pronoit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 zaten gizli örgütlerin oyuna konu oluyor olmasi konsepti garip değil mi ? shotgun>kaşik bükme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 post apo olması abuk subuk yaratıkların ve zombilerin olması güzel. ha tabi çalışırken oynamaya vakit yok ayrı ama olsun böyle çıkış sürecini takip etmek eğlenceli bir hobi oluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Glatheros said: world of darkness disindaki online mistik mahser temali oyunlara sorgu ile yaklasiyorum, zaten en buyuk falso sadece templier illuminati ve dragon (what?) i gizli orgut olarak tanimasi, sen o kadar okultle ilgilenen bu orgutleri al, bide ellerine silah katana filan ver, lamer funcom, adam kasigi bukuyor mp5 i ne yapsin. Bu konuda haklisin ama cevreye biraz bakacak olursak dizilerde bile bu gizli orgut kult inin icine edilir hale getirdiler deyim yerindeyse icini bosalttilar.. Aslinda iyi bir oyun firmasi bu isi ehilleri ile sentezleyip bir adventure oyunu cikarsa cok daha iyi olur kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 assassins creed 2'nin ekibi dan brown'la çalışsa mesela o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Secret World evet oyunun yeni sitesi burada. ana sayfada bir saat var ve geri sayıyor. herhalde oyunun çıkış tarihiyle alakalı birşey.oyun maya takviminde dünyanın sonu olarak görünen 2012'de başlıyor sanırım. oyunda farklı 3 grup görünüyor. dilerseniz initiation testi doldurup, karakter tahlilinden hangi gruba yakıştığınızı bir görün.ben testi yaptım illuminati çıktı. videoların kalitesi çok güzel. ama oyun içi karakterler biraz hantal geldi bana. şimdilik AoC'den devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 test guzelmis, templars cıktı bana da, ama acıklamaları okuduktan sonra dragon daha yakın geldi benim cevaplara ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bana dragon çıktı, iyi oyun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Sacred 2 içindi bu ama adı aynı :DBlind Guardian - The Sacred World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bump olunca çıktı sandım bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S5v2Sm8dt7A baya iyi duruyor, kafalardan oluşmuş hatunlara ve t-rex'imsi şeye bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yeni trailer http://www.thesecretworld.com/media Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bir ustundeki video ile ayni yeni trailer dedigin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 9 sene :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Ragnar Tornquist'i kacirip bir sandalyeye baglayarak, boyle seylerle ugrasacagina aklini basina toplayip The Longest Journey'i bitirmesi icin seri bir sekilde tokatlama planim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 http://www.gametrailers.com/video/ea-summer-the-secret/717202 http://www.gametrailers.com/video/ea-summer-the-secret/717199 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 2012 nisan da çıkıormuş şimdi açıkladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 öyle bişi ki insanlar mmo larda pvp bekliyor. eğer fantazi mmo'su ise brave hearttaki sahnelerde olduğu gibi meydan savaşı, toplu katliam görmek istiyorlar. ama nedense birçok firma ufak warfrontlar, minigamelerle kısıtlıyor pvpyi. ne alaka diyeceksiniz. Secret World'ün pvp'sine dair birkaç birşey izlemiştim. gördüğüm ufak bir alan 8'er kişiden oluşan 2 takım karşılıklı kapışıyor. neyse bırakayım da pvp'yi. H.P. Lovecraft sevenlerin kaçırmaması gereken bir mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Funcom the Secret World projesi için iş ilanı vermiş :) düşünenler başvursun :P girerlerse artık bana 1 ömür boyu üyelikli hesap hediye ederler :P the scret world iş ilanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 dünyada aradıkları eleman niteliğinde 8 kişi falan var herhalde hehe. o ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Preview çıktı şimdi: http://www.strategyinformer.com/pc/secretworld/652/preview.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Beta kayıtları da evelsi gün başladı. http://www.thesecretworld.com/ Bu da Polaris dungeonından görüntüler. http://www.youtube.com/watch?v=I-_nWfwJk3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogi_can Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 olayın saçmalığı tahminimce facebook ile kayıt olanlara gelme şansı daha yüksek ve facebook emailme milyon bildirim geldiği için tek tek facebook ayarlarından bildirimleri kapadım. üstüne sadece başka bir email ile kayıt oldum hala bir şey yok. Şimdi beta başladı da kayıt mı yoksa başlayacak pre-kayıt mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ne gereksiz bir oyun.Yani oyunun geçtiği zamanı geçmişten geleceğe uyarlamak ne kadar insanların ilgisini çeker şüpheli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bu adamlar Ao'nun modernini yapmaya çalışıyolar bence SW ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 facebook ile kayıt oldum 1 bildirim bile gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar