Dela Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 tabii lan argo konusan kiz nedir, kiz dedigin duzgun konuscak. ama behind the bushes talk dirty to me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 konuştuuumda kızla konuştuuumu bilcem...mesela kızın teki war yawşıo bana güzelde bi kız hani taşta =) ama yok konuşasım gelmio hatunla ya argo konuştuuu için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Kızların yanında küfürlü konuşmayı bırak artık onlar kendileri küfürlü konuşur hale gelmiş :) En nefret ettiğim kız tipidir argo ve küfürlü konuşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yok yok yani kızların yanında konuşulmaz diye bir tabu olmamalı bence :p yoksa kızlar düzgün konuşsun tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ben kız arkadaşımn bana sürtük demesini istiorm .. hahaha şaka yapıorum yoksa yapmıo muyum ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 HEBELE ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Milletin "anasinin bacisinin" namusu sana mi kaldi bir. Erkekler konusunda normal de kadinlar konusunca niye degil, bu da iki. Yanlissa, ahlaksizliksa iki cinse de ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bence namus insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 valla kadınların (bağyanların) yanında ne kadar küfürlü konuşuyorsam, erkeklerin yanında da o kadar küfürlü konuşuyorum. bi de bağyanların yanında küfürlü konuşmama olayı da ramazan'da müslüman olmak gibi bişey oluyor kanımca =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Erkek küfredince deliganlı, kız küfredince ahlaksız? Ya yapma pls. Ha çoğunda hoş durmuyo, evet de, ahlakla pek alakalı diil o. [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 13:36 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 by_hacker_warwas got pwned by rewendor & arcane illidan down by nihilum kadar ilgi çekmez gerçi neyse geyiği bırakalım. Şahsen ben bazı kızların yanında kendimi çok rahat hissediyorum ve hiç kasmadan konuşuyorum (tabi "of bunu alacan şöyle edecen böyle edecen" tarzı değil, o tarz konuşmam zaten) ama bazı kızlar var ki normalde herşey kafa dengi bilmem ne , yanında bir laf et çat 180 derece dönüyor. Çözemedim gitti. Bu arada yukardaki yazılar aklıma eskiden zuxxi.xom da yazan bir yazıyı getirdi; Oğluna zamparalık yapması için tonla para verip kızının namusu için olur olmadık işler yapan babaları anlamayanların sitesi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 offf arcane ben yazacaktım onu a.k.a "hey, its my line!" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 erkek erkeğe bol küfürlü konuşan bir insan olarak.kızların yanında kız etse bile etmem hiç.edemem yani.ki kızlar benden daha çok küfürlü konusuo bi gün beşiktaşta birini beklioyurm.yanımdada liseli bi cocuk var.birini beklio oda belli.sora kız geldi.aynen şöyle dedi cocuga -napıonn ya**ammm dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: Gerçi ahlak sadece onla kısıtlı değil sağda solda yiyişen sevgiller parkta orda burda birbirine gömülenler, yumulanlar vs. bunlarda varda Baya bi kulağını çınlattım haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: benim ülkemde adama dur derler. Nerde yaşıyosun birader de hele bi. bunlar ahlaksızlıkda senin 2 kızı birden idare etmen mi ahlaklı olan bacım. Lan acayip sinirlendim ne yazacağımı bilemedim gerçekden seni görsem döverdim ama ocağı toplar gelirsin şimdi. bi forum vardı bir yanda islam bir yanda adult +18 falan diye http://www.forumunreal.com/ git takıl [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 14:54 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 duymadığım küfürleri öğreten kızlar oldu bana... nolmuş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kkthnxbye hacker.. takmayın ya adam karıstırmaya calısıo ortalıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bence de bir bayanın yanında küfürlü konuşulmamalı ama neden? Ne farkları var bizden? Fiziksel farkları haricinde? Erkek küfreder de bayan edemez mi? Erkek duyar da bayan duyamaz mı? Bayanlar böyle bir konuda saçma bir şekilde hassas mıdır da küfür duyunca rahatsız oluorlar? Ha evet hemen hemen bütün küfürlerimiz bayanlarla ve cinsellikle alakalı ama o kadar da rahatsız olmamaları gerek. Sonuçta o lafı yapacakları için söylemiyorlar ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bayan küfürcülere gerekli aletlerin yok diyince güüzel kalıyorlar ben onu seviyorum..bi de ikinci ve üçüncü sayfayı heyecanla açtım by_hacker bişiler yazmış mı diye ama ühühü yazmamış =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ahhaa kutulu sen söyleyince okudum da cidden komikmişl yani :D Ahlak zabıtalarından nefret ediyorum ya. Bu arada benim annem ben olmadan FB - GS maçına gitmiştir, maçlara gidip küfür yağdırmayı sever, dobra dobra eder küfürünü. Böyle kadınlar da var ayrımcılık sucks :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yine bir "konuya aç sonra kaç" vakasıyla başbaşayız asdsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Valalih bayan erkek ayrımı yapmam, küfür edicek samimiyetim varsa ederim, havadan nem kapan bayanlarada ayrıca uyuz olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hacker sen küfür etmessin bayanların yanında olur biter. ayrıca sen neden rahatsız oluyorsun, giren çıkan yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 valla küfürlü konuşan kızdan zerre haz etmem.. benden uzak olsunlar direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 İyi de konu küfürlü konuşan kızlar değil ki :) Onların da aslında tiplemesi var. YAni habire küfreden ya da gerekli gereksiz argo kullanan var bi de yerinde kullanan var farkını görmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar