Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haziran gelse de...

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

abi babam telekom'da müdür,insanları elinden geldiğince sınırsıza üye etmeye,kotalıları da sınırsıza almaya çalışıyor.

Genel müdürlük duysa işinden olacak adam,onlarda sürekli kotasız satmayın,kotalılarda ikna edin diyor.

Kotalı internet şuan da sadece Arapların cebine para girsin diye,20 milyon fazla verin "insan" gibi internet kullanın,kazıklanma derdinden kaçın.1024 olunca insanlar çek çek hızını alamıyor 5-6 aylık net parasını tek ayda veriyor...

Sınırsız 2048 + Kablonet ftw !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kotalı internet şuan da sadece Arapların cebine para girsin diye,20 milyon fazla verin "insan" gibi internet kullanın,kazıklanma derdinden kaçın.1024 olunca insanlar çek çek hızını alamıyor 5-6 aylık net parasını tek ayda veriyor...

evet başıma geldi o olay.

2 ay ıcınde 200 er mılyonluk 2 fatura gelmıstı.
aynen sınırsıza donuş tabi sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili semtime kablo gelmiyor, halbuki hemen 100 metre ötemde kablolu yayın var :S . Zamanında babama sınırsız al demiştim, o da nasıl geççen ki lan keh keh demişti... Bir şey demiyorum kendisine her ay 20 30 bayılıyor fazladan. Kendisi ödüyor nasıl olsa çeksin çilesini ne diyelim artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya vicdan, ahlak, insanlık duyguları elverse, getir bi 300-400'lük fatura, geçerler diycem de; hayvanlık olur.
Mesela zamanında 146 yüzünden ciddi ciddi ve istemeyerek 270'lik fatura getirmiştim, evde kıyamet kopmuştu (sene 2000). Sonra 64k kablo aldılar OH mis; hem 128lik hız veriyolardı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...