Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konu mangaya döndü mü yoksa hala filler mı gidiyoruz? Ona göre izleyecem de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Evet onu biri söylerse iyi olur bende en son Guren'in yürüyüşünden bıktığım için bırakmıştım izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 filler devam ediyor belki haftaya x2 bölümle biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 2 bölüm gelse ne farkedecek, 100 ün sonunda gelecek bölüm gayet uzun konuşmalarla bayacağını gösterdi. Artık 2 bölümlük baymalar başlayacaksa bırakıp gitme zamanı gelmiştir. Tobi + Deidara'nın oyuna dahil oluşu, sanbi arc çok daha önce olmalıydı zaten. Aptal bi filler yüzünden hikayeyide değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ya neden filler gösteriyorlar anlamıyorum.manga ile aralarında dağlar kadar fark var şuan.ki zaten genelde 2-3 bölüm sırf ağaçlar arasında geçirdikleri için fark dahada fazla olur.zaten büyük ihtimal gene yaz ayında full filler göstercekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 0 filler yapsalar 2 sene sonra flm yakalar mangayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Artık şu animeyi ciddiye alsalar:( Gittikçe daha da sıkıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Bir de sanki karakterleri seslendiren aktörler değişmiş.Ino,Sakura,Shizune bana çok farklı geldi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Taka subs sonunda cikardi ama sync sorunu var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 v2 çıkaracaklarmış birkaç saate. onu bekleyeceğim. yalnız bu filler arc son 2-3 bölümdür seyredilir oldu, beklediğim kadar rezil çıkmayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 İşin içine Bijuu girdi mi gene toparlanıyor fillerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bitiyor bitiyor az kaldı şu duygusallık mevzusuda aşırı abartıldı ya hepde aynı laflar baydı her bölümde Ev kelimesini duymaktan yokoldum =P Ama izleniyor yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 2 aydan fazladır bize bu anlamsız fillerı iteleyen herkese yavru vatan kıbrısın sivri ucu girsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 En son 91 de bırakmışım o günden bügüne filler olmayan bölüm var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Ben de şu an 103 - 104 ve 105'i izlicem ama henüz fillerlar bitmedi. Muhtemelen bu 3 bölüm de fillerdır, heralde bitmiştir artık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 hayır bitmedi halen, 3-4 bölüm daha sürecek sanırım her bölümü sakız gibi uzatmalarına bakılacak olursa. iki hafta arka arkaya ikişer bölümlük sipeşıl yaptılar, zerre ilerlemedi neredeyse hikaye. bir sipeşılın yarısı boyunca "ahmet sen şurda duracaksın, ayşe sen buraya gideceksin" ve "emret gomtanım" muhabbeti geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 daha 120'e kadar yolu var mi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Yeni bir açılış koymuşlar ama fillerlar bitmedi. Bu kadar uzun fillerlar serinin zevkini kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sassukkeyi evire çevire bi dövsem azına azına vursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Shippuuden Movie 2 fake midir nedir varmı indiren ? İsminde bi sakatlık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 indiriyorum ben, değil her halde ama istersen bitirmemi bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 wirelesstan sömürüyorum üst komşuyu boşa indirmiyim şimdi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yasak değildir umarım.Yasaksa kusura bakmayın.Bir sitede buldum HQ jap dub,eng sub yazıyordu.İndirenlerlin yorumlarından anladığım kadarıyla herkes mutlu gözüküyordu. http://www.megaupload.com/?d=56EVNAAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yasak sanırım editle istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Türkiyede lisanslı olmadığı için parayla satmadığın sürece link vermek yasak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar