Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hep aynı renk giyiniyorsa (aka hepiniz satanistsiniz layn)

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Ebeveynler çocuklarının aynı renk ve tonda giyinmeye başlamaları karşısında dikkatli olmalı. İşte sebebi;

Atatürk Üniversitesi (AÜ) İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Rafet Özkan, okullarda yaşanan şiddet olayları ve madde bağımlılığının arkasında hedonist (yaşamın amacı olarak hazzı seçmiş) grupların bulunduğu belirtilerek, ebeveynlerin çocuklarının aynı renk ve tonda giyinmeye başlamaları karşısında dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Prof. Dr. Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de gençliği tehdit eden en önemli sorunların başında hedonist grupların geldiğini belirtti.

Bu grupların sınırsız hürriyet vaatleriyle hazcılığa sevk ettikleri genç ve çocukları madde bağımlısı yaptıklarına dikkati çeken Özkan, şunları söyledi:
''Bu gruplar genç ve çocukları uyuşturucu madde bağımlısı yapıp ve sınırsız hürriyet vaatleriyle de gençleri hazcılığa sevk etmektedir. 'Canın ne istiyorsa onu yap, o senin kanunun olsun' felsefesini benimseyen bu gruplar, gençleri sınırsız hazcılığa sevk etmekte ve madde bağımlısı yapmaktadırlar. Bu tür zararlı gruplarda seks eylemini bile ayin olarak icra edilmektedir.''

Türkiye'de son yıllarda okullarda yaygınlaşan şiddet olaylarının ardından bu grupların olduğuna dikkati çeken Prof. Dr. Özkan, bu grupların taraftarlarını kendilerine bağımlı ve hatta köle haline getirebilmek için beyin yıkama, ferdi ve grup terapileri, psikoterapiler, uyuşturucu bağımlılığını yaygınlaştırma, gençliğin cinselliğe olan zaafından yararlanma ve eğlenceyi teşvik etme gibi yöntemlerden yararlandıklarını söyledi.

Bu gruplarının bazılarının kendilerine ait bir renklerinin bulunduğunu anlatan Prof. Dr. Özkan, şöyle devam etti:
''Satanistler devamlı siyah giymektedirler. Turuncu veya beyaz gibi renkleri seçen gruplarda var. Bu gruplara giren genç ve çocukların giyim şekilleri değiştirmekte ve devamlı gruba ait renkte giysiler giyinmektedirler. Ebeveynler bu konuda dikkatli olmalıdırlar. Eğer çocuklarının giyimleri değişmeye başlar ve hep aynı renk ve tonda giyseler giymeye başlarlarsa dikkat etsinler. Aynı renk ve tonda giymeye başlayan çocukların bu gruplara girmiş olma ihtimali var. Ebeveynler bunu tür gözlemleri olursa, çocuklarının çevresini iyi araştırmalı ve ona göre tedbir almalıdırlar. Yoksa çocukların bu grupların kölesi haline gelir.''

Anadolu Ajansı (Hürriyet'de yayınlandı)
Sosyal ağlarda paylaş

bi yerde haklı,dikkat edicek tabi,her çocuk olacak diye bir şey yok tabi.

ben bu aralar çok atak görüyorum doğan medya grubunu,bir tutum alıyorlar dincilere karşı(böyle oldular ya artık),herhalde korkuyorlar gelişmelerden,cem uzan'ın saadet zincirine giriyorlar sanırım ufaktan tuncay özkan'la beraber,sonları mı yaklaşıyor ne.
Sosyal ağlarda paylaş

Hep aynı tarz yazı yazan profesörler topaçtır.
Hep aynı tarz haber yapan gazeteler aptaldır.
Hep aynı renk takım elbise giyen iş adamları uyuşturucu satıcısıdır.
Hep aynı formayı giyen futbol takımları bölücü,
takımının renginde kıyafet giyen taraftarlarda yaltakçıdır.

Allahım cümlemize akıl fikir ihsan eyle.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yaziyi yazana bir.. yayinlayan hürriyete iki daha da kötüsü bunlari okuyup etkilenen ebeveynlere üc.
demek ki her isminin önünde prof, doktor yazan adamlara inanmicakmisiz.

Gercek satanistler siyah giyinmezler cünkü amaclari dikkat cekmekten farklidir, burda kaybetmis bi kere amcam.
La Vey'ci olup, gayet siradan giyinen insanlar var.

-hanim koooo$ yine ayni renk giydi bu!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi yine bi hafta dırdır çekicem ben ya pfff
(Evet, düz(markasız-amblemsiz) siyah giyiyorum yaklaşık olarak 2-3 senedir)

(hayır satanist değilim)
(diilim işte)
(sensin satanist)
(öretmeniiim bana satanist diyolaar böğeeaaaa)

Böyle anlayışın taaaaa...
Ayrıca böyle basına da aynısı...

Magazin malzemeleri bittikçe çocuğunuz satanist olabilir haberi yapıyolar ya, komedi=)

Çıkaran adam da profesör filan diye ciddiye alanlar olucak tamamdır işte

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:11 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...