Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mükemmel bu.. Mizah budur... :) [spo][/spo] [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:49 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ahahahaha mukemmel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 AHAHA harika :D Direk arkaplan yaptım bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bildiiin iyi ya zühehehheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Leman sux. Hiç sevmem dergiyi. Eleştirmeyi bok atmayla bir tutuyor, birçok kapağında resmen küfür ettiklerini bile görüyorum. Genelkurmay ne yapsa belirli bir kitleye yaranamıyor. Çıkıp gazetecilere, soru sorma imkanı verecek bir şekilde basın açıklaması yaptılar. Hemen orduya karşı cephe alındı. Yok efendim Genelkurmay basın açıklaması yapamazmış da, böyle çıkıp kürsüde konuşma hakkı yokmuş da, zaten üniformalarıyla felan toplanmışlar da felan. Başka bir konuda basın açıklamalarını bu sefer internet sitelerinden duyurdular. Hah aynı kesim bu sefer bu konuyla dalga geçmeye başladı. Yok efendim ordu bile modaya uymuş da hahaha felan, e-muhtıra'ymış da, açıp msn ile konuşsunlar bariymiş de.. zırtapozluk diyorum başka birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 leman dergisinden nefret ediyorum. bi sürü boş adam. eskiden bir nebze iyi mizah vardı, ama o adamlarda gidince. para verseler okumam. dellenemem gündüz gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 hele bahadır boysal diye bir adam var uyuz oluyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 titreşim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Arkadaşlar leman dergisini tartışmıyoruz burada lütfen. Burada o güzel kapağı tartışıyoruz. Ben kapağı çok beğendim, leman dergisi bende okumam ama beğendim. Ayrıca kapakta Genelkurmak kötülenmemiş, tayyib kötülenmiş gibi gözüküyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 hemen ekliorum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Oha nası okudun onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 8x6 ekran çözünürlüğüm var (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 olmamış ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 e leman'ın kapağını koyunca konu leman'ın kapağı oluyor. ben de leman'ı sevmediğimi, bu kapağın da sevmediğim leman tarzından olduğunu söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 leman iyi bence. ülkenin durumunu çok iyi yansıtıyorlar çizgilere bence. ama çok siyasi benim için. pek anlamıyorum siyasetten falan. bir de çok kıl olduğum adamlar var. başta bahadır boysal dallaması olmak üzere. bir de lemanyak'da memcoş yok mu. bahadır boysal yanında melek kalır. sokakta görsem büyük ihtimal kafa atarım. o yüzden tercihim penguen. gençlere daha çok hitap ettiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Online demokrat, darbe-ordu yalakalarina boyle ordunun mizah icinde kullanildigi seyler gostermeyin. Dokunuyor cocuklara. Ama Tayyip'e sovebilirsiniz. Eslik ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 eehhe komikmiş smileyler falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Eskiden severdim ama çok taraflı ve siyasi oldu son yıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ordu yalakasıyım ben şeker veriyorlar orduya yaranınca.. peh.. kapak güzel bence, ordunun kötülendiğini görmedim, daha çok tayyiple dalga geçmişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 güzel kapak gayet fermuar alıyorum ben artık hepsinin yerine daha guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 leman i sevmem penguen in mahkeme sonucu aciklanan kadar meslektaslarina destek olmadilar ne zaman mahkeme tayyip in sikayeti geri yolladi o hafta tayyipler alemi tadinda sebze tayyipler cizdiler korkaklar ha bu kapak cok guzel olmus bu kadar sik titresim gonderemessiniz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 yanlız dıkkatlı baktımta tayyibin msn avatarına yarılmış durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 lemanı bende sevmem ama kapak süper olmus bence =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Leman'ı ben de sevmiyorum pek, şu Penguen'e karşı yaptıkları Oğuz Aral heykeli angutluğundan beri. Hakkaten angutluktu yani başka terimi yok bunun. Ama kapağı sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Kapak çok güzel bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar