Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 lost in bone aslında adamcagıza fazla yükleniliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 heh:) bonuma laf yok. ben bonla doom3 konusunda anlaşamam sadece çok yüklenmişimdir hatta fotomontaj yapmıştım tutmuştu baya heryerde görüyodum onu bi aralar varsa birinde koysun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 topicte şeye dikkat ettim herkes BoneC ulan, herkes wot döşemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 2005 ten sonraki kullanıcı profilinin -kaltie açısından- dibe vurması + eski user olupta millete abi/Abla takılan bir kaç zeki arkadaşın artık son dönemlerde tmm 8 senelik üyeyim istedigim her haltı yaparım diye bir taraflarının kalması + eski üye olmasına rağmen kişilik/sorumluluk açısn dan tw/mod olmaya en uygunsuz admaların tw/mod olması etkili bence. hani çok tepki çekecegimde sen bana bonec denmesinden hoşlanmıyorum küfür varsayarım deseydin karakedi zamanlarında sana bonec diyen ilk bonzi buddy yörünge dışına kalıcı olarak giderdi kanımca. dip not: şimdi biri gene atlayacak ne ciddi ciddi cvp yazıyorsun yav diye, boneye hala bu bağlamda tepkiler yapıldığı için ilk postu 2011 tarihli açmış gibi cvp verdim duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Okumadım. Şu topige 3 satırdan fazla post atılmaz üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Neresi kalkmış eski üyelerin? Konuşmayın böyle ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Selam 90 lıyım ve 07 08 gibi bi ara üye oldum.Gayette sıkıntı yok.Kişilerle alakalı bir durum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 paspatur said: 04 Jun 2007, 11:16 evet. bu büyüğe saygı küçüğe sevgi meselesi önemli. Madalya meselesi de üyeleri zaman zaman frenliyordu bence. Çok geyiği döndü ama madalya bence bu açıdan önemliydi. vay arkadaş napıyodum nerdeydim kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 GERGE said: Neresi kalkmış eski üyelerin? Konuşmayın böyle ama. yok gergecim seni seviyoruz. sen olmasan masaüstünde kimle dresden files muhabbeti yapıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Sorun burayı bu kadar önemseyecek kadar sıkıcı bir hayatınızın olması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 naptiniz lan bone'ye kermitte gitmis zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 gece gece yazılır mı be senko bu saatte. Canımız sucuk ekmek çekiyo bak şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 balon said: Sorun burayı bu kadar önemseyecek kadar sıkıcı bir hayatınızın olması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 benimde canim cekti haci ya alkolun ustune ne guzel giderdi simdi biliyormusun sucuk ekmek off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar