Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Evet , olay belli - yama falan , 12'de kesin girerim - hangi server , hangi ırk-sınıf (Blood Elf Paladin düşünüyorum ben)? Yardım edin. EVE Online vista client'i yayınlayana kadar WoW takılmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 yapmasaydın daha iyiydi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 0 dan mı ? ne güzel ne güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 eve online ın o zımbırtısı neyse artık gelse bile wow a devam edicen malesef.bunu ben demiyorum tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Hiç sanmıyorum Eve'den vazgeçebileceğimi - yıllarımı verdim oyuna. Kısa bir ara sadece - 2 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 2 sene oynayıpta bi oyundan bıkmamak ne güzel bişey ya. wowu 2 sene oynayamassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Eve farklı bişi. zaten frp açlığından wow'a girdim , hep sci/fi olmuyor. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 10:50 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 @cenx: said: 2 sene oynayıpta bi oyundan bıkmamak ne güzel bişey ya. wowu 2 sene oynayamassın. Bazı oyunları kaç senedir oynadığımı hatırlamıyorum bile :) iyi mi kötü mü bilmiyorum da 10-20 sene sonra hala oynamaya devam ediyor olabilirim diye korkuyorum bazen [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 10:58 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 cenx kendi adına konus yahu, niye oynayamayacakmış wow u 2 sene hayret bişey. çok biliyosunuz su wow u kotulemeyi, sevmiyosan oynamıyosan ne işin var bu bolumde, de get. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 abi yazmayın şöle şeyler daha 11 gün var cdmin gelmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Wow'u 2 senedir oynuyorum. Hiçte şikayetçi değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: Wow'u 2 senedir oynuyorum. Hiçte şikayetçi değilim. Ek olarak şikayetim var ama oynuyorum =P (Eu açıldığından beri) [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 12:16 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Beta testinden beri oynuyorum wowu hic sikayetci olmadim lag disinda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 o lag de adami cileden cikarmaya yetiyor zaten. yeter ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Her bünye farklı. Ben aşırı çabuk sıkılan biri olmama rağmen WoW'a girmediim gün yoktu. Arkadaşlar yaza kadar bırakınca ben de dondurdum hesabı. WoW diğer MMO'lara benzemiyo. Daha sürükleyici, daha çekici bi yanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 wow iki sene oynanır evet ama 2. seneye yaklaştıgında msn e girermiş gibi girrersin oyuna herşeyi öğrendikten sonra mantara bağlıyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 toggie sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Malesef bu oyunda çeşitlilik adına hiçbirşey yok. (Talbuka binmek çeşitlilik değil) Daocdan sonra 8 classı olan bir oynamak çok zor geliyor insana. Betadan beri oynuyorum. Her classı oynadım hepsi nasıl oynanır biliyorum. Oyunun bu dakikadan sonra bana verebileceği bir zevk kalmadı herkesin giydiği şeylerden toplamak için herkesin kestiği mobları kesmekten zevk alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 "WoW'i, closed betadan beri oynuyorum" demek isterdim ama malesef BC geldikten 1 ay sonra biraktim. Aslinda birakmak denemez sanirim, ara verdim. Buyuk ihtimal bir ara yeniden devam ederim. Bu arada EvE nin uzun sureler oynanmasi normaldir cunku uzun soluklu bir oyun. Surekli oyunun basinda durmana da gerek yok acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: toggie sakin ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 şu oyunu babasının malıymış gibi savunan aklı evveller de başlamamak/bırakmak için yeterli sebep. oyunda da var bu yaşam formlarından. -abi arenalar dengesiz olmuş sanki -olur öyle -abi bu ne sürekli yeni set? blizz napmaya çalışıo? -oyun dinamiği -abi sende bi erdener abi havası yakaladım ne diosun? -de get Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 ne eeesi toggie sakin işte ne celallendin. sana küfretsem bu kadar kızmassın be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 silvermoon da(ya da öyle bişidi) Blood Elf Paladin açtım , biraz önce lvl7 oldum çıktım. Güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 İyi eglenceler kesfedecek dunya kadar sey. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:10 tarihinde, Law tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 kızarım tabi "wow u 2 sene oynayamassın" diyosun adama, bal gibi de oynar. ayrıca sakinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar