Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dj Karax

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izmitin meshur tofaş şarkısıdır nefret ederiz :D
Şarkıdan alınacak zevk yok bir anlam ifade etmiyor
*Bu muzigi sevdiysen, Telefonuna indirmek için GRUMBA yaz 36XX Yolla :)*

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:14 tarihinde, spompas tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi bunu dinleyen cennete gidiyomuş deseler ben servant in heaven king in hell diye bağırarak cehenneme koşarım. bu ne lan. vıt vıt vıt vıdıvıdı vıt vıt vıdıvıdı. valla kim ne derse desin, bu şarkıya kafam girsin eheah
Mesaj tarihi:
izmirde de buca marşı diye geçiyor yine her modifiye şahin gt'den yükselen cozurtu budur insan çok sinir oluyor sabah 8 otobüsle gidiyorum herifin biri açmış arabayı son ses bangır bangır dolmuşla gidiyorum kırmızı ışıkta duran araba bangır bangır bakkala gidiyorum balkonu açmış atlet don oturan şahıs açmış bangır bangır gına geldi...
Mesaj tarihi:
aslında hoş sayılabilecek bir parça da işte etrafınızda dinleyen insanların şeklinden şemalinden dolayı şartlamışsınız kendinizi bence..ben ilk kez duyuyorum misal ve ne bilim daha kötülerini de çok gördüm..
Mesaj tarihi:
Müzik bölümüne :p

ayrıca mükemmel parçadır.Niye öyle diyorsunuz ki ?
Yani parçanın orjinali mükemmeldir.Arabada çok eğlenceli dinleniyor.

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 13:58 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o konuda rober hatemoyu tek geçerim..

sınava giriyorum, herşey çok güzel, uykum yok, yanımda suyum ve bisküvim var, neyse ki karnım tok... başlıyorum denemeye, bu sefer doğru düzgün, kendi kapasitemde bir puan alıp kanıtlayayım kendimi hocalara diyorum, iyi de başlamışım.. Amaa gel gör ki Türkçe testinin son sorusunda senden çok var geçen bir cümle okuyorum. o anda sınava gelirken arabanın birinden yükselen ses sayesinde tanıştığımız rober hatemo kafamın içinde zıplayıp şarkı söylemeye başlıyor ve herifi susturamıyorum haliyle, tüm sınav boyunca rober hatemoya eşlik ediyorum... Sonuç rezil bir sınav artı sınav sonrası ağrımaktan çatlamak üzere olan bi kafa..

Neden hep böyle salak şarkılar insanın diline dolanır ya.. Korkuyorum artık salak şarkı duyunca kulaklarımı tıkıyorum gidip ciddi bir yerde istemsiz mırıldansam fena..
  • Yeni Oluştur...