Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 bölüm gelse ne farkedecek, 100 ün sonunda gelecek bölüm gayet uzun konuşmalarla bayacağını gösterdi. Artık 2 bölümlük baymalar başlayacaksa bırakıp gitme zamanı gelmiştir. Tobi + Deidara'nın oyuna dahil oluşu, sanbi arc çok daha önce olmalıydı zaten. Aptal bi filler yüzünden hikayeyide değiştirdiler.
Mesaj tarihi:
ya neden filler gösteriyorlar anlamıyorum.manga ile aralarında dağlar kadar fark var şuan.ki zaten genelde 2-3 bölüm sırf ağaçlar arasında geçirdikleri için fark dahada fazla olur.zaten büyük ihtimal gene yaz ayında full filler göstercekler.
Mesaj tarihi:
v2 çıkaracaklarmış birkaç saate. onu bekleyeceğim.

yalnız bu filler arc son 2-3 bölümdür seyredilir oldu, beklediğim kadar rezil çıkmayacak sanırım.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bitiyor bitiyor az kaldı şu duygusallık mevzusuda aşırı abartıldı ya hepde aynı laflar baydı her bölümde Ev kelimesini duymaktan yokoldum =P
Ama izleniyor yinede.
Mesaj tarihi:
hayır bitmedi halen, 3-4 bölüm daha sürecek sanırım her bölümü sakız gibi uzatmalarına bakılacak olursa. iki hafta arka arkaya ikişer bölümlük sipeşıl yaptılar, zerre ilerlemedi neredeyse hikaye. bir sipeşılın yarısı boyunca "ahmet sen şurda duracaksın, ayşe sen buraya gideceksin" ve "emret gomtanım" muhabbeti geçti.
Mesaj tarihi:
yasak değildir umarım.Yasaksa kusura bakmayın.Bir sitede buldum HQ jap dub,eng sub yazıyordu.İndirenlerlin yorumlarından anladığım kadarıyla herkes mutlu gözüküyordu.

http://www.megaupload.com/?d=56EVNAAW
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...