Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imkansız...

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

o benim 3 senelik arkadaşımdı...

bu sene farklı bi duyguyla karşılaştım..

bana hiç uğraşma imkansız diyorlar...o bşka birini sewiyo diyolar...

ve ben 2 gün sora mezun oluyorum...şansımı deniyorum inceden fakat hiç bişey farketmiyo...uzun zmndan beri aradığım kişi oymuş meğer...ve onu o öbür kişiden çok daha mutlu edebilirim...napıcam bilmiorm

kafam çok karışık..
Sosyal ağlarda paylaş

Başka biri olsun olmasın sen git neler hissettiğini anlat bence. O mezuniyet hadisesi çok berbat birşeydir ve ileride duyacağın pişmanlık alacağın olası bir red cevabından daha can yakıcı olabilir.

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 22:12 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

havalara dikkat,biraz ondan uzakla$.kendi kendine falan kalma hiç daha kötü olabilirsin.malum bu havalarda klasik ark.lık ve ilgi ile sevgiyi karı$tırmak kolay olabiliyor.ha eminim diyorsan,aklına eseni yap,burda denilenleri değil.

p.s: zaten bildiğini okuyacaksın da,ben yine de yazayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet evet. Bence de söylemelisin. İçinde kalırsa midene kramplar girer. Sonra ne kadar eşşekmişim konuşmak bu kadar zor mu diye düşünürsün. En iyisi git konuş. Olmazsa arkadaşlığını büyük ihtimalle eskisi gibi olmaz. Ama ya olursa? O zaman çok sağlam olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olay piyango gibi. Büyük ihtimalle kabul etmiycek, ama sen yine de şansını dene. Ya ederse?
Hem denemeden bilemezsin, ilerde yeri gelir "lan keşke bi konuşsaydım belki kabul ederdi" dersin. Bence konuş. En fazla arkadaşlığınız biraz zayıflar, ki o da zamanla düzelir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...