ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Şimdi birisi "Türkiye yi sevmemek için 50000 neden" diye başlık açarsa bayağı yerinde olur, çünkü bu resimler filan çok abuk yaa, resmen saçmalamışlar. Türkiye yi bunlar sayesinde seviceksek ben gidiyorum bu diyarlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Orhan Pamuk yazmışlar eheh komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 özenilmemiş, basit bir şey.. gayet de reklam kokuyor. da... türkiye'yi sevmek için 50 nedenin hepsini sahiplenmeniz gerekmez zaten. türkiye'yi (ya da vatanını) sevmek için de 50 neden yetmez. sonuçta sen sevmezsin, başkası o yönüyle sever. genelde kazanılmış bir değer olur. öyle bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 said: aktiftablet, 19 Haziran 2007, Salı - 11:34 tarihinde demis ki: Şu salak Sezen Aksu takıntısını anlamıyorum bu ülkenin, listeye de koymuşlar. +99 çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Bİde sadece Sezen demiyolar mı bazen, daha da kıl oluyorum Cem Yılmaz'a sadece Cem, Ata Demirer'e sadece Ata, Sezen Aksu'ya sadece Sezen sanki kankileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 adamların foto galerilerine yaptıkları ufak bi çalışma, bakarken keyifli zaman geçirin falan diye. ne çok kompleks yapmışsınız anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Atatürkü koymasalardı kızardım hatta ilk başta şaşırdım neden en sona koymuşlar diye ama baktım bağlamayaı becermişler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Cevdet Bey ve Ogullarini okumadan Orhan Pamuk hakkinda konusmayin. Orhan Pamuk kadar iyi Turkiye yi anlatan kimse yoktur bence. CARSI yida koymuslar afferin. [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 19:30 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 saçma olmuş belki kendi gazetelerini koymasalarmış daha inandırıcı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 said: Bleda: türkiyeyi sevmemek için gereken 230649672356938475623984563 nedene göre sönük kalıyor ama olsun. Bende topic'i gördükten sonra "sevmemek için xx neden" şeklinde bir cevap atasım gelmişti ama sonra "şimdi çullanırlar üzerime" diye yazmamıştım. Artık yazabilirim :). Bu ülkenin pembe gözlük sevdasını anlamdıramıyorum resmen. Herşey güllük gülistanlık olarak gösterilmeye çalışılıyor sürekli. Biriside negatif bişey söylerse üzerine gidiliyor, vatan haini ilan ediliyor, tıpkı benim gibi. Bende 3423423 tane "neden bu ülkede yaşanmaz" konusu yazabilirim. Yazmalıyımda... Ama benim değil bu büyük (!) gazetelerin yazması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 o değil de tuncay amma sırıtmış çalım atınca asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 LathSpell Babs düşmansın sen! Lütfen! Şapkanı al ve git... Elinde Jedi Kılıcı üzerinde res kumaşı. Londra'da İngiliz kes... :) [Not: Pelerin dedik yuh be!] [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 21:11 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ışın kılıçlı, jedi olayımı nerden biliyosun ya prawler :D. 7 sene evvel falan yaptığım foto: [spo] [/spo] AHahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 çünkü bu ülkedeki yeni nesil, kendisini ve bu ülkeyi sevmiyor. gerek tv gerek internet, her türlü kitlesel iletişim aracında türkiyeyle, türklerle dalga geçen, bunun üzerinden eğlence şov yapan insan veya programlarla doldu. iyice asimile yolunda ilerlerken, bence ufakda olsa güzel bi hareket. en azından gençlerin bakıp kendi içlerindeki o çekinme ve utanma duygusunu artık bırakmaları gerekiyor. onun için türkiyede yaşamamak için 21324 tane neden yazmak çok önemli bişey değil, onun yerine neden yaşanır diye 23432 madde yazalım da, insanlar yurtdışına gitme özlemi hayaliyle yaşarken bi yandan kendi ülkesinin de farkına varsın. [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 10:07 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 wildpervert en azında kendi adıma bir şey söyliyim, yurt dışına gitme özleminde degili,m, bu ülkeden kurtulma özlemindeyim aradaki nüansa dikkatini çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Genclere umit vermek lazim ulkesini sevmesi icin. Simdi (Tabii ki Turkiye Irak degil ama) bir Irakli allah rizasi icin soyleyin ulkesini niye sevsin? Nesini sevebilir yani? Turkiye orneginde de gelecekten umit yavas yavas kesiliyor. Ama bu durum sirf bizde boyle zannetmeyin, yurt disinda da genc nesiller ideallerden, ideolojilerden, umuttan soyutlandi. Sorun cikarmamalari icin anlik zevklere odaklanmalari saglandi. Avrupali gencler zannediyorki simdi biz Turkiye de sabah aksam afyon cekip haremde birbirmizi kovaliyoruz. Bizde zannediyoruzki avrupalilar 1000 dolar issizlik parasi aliyor, yok efendim calismadan para geliyor, sanat yapip mali goturuyor, devlete herseye yardimci falan filan. Herkes tatmini anlik zevklerde aradiyor, ama bulamiyor. Yetmeyince bu sefer genel bir tatminsizlik durumu olusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 rakı, nazım hikmet, istiklal caddesi, boğaziçi, işkembe/kokoreç, vapur..valla türk olduğuma seviniyorum. ama istanbul kuleleri??hürriyet?? STFU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 kınayarak ibakıyordum bir umut hani atatürk diye.en sonda çıktı bir sevindirik oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 kimse kimseye kal demiyor abi, gidebilirsiniz, eminim tutan olmaz, ama neden ülkenizi sevmiyorsunuz ki? sanıyor musunuz siz bir branşta dünya çapında bir isim olmadığınız sürece herhangi bir ülkenin size kucak açacağını.. inanıyor musunuz fransa'da doğmuş olsaydınız hayatı boyunca sadece şarap içip eyfelden parisi seyreden bir baron gibi yaşayacak olduğunuza.. peki amerika'da doğsaydınız her gece amerikan pastası filmindeki gibi partiler düzenleyip sadece hayatın zevklerine kolayca varabilen kişiler olacağınıza, veya japonya'da doğup bütün gün ucuza aldığınız ps3ünüzle oynayabileceğinize.. nefretiniz hayat şartlarına, ülkeyi yönetip bu hale getirenlere, insanları eğitimsiz bırakıp hırsızlığa, taciz, tecavüz, gasp, dolandırıcılık, yobazlığa yönlendirenlere olabilir, ama ülke dediğiniz ne ki, sizin ve ailenizin doğup büyüdüğü toprak parçası, onu seveceksiniz ki sizi oluşturan şeye bir şeyler katma hevesiniz olsun, yoksa sizden sonraki kuşağın da ülkesinden nefret etmesinin bir sebebi olursunuz.. ha size sevin ülkenizi diyemem, herkesin kendi tercihidir, milliyetçilik taslamak falan da istemiyorum ama garibime gitti böyle düşünenlerin olması.. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 02:12 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Sarı tabela nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 said: kimse kimseye kal demiyor abi, gidebilirsiniz, eminim tutan olmaz, ama neden ülkenizi sevmiyorsunuz ki? sanıyor musunuz siz bir branşta dünya çapında bir isim olmadığınız sürece herhangi bir ülkenin size kucak açacağını.. inanıyor musunuz fransa'da doğmuş olsaydınız hayatı boyunca sadece şarap içip eyfelden parisi seyreden bir baron gibi yaşayacak olduğunuza.. peki amerika'da doğsaydınız her gece amerikan pastası filmindeki gibi partiler düzenleyip sadece hayatın zevklerine kolayca varabilen kişiler olacağınıza, veya japonya'da doğup bütün gün ucuza aldığınız ps3ünüzle oynayabileceğinize.. nefretiniz hayat şartlarına, ülkeyi yönetip bu hale getirenlere, insanları eğitimsiz bırakıp hırsızlığa, taciz, tecavüz, gasp, dolandırıcılık, yobazlığa yönlendirenlere olabilir, ama ülke dediğiniz ne ki, sizin ve ailenizin doğup büyüdüğü toprak parçası, onu seveceksiniz ki sizi oluşturan şeye bir şeyler katma hevesiniz olsun, yoksa sizden sonraki kuşağın da ülkesinden nefret etmesinin bir sebebi olursunuz.. ha size sevin ülkenizi diyemem, herkesin kendi tercihidir, milliyetçilik taslamak falan da istemiyorum ama garibime gitti böyle düşünenlerin olması.. "Kimse size kal demiyor ki, size tutan yok" Bizi tutan var, vize. Rahat gidebilsem direk giderdim. Ve evet sanıyorum ki oralarda dünyaya gelseydin o dediğin şeyleri yapabilecektim. Zaten amaç dediğin şeyleri yapmak değil. Başka yaşam tarzları var, bulunduğun yere göre alacağın hizmetler var ve ben onları bu ülkede alamadığım için sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Vurgulunmak istenen hayat standartı sanırım eğer tahminim doğru ise mlsf çok gerideyiz.Ama bu ülke gerçekten değişilemez bir güzelliğe sahip, değerini bilmiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Lath gene başladı senin yüzünden aynı tartışma... Abicim isteyen kalır yaşar hayatını kabullenmeye çalışır. Ya da düzeltmeye çalışır birşeyleri kendi idealleri doğrultusunda. Gidebilmeyi başaran çeker gider yaşar dışarıda kayatını. Gidip beğenmeyen de geri döner. Bu kadar basit. Bu tartışma daha önce oldu. Bence hepimizin fikri sabit. Aynı noktaya gelmeye gerek yok derim. Gitmek isteyeni tutan var, Vize almak çok zor Türk olduğun için. Dışarıda çok farklı ünümüz var. Biz çoğunlukla içimize kapanık yaşadığımız için,dışardakilerin bizim hakkımızda ne düşündüğünü pek bilmiyoruz. Kalanın da işi çok zor. Patlayacağı ne zaman belli balon bir ekonomi,saçma sapan eğitim sistemi, güvenlik desen yok vs vs... Saymakla bitmez. Bunlara senelerdir katlanıyoruz, düzeltmek lazım. Kolları sıvayana kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 mesela bir neden de Prawler turkiyeyi sevmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar