Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dj Karax

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

izmirde de buca marşı diye geçiyor yine her modifiye şahin gt'den yükselen cozurtu budur insan çok sinir oluyor sabah 8 otobüsle gidiyorum herifin biri açmış arabayı son ses bangır bangır dolmuşla gidiyorum kırmızı ışıkta duran araba bangır bangır bakkala gidiyorum balkonu açmış atlet don oturan şahıs açmış bangır bangır gına geldi...
Sosyal ağlarda paylaş

o konuda rober hatemoyu tek geçerim..

sınava giriyorum, herşey çok güzel, uykum yok, yanımda suyum ve bisküvim var, neyse ki karnım tok... başlıyorum denemeye, bu sefer doğru düzgün, kendi kapasitemde bir puan alıp kanıtlayayım kendimi hocalara diyorum, iyi de başlamışım.. Amaa gel gör ki Türkçe testinin son sorusunda senden çok var geçen bir cümle okuyorum. o anda sınava gelirken arabanın birinden yükselen ses sayesinde tanıştığımız rober hatemo kafamın içinde zıplayıp şarkı söylemeye başlıyor ve herifi susturamıyorum haliyle, tüm sınav boyunca rober hatemoya eşlik ediyorum... Sonuç rezil bir sınav artı sınav sonrası ağrımaktan çatlamak üzere olan bi kafa..

Neden hep böyle salak şarkılar insanın diline dolanır ya.. Korkuyorum artık salak şarkı duyunca kulaklarımı tıkıyorum gidip ciddi bir yerde istemsiz mırıldansam fena..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...