Apache Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ardeth o konuda dün onur öymen acıklama yaptı. "Eğer siz sıkıntı çekmenize, açlık çekmenize, her gün hükümeti eleştirmenize rağmen, gidip iktidar partisine oy veriyorsanız, bu işte mantıkla açıklanmayacak bir şey var demektir'' "Ancak, fındık fiyatlarından dolayı hükümeti eleştiren, sokağa dökülen Giresun gibi bir yerde AKP;nin oylarını artırmasını hiçbir mantık izah edemez. Tarım bölgelerinde hükümetin bu kadar fazla oy almasını akılla açıklamak mümkün değildir. Çünkü tarım kesimi bu kadar büyük ızdırap çekerken, bu iktidarın bu kadar fazla oy almasının mantıkla açıklanabilir tarafı yoktur. Eğer siyasette mantık dışı unsurlar bu kadar fazla oluyorsa, bu son derece demokrasi açısından düşündürücüdür'' "AKPnin oylarının artmasına nedenlerden birincisi, AKP;nin halkın dini duygularını istismar etmesi. Halk bu yaşadıkları olumsuzluklara rağmen dini unsuru dikkate alarak, bu partiye oy vermeye devam ediyor demektir. İkincisi de demokratik ülkelerde örneği görülmeyen bir şekilde, seçimden önce, çok miktarda halka yiyecek, içecek, kömür dağıtılması, seçim rüşveti olarak kabul ediliyor. Üçüncüsü ise kamu olanaklarını seçimde kullanmasıdır. AKP;nin oylarındaki artışı bu unsurlar kısmen de olsa izah ediyor'' [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:32 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 kose yazarlarinin verdiklerini harmanlayip derleyip geri sunmaktansa cesitli gostergelere bakarak bir fikir sahibi olabiliyorum, zira isletme ogrencisiyim ve babam sayesinde pek cok ekonomist bankaci borsa yatirim uzmani sifatli kisiler var cevremizde. sahine 360 gosteren kadran koysan gene gittigin ayni. ici bos gostergelerle halki uyutmak, iyimser tablolar cizmek. imf'in kopegi olmakla kalmayip ustune para icin kan satmak ve ezilmek var bu isin icinde. hayir siz arapca biliyorsunuzdur, ben bilmiyorum. yarin oburgun ulke topraklari yabancilara satilabilecek diye bir yasa cikarsa ya da simdiki gibi yerli ortakli istirakler sagi solu parsellerse, nerde cikip dolasacaksiniz? arkanizdan helelölö diye bagiran araplar olacak ozellestirme bu hizla ve "dogrultuda" ilerlerse. is kurmak istersen gidip arap seyhinden ofis bakicaksin, muftuden gidip bu isletme helal islerle ugrasiyor onayi cikarticaksin. herseyi gectim, bu bahsettigim faizde yatan guzel dis kaynakli sicak para akintilari altimizdan masa ortusu gibi cekildiginde etkilenmeme imkanimiz yok. o yuzden su gunlerin tadini cikartin, yeni krizler kapida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 e o zaman çin'in poposu tutuşmuştur, bir çekseler o sermayeyi oh oh devletçi yaklaşımlara tümden karşı olduğumdan "ülke satılıyor" mealinde sözlerle etkilenmem mümkün değil zira devletin elindehi hükümet, adalet kurumları, polis ve askeriye'ye ait mallar haricindeki herşeyin satılmasını sonuna kadar destekliyorum. akp daha kurulmadan önce de düşüncem buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bi ülkenin tren yolları, telefon kurumu(gitti zaten) vs vs. gibi şeyler yabancıların elinde olması en demek ya, nerede görülmüş bu dediğin sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 cin'in sonu ne olucak zannediyorsun ki? dunyanin imalathanesi, amele kaynagi, hammali ve esek deposu. turkiye bu hale mi gelsin? saati 40 centten calisan 9 yasinda cocuklarin ulkesi mi olsun? ha bana sorarsan 46% kesimin 3-4%'si geri kalan 40% kusurluk kesimi altina alir, vurur kirbaci vurur kirbaci. ne de olsa halk zaten essek. bak loop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: elindehi hükümet, adalet kurumları, polis ve askeriye'ye ait mallar haricindeki herşeyin satılmasını sonuna kadar destekliyorum Devlet öğretim ve sağlıktan çekilsin diyorsun yani? Bu kadar iddialı bir liberalizm Dünya'da mevcut mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 9 yaşında saati 40cente çalışan çok çocuk vardır zaten. tanıdığım saati 1,5 ytl'ye çalışan çok insan var. (bunların arasından bi hatunun ses tonu beni benden alıyor zaten :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 dünyanın çoğu ülkesinde mesela sly? özellikle de gelişmiş ülkelerde. çin o durumdan gelişmiş ülkeye doğru bir geçiş içerisinde dela, bilmiyorum hiç şangay'ın filan son haline hiç baktın mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 eldar o da benim görüşüm. uzun ve ayrı bir konu şimdi ona girmek istemiyorum. zaten mevcut tartışmanın seviyesi şu haldeyken kendimi yoramayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya birak simdi sangayi, istanbul da modern bir sehir, tayyip beyin belediye baskanligina ragmen, ama varoslari var ve turkiyenin tamami degil. bu arada saati 40 centlik demisim gunlugu kirk centlik kacak cocuk iscilerin bir cok tekstil imalathanesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 webcam acik kalmis birilerinin resimleri cok iyi goruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 valla dela hiçbir ülke sıfırdan ekonomik refaha ulaşmıyor, çeşitli evreler var. bu evrelerde ileriye mi gidiyorsun geriye mi, önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sam hangi gelişmiş ülkelerden bahsediosun bilmiyorum ama avrupada gördüğüm kadarıyla herkes kendi ray hatlarını telefon hatlarını ve hastanelerini işletiyor. ülkeden bir şirket değilse devletin elinde bu dediklerim. sen örnek ver de bileyim? ben onlarca dökerim icabında, almanyadayım şu an mesela herşey dediğim gibi. dediğim gibi başka bir topicte de, milliyetçilik gayet devam ediyor buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 amerikan dolarının bu denli hızlı düşüşe geçmesini ve türk parasının dolar karşısında aniden değerleniyor olmasını neye yorsak bilemedim.hepinize müstahak sevgili milletim. inşallah ülke yarın satılır ismi de "mc donald's" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bıyıksa bıyık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 lol horace tebrix xD firkirlerin 90 yilda ansilda hic degismedigini goruyoruz ali kemal ve mutareke basini "asi" "cilgin" turkleri her zaman enver pasaya benzetmis kurtulsu savasinin sarikamis v2 oldugunu kazanma umudu olmadigini ataturk un enverden bi farkinin bulunmadigini soylemistir ayni zihniyet ahanda bugunde mevcut iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Sam; Peki bir ülkenin can damarlarının yabancıların elinde olması, yerlilerin kendi üretim ve hizmet sektörlerini kontrol edememesinde bir sakınca yok mu? komplo teorisi gibi gözükse de petkim'i kimin aldığı 1 günlük bir araştırmada nsonra bulundu, ihaleyi kazanan şirket paravan çıktı, onun bağlı olduğu şirket de paravan çıktı ve sonunda esas patronun bir Ermeni olduğu ortaya çıktı. Şimdi Ermeni olmak kötü birşey değildir Ermeni = düşman demek değildir ama kaç tane Ermeni iş adamı Türkiye'ye yatırım yapmak ister ki? Muhalefet olsun diye değil ciddi ciddi soruyorum gerçekten bilmediğim bir alanda fikir sahibi olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ihracatci big maci yiyor zaten aci sosuyla su an. sam, civilisation oynamiyoruz ya da age of empires once tarim sonra endustri sonra dunya jandarmasi devlet asamalarindan gecelim. turkiye = orta halli somurge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 neo liberalizm ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 benim özelleştirmeye karşı çıktığım yok, yabancılaşmaya karşı çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 molto, ermeni olmasi birsey degistirmez. zaten dogal gazi da yurt disindan aliyoruz, elimiz her turlu yakacakta, komur haric, disa bakiyor. satarim, satmam, satarsam 3 katina satarim dediler bu kis hatirlarsaniz, kopek gibi aldik kuyrugumuzu bacaklarimizin arasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 enver türkiye'ye sağ dönebilseydi, atatürk astıracaktı kendisini cavid gibi, biliyorsunuz değil mi? birilerine ali kemal benzetmesi yaparken (zülfü livaneli başka birinden bahsetmiyor tabii) dikkat edin bence. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 fikfiklenmek türk halkı'nın bir kısmının oldukça hoşuna gitmiş olsa gerek ki, bakan oğullarına gemiler, yatlar, katlar alınması için akp'ye 5 sene süre daha verdi en az. bakanlık yaparak, 4.5 yılda 600 daire, iki oğluna da 2 gemi alınacak para kazanılabiliyormuş demek. helal olsun adama vallahi iyi çalışmış iyi... [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:04 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Ermenilere bir garezim yok ama sorun şu ki kaç tane Ermeni'nin Türkler'e garezi yok? Ve bu adamın o Ermenilerden olma olasılığı nedir? Ve neden bu kadar paravan şirket soktu araya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar