Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayanların yanında küfürlü konuşma..

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

by_hacker_warwas got pwned by rewendor & arcane

illidan down by nihilum kadar ilgi çekmez gerçi

neyse geyiği bırakalım.

Şahsen ben bazı kızların yanında kendimi çok rahat hissediyorum ve hiç kasmadan konuşuyorum (tabi "of bunu alacan şöyle edecen böyle edecen" tarzı değil, o tarz konuşmam zaten) ama bazı kızlar var ki normalde herşey kafa dengi bilmem ne , yanında bir laf et çat 180 derece dönüyor. Çözemedim gitti.

Bu arada yukardaki yazılar aklıma eskiden zuxxi.xom da yazan bir yazıyı getirdi;

Oğluna zamparalık yapması için tonla para verip kızının namusu için olur olmadık işler yapan babaları anlamayanların sitesi

: )
Sosyal ağlarda paylaş

erkek erkeğe bol küfürlü konuşan bir insan olarak.kızların yanında kız etse bile etmem hiç.edemem yani.ki kızlar benden daha çok küfürlü konusuo

bi gün beşiktaşta birini beklioyurm.yanımdada liseli bi cocuk var.birini beklio oda belli.sora kız geldi.aynen şöyle dedi cocuga

-napıonn ya**ammm

dedi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
benim ülkemde adama dur derler.

Nerde yaşıyosun birader de hele bi.

bunlar ahlaksızlıkda senin 2 kızı birden idare etmen mi ahlaklı olan bacım.

Lan acayip sinirlendim ne yazacağımı bilemedim gerçekden seni görsem döverdim ama ocağı toplar gelirsin şimdi.

bi forum vardı bir yanda islam bir yanda adult +18 falan diye

http://www.forumunreal.com/ git takıl

[ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 14:54 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de bir bayanın yanında küfürlü konuşulmamalı ama neden? Ne farkları var bizden? Fiziksel farkları haricinde? Erkek küfreder de bayan edemez mi? Erkek duyar da bayan duyamaz mı? Bayanlar böyle bir konuda saçma bir şekilde hassas mıdır da küfür duyunca rahatsız oluorlar? Ha evet hemen hemen bütün küfürlerimiz bayanlarla ve cinsellikle alakalı ama o kadar da rahatsız olmamaları gerek. Sonuçta o lafı yapacakları için söylemiyorlar ki :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...