fenris Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Kojiroh said: Edit: Sadece Camarilla olmasın ya. Bi Tzimisce, bi Followers of Set, bi Cappadocian bunları çok merak ediyorum ben. Ha bi de Brujah ve Tremere gibi clanları öyle olmasalar da Camarilla'ya katmışlardı sanırım. Böyle bi şey de olmasın :P cappadocian'lar modern age de yok zaten. brujah ve tremere zaten camarilla da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Kaldık mı yani böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 BonePART said: bende eahuhuea bide 4th edition mu ne hic haberim yok bu olaydan bence haşa 13 vampir klanı war mesela 5 neymöiş mekanik açısından güzel, öbür yönlerden patlaktı nwod. tutmadı gitti zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 nwod WOD'un bence vazgeçilmez olan epic backgroundunu öldürdü ST'ye kendi dünyasını yaratması için özgürlük tanımak istiyoruz derken. MMO'dan da çok derin olmasını beklemeyin bence. Olamaz zaten, en fazla işte artifact ıvır zıvırlar söz konusu olduğunda okumalık 3-5 satır karalarlar. Benim en büyük merakım muhtemel raidler ve pvp sistemi. Ne bileyim WOD'da garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 dm e özgürlük tanımaları iyiydi de onu da beceremediler bence... öyle wow gibi olmaz. bişeyler düşünürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Bu oyun şimdi NWOD mu yoksa bildiğimiz WOD mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 wod. wod u yeniden bastılar. nwod artık sadece web den ufak pdf adventurelarla filan devam ediyor. hatta tamamen bitti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 nwod ne şey sonrası mı, ee neydi lan şu karizmatik isimli bi kıyamet vardı hah gehenna keşke fr da da böyle bişey yapsalar, sıçtık beyler 4. editionda geri dönüyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 lan sıfırdan anlattırmayın, googlelayın :/... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Sanki işin gücün var. Anlatmak için can atıyor bide. Anlat hadi anlat biz merakla dinliyoruz hangi edişında ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 anlattım vaktinde, dinleseydin. yazdıysanız siliyorum. o değil de white wolf un site de gitti. artık sadece forumları var. şaka maka pek white wolf kalmadı, yeniden basılan vampire dışında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 eaheauuhea abi zatem yeterince sıkıntı wardı the war of ascension is over the technocracy has won felan olduydu niye clan sayısını dusurur ki bi insan ne gerek war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 dumbing down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 abi sen baya geriden geliyorsun :P clan-covenant-bloodline derken batırdılar. kim kiminle, niye filan belli değildi. toolbox yapıyoruz dediler; toolların hepsi birbirinin aynıydı... bir de biz artık büyüdük, daha mature ız diye başladılar... ordan çok kötü kaybettiler... feci bayık oldu dünya. nwod un romanlarını, fluffları filan okumak feci sıkıcıydı. ama dumbing down değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 silver fang ahroun olmadıktan sonra ne anladım o nwod'tan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 off çok nerd kokmuş buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Birader sen yanlış gelmişsin astroloji sitesi yan binada. MMO sitesi bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=a6PZBSxspvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 izledim bugün fanfest streamde. güzeldi ya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 the players will be able elect “the Prince Of The City” for the real world locations such as London and New York, which will be player leader characters who will be able to permanently kill other players. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Bu grafiklerle nasıl mmo yapacaklar merak etmedim değil. Ambiyans çok güzel hakkını vermek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 şu oyun çıksında başka birşey istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Şu oyunda diğerleri gibi patlayacak diye çok korkuyorum ha. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 böyle oyun olmaz, beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ya bununda işte 100k sub olur aynı anda 10k oyuncusu falan olur hep. Ama yeter o kitleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar