eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ADAPAZARI'nda üzerinde Ahmet Kaya'nın resmi bulunan tişört giyen Diyarbakırlı oldukları öğrenilen Mehmet Alaca ile Senayi İzci, bir grup öfkeli kalabalığın saldırısına uğradı. Alaca kaçarak bir apartmana sığınırken, öfkeli kalabalığın feci şekilde dövdüğü İzci'yi polis linç edilmekten kurtardı. Apartmana saklanan Alaca'yı linç etmek isteyen ve 1.5 saat bölücü örgüt aleyhine sloganlar atan kalabalığı Sakarya Valisi Hüseyin Atak güçlükle ikna etti. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=25292&cat=110&dt=2007/06/05 hepimiz bölücü olacağız yakında hayret birşey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bende açacaktım da üşendim. İnsanların artık ne derece tetikte olduğu ve tabiri caiz ise "osuruktan nem kapar" hale geldiğinin bir örneği. Kesinlikle yanlış ama insanlar artık bu hale getirildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Başka bişilerde vardır yani eskiden tanıyandır bazı gizli saklı bişileri biliyordur belki. Sadece giysisi yüzünden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 öyle 3-5 kişide değil bütün sakarya ayaklanmış resmen.Cadde dolmuş. Ama bu Malatya katliamından sonra da oldu.Yine sakarya da Apo ve Ahmet Kaya muhabbeti yüzünden bu sefer 6 kişiyi kovalamışlkardı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 onlarda şu dönemde ne diye ahmet kaya tişörtüyle dolaşıyo ki insanlar zaten hassas böyle konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 direk provake kokan hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Annemin doğduğu büyüdüğü yer adapazarı,o insanlar Kürtleri hiç sevmezler zaten.Otobüste falan bir hırsızlık olduğunda "Kürtler yapmıştır" diye ayaklanırlardı. Son zamanalrda pkk yanlıları da çıkınca piyasaya orada dolaşan kürt vatandaşların vay haline... Bu arada konuyla alakasız ama;of nasıl özledim oraları. Yemyeşil adapazarı bağları... [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 15:50 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 birkaç lümpen yüzünden milliyetçilik öcü gösteriliyor çok basit bir öngörü 1915 de ermeniler rusların ve fransızların maşasıydılar büyük ermeni krallığı vaatleri verilmişti. onların maşası olarak onların üniformalarıyla bize karşı savaştılar .oluşan büyük tepkinin sonrasında kurunun yanında yaşda yandı . şimdi tamamen aynı olay.amerika vaatler veriyor pkk ve barzani kendi ülkelerinin olabilceğine inanıyorlar. barzaniye apoya başkan diyen insanlar var etrafta saygı görüyorlar. bu insanlar silkinip kendilerine gelmedikleri sürece bu olayların bitmesi mümkün değil edit: ha olay ahmet kaya olayı felan değil özgür gündem gazetesi okudukları iddaa ediliyor http://www.ozgurgundem.net/ [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 16:07 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Hayır 3 tanesi birlikte ahmet kaya giymişse kesin bir şey vardır işin içinde.Ya kaşınıyorlardır ya da vardır bir eylemleri mutlaka. O kadar büyük bir kitleninde "aha 3 tane çocuk ahmet kaya t-shirt giymiş gidip dövelim" diyeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Keşke girişim olarak kalmasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Sakarya'nın nasıl bir yer olduğu belli. Böyle bir yerde bu tipleri görsem ilk düşüneceğim şey kasıtlı olarak yaptıkları olur. Biraz haketmişler gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 adapazarlıların yüzde 90ı karadenizlidir zaten. karadenizli arkadaşlar da kürtlerden pek haz almadıkları için böyle olası linç girişimleri gayet normal geldi. ha zaten adapazarı felaket pis bi yer. ben de oralı sayılırım aslen trabzonlu olsam da. her gidişimde ya biri vurulur ya kavga çıkar fena. ama orada yaşayan herkes gayet efendi insanlardır ve durup dururken birilerini linç etmeye kalkmazlar. o yüzden kesinlikle provokasyon sonucu olmuş bir olaya benziyor. ha kızmadım da açıkcası. ahmet kaya tişörtü giymek metallica tişörtü giymekten farksız olması gerekirken bunu siyasi bir sembol haline getiren zeka özürlü insanların hakettiği bir olay. gerçekten de keşke girişim olarak kalmasaymış. bölücü tutumun cezası bu kadar hafif olmamalı kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Almanya da bir Turk (Alman Vatandasligina gecmis Turk kokenli) bir Turk sanatcinin resmini giyen t-shirt giydigi icin linc edilse hosunuza gidecek mi? Ahmet Kaya kurtce sarki soylemeye kalktigi icin memleketten kovuldu simdi soylemeyeni dovuyorlar. PKK konserlerine cikan Mahsun Kirmizigul, Yildiz Tilbe hatta I.Tatlises populer sanatcilar oldugu icin yanlarina kar kaldi Ahmet Kaya gume gitti. O zaman Kurt realitesini taniyin demisti, bu yuzden dava acilmisti, o davayi acan yurekli savci bugun Tayyip Erdogan a da ayni davayi acsa ya! Bu soylediklerim gecen yuzuil degil 5 6 sene evveli falandi tam tarihi bilmiyorum gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Almanyada faaliyette bulunan bir teror orgutunun liderine methiyeler düzen bir adamın tisortunu giyip tokatlanan kisi icin herzaman memnun oluruz , sanatciligina lafım yok ama ikili oynayan karaktersiz bir insandı kendisi, iskembe-i kübradan sallamadan once biraz arastırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Bu ülkede annesinin adı Emine diye Eminem tişörtü satan tezgahtarı öldürebilecek çılgınlıkta başı boş insanlar vardır...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 İletişimden uzaklaştıkça, sopalarımızı elimizden düşürmez oldukça, çözümlerden de uzaklaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 iyicene karıştırmak istiyorlar seçim öncesi ortalığı birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 İyice dayak yeselermiş bari. Ellerine sağlık. Karadenizlileri çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 haketmişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 iyi yapmışlar ellerine kollarına sağlık bende olsaydım aynısını yapardım... adam olacaksın şerefsiz insanların resiminin bulunduğu tişörtü giymeyeceksin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ombakkombak almanyadaki türkler terör estirmiyor. duraklarda bomba patlatıp milletin canına kıymıyor, milletin kolunu bacağını kopartıp hayatı boyunca sakat kalmasına neden olmuyor. alman askerlerini öldürmüyor. bi daha düşün istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Geçen senede aynısı oldu, çark caddesinden geçiyordum bir kalabalık gördüm sıcagı sıcagına tanık olmustum. 3 kişi dolasıyormus bir dükkana girmişler ve sözde kahrolsun türkiye diye bagırmıslar ( yavaş biraz nası bagırıcaklar) sonra da oranın gencleri müdahele etmiş dövmüsler falan.. Baya kalabalıktı polis falan gelmedi bir süre ki sakaryada polis cagırılınca biryere ulasması maksimum 5-10 dk arası sürer. elemanları yanlıs anlamıs birisi sonra bagırmıs pkk lı bunlar bölücü haraketler yapıyorlar dalın lan! gibisinden ve dövmüslerdi cok fena Amacları farklı onların bir sürü tip var böyle kavga etmeyi adam dövmeyi kendilerine görev bilen cok tip var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 almanyadaki turkler cok uc bir ornek olmus lol dedim adamalr evrgisini veriyor parayi biriktiriyor yimpas a verip akp ye kaptiriyor filan uslu uslu yasiyorlar bun akrsilik dazlaklar gelip onlari "sizi burda istemiyoruz" seklinde taciz ediyor hatta canli canli yakiyorlar burda ise adamlarla bir arada yasamak istiyoruz baris diyoruz akrdeslik diyoruz bolgenin sosyal durumu kotu diyor ulan sen yolladigim ogretmeni oldurursen muhedise isini yaptirtmassan bolgeyi savas alanina cevirirsen tabiki bolgenin durumu kotu olur kimse yalan soylemesin fanteziye kapilmasin PKK ile kurt kokenli vatandaslar ayni degil Yasar Buyukanit in dedigi gibi PKK marksist bir orgutlenmeden irkci fasist bir orgutlenmeye gecis yapti nasil ve neden boyel bir degisiklik oldu politikalarinda tartisilmasi lazim kaldiki adamalar cozum istemiyor toprak istiyor acik acik cunki birileri bunlari besliyor orda develt kurmaya tesvik ediyor sen bu adamlarin karnini doyurmayi gectim milyoner yapsan gene bu istekleri bitmiycek Israil in parasi vardi bastirdi kurdu develtini cunki museviler zengin ve amerika develt kurun diyor bolucu kurtler icinde aynisi gecerli bu adamlarin tek derdi amerikanin destekledigi buyuk kurdistan projesi bolgeyi sen OC duzeyine getirsen genede bu adamlar vazgecmiycek bu sorunun cozumu o yuzden zor bakin ispanyaya ETA ile masaya oturdu ama ETA ateskesi bozdu basladi gene eylemlerine bizde istedik barisla cozulsun meclise geldiler kurtce yemin etmek icin direndiler oysa niyetleri baris olsaydi bu adamlarin daha olculu davranir ilk gunden sov yapmazlardi adami belediye baskani seciyrolar adam acik acik boluculuk yapiyor sonra kardeslik demorkasi vs vs uyutuluyoruz icimzide bu adamalra hizmet edenelr var ve bunlari ve PKK yi besliyen sahte muttefikimiz ABD var soguk savastan kafalarini kaldirir kaldirmaz sevr in pesine dustuler doguda ermeni yurdu guneydoguda buyuk kurdistan lozani resmen tanimiyan bir ulkeden bahsediyoruz burda amaclari belli illa bu iki amaca ulasicaklar sonra ege sorunu altinda yunan cikarlari korunucak butun bunlari yaparken dost kanka gozukucekler AB gibi tamamen ali cengiz oyunu oynadiklari bir kurumuda bu iste kullanicaklar AB ile ABD ayni seydir AB amerikanin dunyayi "bakin karsimda rakip var iki kutubuz artik ekieki" modunda kandirmak icin kullandigi bir kurumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bu başlığa girdim ve gözlerim resmen fal taşa gibi açık kaldı. Yapmayın, etmeyin diyeceğim ama hey hat bir faydası olmayacak gibi. Şayet ülkemizin en aydın kesimlerinin olduğunu düşündüğüm bu forumun kullanıcıları bile bu derece faşizanlaşmışsa bize gitmek düşer bu diyarlardan. Milliyetçilik ile faşizmi karıştırmayın... PKK nasıl Kürt faşisti ise hepisini linç edelim diyenlerde Türk faşistidir, içinizdeki faşisti durdurun... Ahmet Kaya T-Shirt'i giyenlerin linç edilmeye kalkılmasının bütün dünyada tek bir adı vardır, o da faşizm. Burada kimse milliyetçilik ayağına yatmasın bunun adı açık açık faşizmdir başka bir şey değil. Hatta faşizmin en kötü biçimidir zira halka öyle normal gelir olmuş ki kanıksanmış, insanların ruhuna işlemiş. Polis'de saldırganları değil de saldırıya uğrayanları gözaltına almış ve mahkemeye sevketmiş. Resmen insanın saçını başını yolası geliyor. Offf offf ne desem az, kabus gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 yorum yapmıcam başlığı eleştiri olsun diye açtım millet iyi olmuş demeye başlayınca şok oldum kaldım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar