Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakarya'da Linç Girişimi

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

ADAPAZARI'nda üzerinde Ahmet Kaya'nın resmi bulunan tişört giyen Diyarbakırlı oldukları öğrenilen Mehmet Alaca ile Senayi İzci, bir grup öfkeli kalabalığın saldırısına uğradı. Alaca kaçarak bir apartmana sığınırken, öfkeli kalabalığın feci şekilde dövdüğü İzci'yi polis linç edilmekten kurtardı. Apartmana saklanan Alaca'yı linç etmek isteyen ve 1.5 saat bölücü örgüt aleyhine sloganlar atan kalabalığı Sakarya Valisi Hüseyin Atak güçlükle ikna etti.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=25292&cat=110&dt=2007/06/05

hepimiz bölücü olacağız yakında hayret birşey ya
Sosyal ağlarda paylaş

Annemin doğduğu büyüdüğü yer adapazarı,o insanlar Kürtleri hiç sevmezler zaten.Otobüste falan bir hırsızlık olduğunda "Kürtler yapmıştır" diye ayaklanırlardı. Son zamanalrda pkk yanlıları da çıkınca piyasaya orada dolaşan kürt vatandaşların vay haline...

Bu arada konuyla alakasız ama;of nasıl özledim oraları. Yemyeşil adapazarı bağları...

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 15:50 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

birkaç lümpen yüzünden milliyetçilik öcü gösteriliyor

çok basit bir öngörü 1915 de ermeniler rusların ve fransızların maşasıydılar büyük ermeni krallığı vaatleri verilmişti.

onların maşası olarak onların üniformalarıyla bize karşı savaştılar .oluşan büyük tepkinin sonrasında kurunun yanında yaşda yandı .

şimdi tamamen aynı olay.amerika vaatler veriyor pkk ve barzani kendi ülkelerinin olabilceğine inanıyorlar.
barzaniye apoya başkan diyen insanlar var etrafta saygı görüyorlar.

bu insanlar silkinip kendilerine gelmedikleri sürece bu olayların bitmesi mümkün değil

edit: ha olay ahmet kaya olayı felan değil özgür gündem gazetesi okudukları iddaa ediliyor
http://www.ozgurgundem.net/

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 16:07 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

adapazarlıların yüzde 90ı karadenizlidir zaten. karadenizli arkadaşlar da kürtlerden pek haz almadıkları için böyle olası linç girişimleri gayet normal geldi. ha zaten adapazarı felaket pis bi yer. ben de oralı sayılırım aslen trabzonlu olsam da. her gidişimde ya biri vurulur ya kavga çıkar fena. ama orada yaşayan herkes gayet efendi insanlardır ve durup dururken birilerini linç etmeye kalkmazlar. o yüzden kesinlikle provokasyon sonucu olmuş bir olaya benziyor. ha kızmadım da açıkcası. ahmet kaya tişörtü giymek metallica tişörtü giymekten farksız olması gerekirken bunu siyasi bir sembol haline getiren zeka özürlü insanların hakettiği bir olay. gerçekten de keşke girişim olarak kalmasaymış. bölücü tutumun cezası bu kadar hafif olmamalı kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya da bir Turk (Alman Vatandasligina gecmis Turk kokenli) bir Turk sanatcinin resmini giyen t-shirt giydigi icin linc edilse hosunuza gidecek mi? Ahmet Kaya kurtce sarki soylemeye kalktigi icin memleketten kovuldu simdi soylemeyeni dovuyorlar. PKK konserlerine cikan Mahsun Kirmizigul, Yildiz Tilbe hatta I.Tatlises populer sanatcilar oldugu icin yanlarina kar kaldi Ahmet Kaya gume gitti. O zaman Kurt realitesini taniyin demisti, bu yuzden dava acilmisti, o davayi acan yurekli savci bugun Tayyip Erdogan a da ayni davayi acsa ya! Bu soylediklerim gecen yuzuil degil 5 6 sene evveli falandi tam tarihi bilmiyorum gerci.
Sosyal ağlarda paylaş

Almanyada faaliyette bulunan bir teror orgutunun liderine methiyeler düzen bir adamın tisortunu giyip tokatlanan kisi icin herzaman memnun oluruz , sanatciligina lafım yok ama ikili oynayan karaktersiz bir insandı kendisi, iskembe-i kübradan sallamadan once biraz arastırın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Geçen senede aynısı oldu, çark caddesinden geçiyordum bir kalabalık gördüm sıcagı sıcagına tanık olmustum. 3 kişi dolasıyormus bir dükkana girmişler ve sözde kahrolsun türkiye diye bagırmıslar ( yavaş biraz nası bagırıcaklar) sonra da oranın gencleri müdahele etmiş dövmüsler falan.. Baya kalabalıktı polis falan gelmedi bir süre ki sakaryada polis cagırılınca biryere ulasması maksimum 5-10 dk arası sürer. elemanları yanlıs anlamıs birisi sonra bagırmıs pkk lı bunlar bölücü haraketler yapıyorlar dalın lan! gibisinden ve dövmüslerdi cok fena

Amacları farklı onların bir sürü tip var böyle kavga etmeyi adam dövmeyi kendilerine görev bilen cok tip var..
Sosyal ağlarda paylaş

almanyadaki turkler cok uc bir ornek olmus lol dedim

adamalr evrgisini veriyor parayi biriktiriyor yimpas a verip akp ye kaptiriyor filan uslu uslu yasiyorlar

bun akrsilik dazlaklar gelip onlari "sizi burda istemiyoruz" seklinde taciz ediyor hatta canli canli yakiyorlar

burda ise
adamlarla bir arada yasamak istiyoruz
baris diyoruz akrdeslik diyoruz

bolgenin sosyal durumu kotu diyor
ulan sen yolladigim ogretmeni oldurursen muhedise isini yaptirtmassan bolgeyi savas alanina cevirirsen tabiki bolgenin durumu kotu olur

kimse yalan soylemesin fanteziye kapilmasin

PKK ile kurt kokenli vatandaslar ayni degil

Yasar Buyukanit in dedigi gibi PKK marksist bir orgutlenmeden irkci fasist bir orgutlenmeye gecis yapti

nasil ve neden boyel bir degisiklik oldu politikalarinda tartisilmasi lazim

kaldiki adamalar cozum istemiyor
toprak istiyor acik acik
cunki birileri bunlari besliyor orda develt kurmaya tesvik ediyor

sen bu adamlarin karnini doyurmayi gectim milyoner yapsan gene bu istekleri bitmiycek Israil in parasi vardi bastirdi kurdu develtini cunki museviler zengin ve amerika develt kurun diyor

bolucu kurtler icinde aynisi gecerli

bu adamlarin tek derdi amerikanin destekledigi buyuk kurdistan projesi
bolgeyi sen OC duzeyine getirsen genede bu adamlar vazgecmiycek

bu sorunun cozumu o yuzden zor

bakin ispanyaya ETA ile masaya oturdu ama ETA ateskesi bozdu basladi gene eylemlerine

bizde istedik barisla cozulsun
meclise geldiler
kurtce yemin etmek icin direndiler
oysa niyetleri baris olsaydi bu adamlarin daha olculu davranir ilk gunden sov yapmazlardi

adami belediye baskani seciyrolar
adam acik acik boluculuk yapiyor
sonra kardeslik demorkasi vs vs

uyutuluyoruz

icimzide bu adamalra hizmet edenelr var ve bunlari ve PKK yi besliyen sahte muttefikimiz ABD var

soguk savastan kafalarini kaldirir kaldirmaz sevr in pesine dustuler

doguda ermeni yurdu
guneydoguda buyuk kurdistan

lozani resmen tanimiyan bir ulkeden bahsediyoruz burda
amaclari belli
illa bu iki amaca ulasicaklar
sonra ege sorunu altinda yunan cikarlari korunucak

butun bunlari yaparken dost kanka gozukucekler
AB gibi tamamen ali cengiz oyunu oynadiklari bir kurumuda bu iste kullanicaklar

AB ile ABD ayni seydir
AB amerikanin dunyayi "bakin karsimda rakip var iki kutubuz artik ekieki" modunda kandirmak icin kullandigi bir kurumdur
Sosyal ağlarda paylaş

Bu başlığa girdim ve gözlerim resmen fal taşa gibi açık kaldı. Yapmayın, etmeyin diyeceğim ama hey hat bir faydası olmayacak gibi. Şayet ülkemizin en aydın kesimlerinin olduğunu düşündüğüm bu forumun kullanıcıları bile bu derece faşizanlaşmışsa bize gitmek düşer bu diyarlardan.

Milliyetçilik ile faşizmi karıştırmayın...
PKK nasıl Kürt faşisti ise hepisini linç edelim diyenlerde Türk faşistidir, içinizdeki faşisti durdurun...

Ahmet Kaya T-Shirt'i giyenlerin linç edilmeye kalkılmasının bütün dünyada tek bir adı vardır, o da faşizm. Burada kimse milliyetçilik ayağına yatmasın bunun adı açık açık faşizmdir başka bir şey değil. Hatta faşizmin en kötü biçimidir zira halka öyle normal gelir olmuş ki kanıksanmış, insanların ruhuna işlemiş.

Polis'de saldırganları değil de saldırıya uğrayanları gözaltına almış ve mahkemeye sevketmiş. Resmen insanın saçını başını yolası geliyor.

Offf offf ne desem az, kabus gibi....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...