Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Bu bir fenomen.. Şarkının hitab ettiği kulak nasıl bu kadar belli edilebilir iki nota ile.. lola [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:00 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 şarkının orjinali: hector el father - rumba ymış =) her köşe başında duyunca sağlam küfürler edebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 biz buna esengelas marşı diyoruz.Esenyurt'lu kırolar çok seviyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 izmitin meshur tofaş şarkısıdır nefret ederiz :D Şarkıdan alınacak zevk yok bir anlam ifade etmiyor *Bu muzigi sevdiysen, Telefonuna indirmek için GRUMBA yaz 36XX Yolla :)* [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:14 tarihinde, spompas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 hafif arabeskimsi kaçtığından barzo tayfanın seçimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Böeghhkhk bu ne yaa,bu nasıl bir parça?Hay bunu dinleyenin kafasına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 abi ne dionuz her telefon melodi bu ya sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 abi yemin ediyorum kulağımı tırmaladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 bu apaçilerin milli marşı diye geçyio zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 abartın e mi.. yerin dibine sokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 son derece güzel bir melodi altıdna tamamen kamyoncu - sanayii mahallesi edebiyatı karışık bir saçmalık var... yazıları okumadım bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 o değilde altta yorum yapanların hesaplarına baktım,çoğu Knight Gralı ya da yoncacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 çok süper olmuş yaa çok cool bi şarkı bu.. thxx.. cok güzel olmus ve güzel calisma etmissin yüregine saglik usta (çalışma etmek !!11) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 abi bunu dinleyen cennete gidiyomuş deseler ben servant in heaven king in hell diye bağırarak cehenneme koşarım. bu ne lan. vıt vıt vıt vıdıvıdı vıt vıt vıdıvıdı. valla kim ne derse desin, bu şarkıya kafam girsin eheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 lan ciddiyim tırmalıyon ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 IslamYurdu (2 weeks ago) marked as spam cok güzel olmus ve güzel calisma etmissin yüregine saglik usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 cok club cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 izmirde de buca marşı diye geçiyor yine her modifiye şahin gt'den yükselen cozurtu budur insan çok sinir oluyor sabah 8 otobüsle gidiyorum herifin biri açmış arabayı son ses bangır bangır dolmuşla gidiyorum kırmızı ışıkta duran araba bangır bangır bakkala gidiyorum balkonu açmış atlet don oturan şahıs açmış bangır bangır gına geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Apaçi Milli Marşı, Blade'in soundtrack'iydi uzun bir süre, ancak sanırım bu şarkı onu geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 aslında hoş sayılabilecek bir parça da işte etrafınızda dinleyen insanların şeklinden şemalinden dolayı şartlamışsınız kendinizi bence..ben ilk kez duyuyorum misal ve ne bilim daha kötülerini de çok gördüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Gayet güzel parça. evet apaçiyim. Hatta komançiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Müzik bölümüne :p ayrıca mükemmel parçadır.Niye öyle diyorsunuz ki ? Yani parçanın orjinali mükemmeldir.Arabada çok eğlenceli dinleniyor. [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 13:58 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 şarkının adı "to suffer a lot" acı çekmek :) süperRrrr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 hic siz bu sarkıyı denemede tam mat2 cözerken dinlemeye mecbur kaldınız mı o an içimden gecenleri bi ben bilirim bide asla kacırmayacagım halde yapamadıgım türew sorusu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 o konuda rober hatemoyu tek geçerim.. sınava giriyorum, herşey çok güzel, uykum yok, yanımda suyum ve bisküvim var, neyse ki karnım tok... başlıyorum denemeye, bu sefer doğru düzgün, kendi kapasitemde bir puan alıp kanıtlayayım kendimi hocalara diyorum, iyi de başlamışım.. Amaa gel gör ki Türkçe testinin son sorusunda senden çok var geçen bir cümle okuyorum. o anda sınava gelirken arabanın birinden yükselen ses sayesinde tanıştığımız rober hatemo kafamın içinde zıplayıp şarkı söylemeye başlıyor ve herifi susturamıyorum haliyle, tüm sınav boyunca rober hatemoya eşlik ediyorum... Sonuç rezil bir sınav artı sınav sonrası ağrımaktan çatlamak üzere olan bi kafa.. Neden hep böyle salak şarkılar insanın diline dolanır ya.. Korkuyorum artık salak şarkı duyunca kulaklarımı tıkıyorum gidip ciddi bir yerde istemsiz mırıldansam fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar