BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 o benim 3 senelik arkadaşımdı... bu sene farklı bi duyguyla karşılaştım.. bana hiç uğraşma imkansız diyorlar...o bşka birini sewiyo diyolar... ve ben 2 gün sora mezun oluyorum...şansımı deniyorum inceden fakat hiç bişey farketmiyo...uzun zmndan beri aradığım kişi oymuş meğer...ve onu o öbür kişiden çok daha mutlu edebilirim...napıcam bilmiorm kafam çok karışık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Başkasıyla beraberse kimsenin tadını kaçırmadan yerinde oturmanı öneririm sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 o kişiyle beraber diiil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 oturun konuşun, anlat durumu. en basit ve en etkili yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 onun mutluluğunu isitiyorsan ve başka yol yoksa mutlu olmasına izin ver içindekileri durdurmak zor olcak ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 2 gün sonra mezun oluyorsan şansını dene. fırsatları kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 otur konuş ama büyük ihtimalle hayır diyecektir sana.. ama yine de konuş, içindekileri anlatmış olursun.. keşke anlatsaydım demessin ilerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Başka biri olsun olmasın sen git neler hissettiğini anlat bence. O mezuniyet hadisesi çok berbat birşeydir ve ileride duyacağın pişmanlık alacağın olası bir red cevabından daha can yakıcı olabilir. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 22:12 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 havalara dikkat,biraz ondan uzakla$.kendi kendine falan kalma hiç daha kötü olabilirsin.malum bu havalarda klasik ark.lık ve ilgi ile sevgiyi karı$tırmak kolay olabiliyor.ha eminim diyorsan,aklına eseni yap,burda denilenleri değil. p.s: zaten bildiğini okuyacaksın da,ben yine de yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kendisi her zaman için kendi bildiğini okuyor da...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 geçmiş olsun hep kötü sonla bitiyor bu tarz şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Bahar 3 sene dinlemiyo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Eski dosttan sevgili olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Dosttan çok kolay sevgili olur (aşık olabilirsin yani) asıl eski aşklar sağlam dostluklara dönüşemez. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 arkadaş ayağı.......... ayağı :) şaka bi yana ah boach vah boach diyorum zira ah brad vah brad diye aynı temalı bir film vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ah mary vahmary di o film be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 git söyle ya bitiyo işte söylemezsen sonra hayatın boyunca söyleseydim ne olurdu acaba diye düşünürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bnim çk yakın bi arkadaşım aynı zmnda onunda çok yakın bi arkadaşı...bana boşuna olur diiip durdu...ama boşuna olup olmaması önemli diiil içimde kalmasın amaç =)) saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Evet evet. Bence de söylemelisin. İçinde kalırsa midene kramplar girer. Sonra ne kadar eşşekmişim konuşmak bu kadar zor mu diye düşünürsün. En iyisi git konuş. Olmazsa arkadaşlığını büyük ihtimalle eskisi gibi olmaz. Ama ya olursa? O zaman çok sağlam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 said: ah mary vahmary di o film be yok ondan daha eski ah brad vah brad vardı bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 konuşamaz kiii konuşamaz kiii *gaz verici mode on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 sanırsam bugun mezun oluosun. git söle. sonra yıllarca "lan kafama sokim keşke söleseydim" deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 konuşma. sittir et. biraz daha zaman geçsin öyle anca.okuldan sonra da arada konuşursunuz. şansın da artar belki biraz. şimdi gitsen loosersın kesin,gerçi onda da biraz ağlar zırlar gelirsin kendine.konuşmamak daha iyi şimdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bu olay piyango gibi. Büyük ihtimalle kabul etmiycek, ama sen yine de şansını dene. Ya ederse? Hem denemeden bilemezsin, ilerde yeri gelir "lan keşke bi konuşsaydım belki kabul ederdi" dersin. Bence konuş. En fazla arkadaşlığınız biraz zayıflar, ki o da zamanla düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ya ama arkadaslıktan baslayan iliskiler, nsl desem, brz bktan oluo bunu da goz onunde bulundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar