Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dark Knight (Batman)

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandır izledigim en iyi hatta izledigim en iyi batman filmi hiç beklemiyordum böyle güzel olcagını aslında başka filme gitmeye karar vermiştim ama 3D olmadıgı icin ( dünyanın merkezine yolculuk) bu filme gittim gercekten cok güzel yapmışlar. Joker karekteri çok güzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşsün zaten.. Aynı filmi "JAMES AMCA KAHRAMAN OLUYOR 2" diye çekseniz kaç puan alır, Batman ismine sahip olduğu için kaç puan alıyor, onu bir düşünün. Marka değerinden dolayı şişiyor biraz puanı, normalde 8.5 anca. Biraz şişirme olduğu da normal ratingi 9.5'lerle başlayıp 9.2'ye inerken, regular voter ratinginin zamanla 9.3'ten 9.1'e inmesiyle kanıtlanıyor hatta. Zamanla 8.7'ye falan düşer de hakettiği yere oturur diye umuyoruz anca.

Böyle teknoloji ve çekim tekniği dolu aksiyon filmleri habire 9+ rating alacaksa teknoloji ve bütçeyle doğru orantılı hale gelir IMDb Top 250'ye girme hadisesi ki, bence hiç hoş olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Vizyon modu olarak bir rezalet olsa da bugun gidebildim filme, malum yazlik sartlari, medeniyetten uzaklastik. Catladim, ama girmedim basliklara spoiler almamak icin :)

Film guzeldi, her dakikasi surukleyici ve izlenebilirdi.

lakin

Enteresan yanlari vardi ornegin su Batman'e calisan polis nasil olme numarasi cakti onu ya kacirdim ya bos biraktilar.

Ama her seyden ote bir Joker var ki, sinema tarihinin en kusursuz rollerinden birini cekmis Heath Ledger. Hala aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor, inanilmazdi, kusursuzdu. Filmden ciktigimda joker gibi agzimi sipirdatim yalanmak isteidm ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...