Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayanların yanında küfürlü konuşma..

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

way bea... küfür o kadar güzel birşeymiş ki :) siz kesin annenizle konuşurken "anne nasılsın aq ei misin ei aq bende takılıom şeyim kaşındı dur aq bilmem ne " böyle konuşuyorsunuzdur bunlar beni ilgilendirmez diye birşey yok toplum bozuluyorsa yavaştan bu benim sorunumdur ha siz kendinizi toplumdan biri saymıyorsanız orasını bilemem ... ahlak polisi olmaktan son derece memnunum bundan sonrada böyle devam edeceğim ... iki kızı birden idare konusuna gelince pişman olduğumu ayrıca ikisindende özür dilediğimi hatamı bundan sonra iyi işler yaparak telafi edeceğimi belirttim.. ben toplumun kanayan yarasını siz böyle yaparak kaşımaya devam edin hadi eyw..
Sosyal ağlarda paylaş

Annemizle konuşmak ayrı, arkadaşlarımızla konuşmak ayrı.

Eminim senin de sadece ailene yada sadece arkadaşlarına anlattığın şeyler vardır.

Ahlak polisi olmak başkalarının işine karışmaktır. Biri gelir senin kız arkadaşının yanında yada herhangi bir bayan yakınının yanında küfürlü yada hoşuna gitmeyen şekilde konuşur, uyarırsın kimsede birşey diyemez. Demeye de hakkı olmaz zaten.

Ama sen başka insanların başka insanlarla olan ilişkilerine karışamazsın. Dilimizde iki kişi konuşurken üçüncünün ne yapması gerektiğiyle ilgili bir deyim halihazırda mevcut, o duruma düşersin.

Herkesin kendi doğruları vardır, onlara göre yaşar. Sana göre yanlış başkasına göre yanlış olmayabilir. Karşısındaki gücenmediği sürece istediğini de yapabilir herkes.
Sosyal ağlarda paylaş

saka mısın evladim sen ? ahlak polisligi sana mi kaldi olsa bile ?!?!? ayrica dediklerin o kadar cag disi ve geri kalmisliligin belirtileriki aman yarabbi yani... ha bide "benim ulkemde dur derler" ne demektir ? toplumun sorunu sadece senin degil butun ulkenin sorunudur ama bu bir sorun degil o kadar kiz cok rahatsiz oluyorsa cok rahat oyle konusan bir cocugu susturur ve o cocuk bir daha oyle konusmaz zaten cok problem olarak goruyorsan bunu al sana cozum iste... ayrica kimsnin annesiyle nasil konustuguda seni ilgilendirmez insanlarin evlerine girip inceleyecek misin nasil annesiyle konusuyor bir bakiyim *hmm...hmm...hmm* diye.Senin dedigin gibi konusuyorsa annesiyle anneside birsey demiyorsa onlarin arasindaki samimiyetlikten kaynaklanan bir olaydir bu belki biraz yanlistir kabadir konusmalar ama onlar aralarinda oyle konusuyorlar gidip meydanin ortasina cikip bagira bagira konusmuyorlardir herkes duysun diye .... neyse sacmaladigini anlatmak istedim ama 3 sayfa yazidan sonra sen boyle bir cevap verebildigine gore anlama kitligi var
Sosyal ağlarda paylaş

Demogoji yapıp da anne manne karıştırmak, hani rahat küfrü sakınmadan konuşmayı küfretmek için kasmak gibi göstermek ne ki?

Komedi..

Ha, ahlak polisliğine de kimsenin hakkı yok. Lütfen gel bana ahlak polisliği yap. Yalvarıyorum ya bunlardan biri gelsin de bana ahlak polisliği yapmaya kalksın da haddini bildireyim ağzının payını alsın diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
way bea... küfür o kadar güzel birşeymiş ki :) siz kesin annenizle konuşurken "anne nasılsın aq ei misin ei aq bende takılıom şeyim kaşındı dur aq bilmem ne " böyle konuşuyorsunuzdur bunlar beni ilgilendirmez diye birşey yok toplum bozuluyorsa yavaştan bu benim sorunumdur ha siz kendinizi toplumdan biri saymıyorsanız orasını bilemem ... ahlak polisi olmaktan son derece memnunum bundan sonrada böyle devam edeceğim ... iki kızı birden idare konusuna gelince pişman olduğumu ayrıca ikisindende özür dilediğimi hatamı bundan sonra iyi işler yaparak telafi edeceğimi belirttim.. ben toplumun kanayan yarasını siz böyle yaparak kaşımaya devam edin hadi eyw..

gece gece kramp girdi gülmekten.

" peder ben iki kızı birden idare ettim."

p: bundan sonra daha iyi i$ler için çalı$ oğlum.

" tamam o zaman ahlak polisi kesileyim ben"

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 03:23 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence aşırı küfür saçma bir şey yani..

said:
bi gün beşiktaşta birini beklioyurm.yanımdada liseli bi cocuk var.birini beklio oda belli.sora kız geldi.aynen şöyle dedi cocuga

-napıonn ya**ammm

dedi :)

bundan bahsediyorum.. bunlar " aha küfür etmeyi öğrendik kullanalım" mantığıyla ilerleyen gençlik gözümde..

Ancak ne biliyim bi resmi dil var bi sokak dili var. Sokak dilini abartmamak lazım yani.Dediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ancak; Birileri abartsa karışmam banane kendi tercihi ancak çok ta aşmamak lazım diye düşünüyorum. Bunun yanında kızların yanında küfür olayına gelince erkeklerin kızlara kızların da erkeklere nazik olması durumu var benim gözümde. Yani bir erkek benim yanımda ağır küfürler edince ben de rahatsız oluyorum ancak basit argo kelimeler çok ta sorun olmuyor ya da refleks olan ani kelimeler (hsktr) gibi kelimeler de beni çok rahatsız etmiyor yani
Sosyal ağlarda paylaş

Bide erkeklerin yanında küfür eden kızlar varki ayakta alkışlayasım gelir...

Aynen ghost_boo'nun verdiği örnek kıvamında benden;

-Gardaş ateşin var mı?

diye tesbih sallayan bir kız görmüştüm.

#Enteresan =)

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 10:48 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlara kendi fikirlerini bu şekilde empoze etmeye çalışırsan anca milletin eğlencesi olursun, kaldı ki senin tarzında bir yaklaşıma "sana ne kardeşim" denmesinden daha doğal bir şey yok.
Arkadaş çevremle, samimi olduğum insanlarla küfürlü konuşabilirim yer yer, kız erkek ayırmam. Annemle babamla da arada dalıp küfürlü konuşabilirim, uyarırlar, susarım.
Bu.
Ahlak polisi denen olaya da aşırı kıllığım var, neden bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...