte.
önceden de söylemiştim, ama tabi beni dinleyen olmadığı için kimse umursamadı.

hata şu ki, etrafınızdaki küçük guruba bakarak herşeyi değerlendiriyorsunuz, halkın geneline yabancısınız, ve bu bilmezlik de korkuyu da getiriyor beraberinde. hele besleyenler de varken.

gerek yok bunlara.
sakin pls.
Sosyal ağlarda paylaş

Halk bilincli kesime verilen addir Horace. Koyun halki demezsin mesela, Turk Halki dersin ne bileyim.

90 yil onceki emparyalist isgalden, 30 yil onceki Iran devriminden haberdar olup da bu kararlari alan kesime anca suru derim ben.

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 23:02 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdisina gitmekle batan gemiyi ilk fareler terkeder benzetmesi olmamis. Sadece bu ulkede yasamak istemiyorum, yola tukuren, toplulukta davranmasini bilmeyen, kirmizi isikta gecen, yaya gecidinde yayaya yol vermeyen, sonradan gorme, altindaki arabayla adam oldugunu sanan, gece barda sise actirmayi marifet sanan, beyinsiz, hicbir birikimi olmayan ve sana daha verebilecegim yuzlerce ornegi bana yasatan insanlarla beraber yasamak istemiyorum. Ben zaten gitmeyi dusunuyordum simdi daha da kesinlesti. Yurtdisina gitmek icin fabrikator oglu olmak gerekmiyor, kendi imkanlarini kendin yaratabilirsin, biraz arastirin. Ayrica bu ulkeyi burada kalacak bircok kisiden daha fazla sever ve savunurum buna eminim...
Sosyal ağlarda paylaş

İsveç'te PKK ve Apo posterleriyle ellerini kollarını sallayarak gösteri yapan Kürtleri ve bakkallarda çakkallarda Kürdistan için bağış kutularını gördükten sonra ne yaoacaksın bakalım, İsveç'te insanlara buradakinden daha çok değer verilir yani birini dövmek falan ciddi suç.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ülkeyi terkedebilcek insanlar durmasın zaten. bu ülkeye ne olursa olsun satanistlerde başa gelse şeriatçılarda başa gelse terketmem.

çünkü ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım....

DURMAK YOK, YOLA DEVAM!...

Not: Başka insanların düşüncelerine sataşmaktansa biraz saygı göstermeyi öğrenin...

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 23:08 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Molto
üye [şikayet et]
§ 22 Temmuz 2007, Pazar - 23:04 [ özel msj ]
İsveç'te PKK ve Apo posterleriyle ellerini kollarını sallayarak gösteri yapan Kürtleri ve bakkallarda çakkallarda Kürdistan için bağış kutularını gördükten sonra ne yaoacaksın bakalım, İsveç'te insanlara buradakinden daha çok değer verilir yani birini dövmek falan ciddi suç.

Burda da var aynısı.
Daha fazlası hatta.
Dünya'nın neresine gidersen git:
Cemaatler ve Kürtler hep karşına çıkar.

Amazon'da falan yaşaman lazım anca.

Ama orada hem sen azınlıksın hem onlar.
Burda ben azınlığım onlar çoğunluk.
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep'e katılıyorum. Saydığı nedenlerde benim nedenlerimin bir kaçı sadece.

Fare'ye benzetilmek falan gereksiz milliyetçilik. %50'lik bir kesimin aklını düzeltemezsiniz. Kalın savaşın diyorsunuzda al işte ilk büyük savaşı hezimetle kaybettik. %50 nedir ya? Bunların yıkadığı kafalarda ilerde seçimlere girecek, onlar zaten 1-2 çocuk değil 10-15 çocuk yapıyor bu oy oranları %60-70 bulur bence.

Sağlık, güvenlik, kültür, ekonomi, hayat şartları falan gibi ana dallarda bir çok sorun listeleyebilirim bu ülkede. Ve bu liste başka ülkelere kaçmamı destekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hep tekrar eden bi yanılgı bu işte.
önceden de söylemiştim, ama tabi beni dinleyen olmadığı için kimse umursamadı.

hata şu ki, etrafınızdaki küçük guruba bakarak herşeyi değerlendiriyorsunuz, halkın geneline yabancısınız, ve bu bilmezlik de korkuyu da getiriyor beraberinde. hele besleyenler de varken.

gerek yok bunlara.
sakin pls.

horace merak ettigim bir soru ;
peki o halkin geneli sence eğitimli ve bilinçli mi?yani merak ettigim bu genelin seviyesini nasil göruyorsun.

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 23:11 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 23:11 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca bizim memleket tembeller ile dolu, sorun budur. Fanteziler pesinde kosulacagina fertler uretim (urun/teknoloji/bilim/sanat/fikir,vs..) pesinde kossa idi cok farkli olurdu bugun canim ulkemin herseyi.

Hic kimsede yok hoca biz tembel degiliz demesin. Tembeliz.

Secim konusuna gelince, Ne bekliyordunuz gercekten? AKP partisinin onune konulan alternatif nedir? Ben bakiyorum bakiyorum bir alternatif goremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Halkın genelinin ne olduğu belli ya, nesine yabancıyız. Görüyoruz işte. Hatta çok daha net görüyoruz. Kadiköy'de dolaşırken, taksimde dolaşırken, bağdat caddesinde dolaşırken insanların ne olduğunu görüyoruz.

Sözde en elite yerler bunlar ve içindeki insanların durumu belli. Niye kaçmiim o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...