Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 2 tailsa combat yaparlarsa muhemelen vaktinden önce öğrenmiş olucatık o iki akatsukinın yeneklerini bence hoş olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 cüce senin dediğin gibi orası öyle de böyle esaslı ekşın için bahane çok gelmiyor, sonra filler yapıyorlar çakma kyuubi 5 bölüm dövüşüyor, çakma kakuzu 10 bölüm dövüşüyor filan. işte "bakın çok sakat adamlar öyle böyle değil" densin diye yapmış kişimoto belli ki ama ben mangada da hoşlanmamıştım doğrusu aynı sebeple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yok şey demek istedim, okumadım mangayı falanda ilerde bu elemanlarla bizim cocuklar savaşınca suprizi kacmasın, dötünden yıldırım atma yeneğini şimdiden öğrenmiyelim diyede gecmiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Hmm evet büyük ihtimalle o yüzdendir, ama İki Kuyruk gg olmamıştır diye umuyorum o zaman. Jinchuuriki dedik, sevindik pat diye yattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ya üzüldüm tabı kızada, aslında iyide oldu şimdi cincirrirukki ler toplanıp "ATEŞ! KUM! RUZGAR! SU! TOPRAK! YILDIRIM!" şeklinde tenage super heroes team! moduna girmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Hidan süper cümleler kuruyor ya seviyorum bu adamı.Manga ile anime arasındaki çeviri farkınıda görmezden gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bu 2 kuyruklu jinchuuriki en fazla 2 kuyruk çıkarabiliyo. e naruto 9 tane çıkarıyo. çıkardıkça gücü artıyo. 9 kuyruk daha mı güçlü diğerlerinden nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 heh iki kuyruklu ismi üzerinde zarten :D ve evet 9 kuyruk en güçlüsü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 9 kuyruklu. Evet 9 kuyruklu en güçlüleri fakat bu taşıyıcısının en güçlü olduğunu göstermiyor animeye göre ne kadar iyi kontrol edebiliyorsan o kadar güçlüsündür.Çünkü sınırsız chakra kaynakları bu varlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 narutodan cacık olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Şuan için öyle ama gelecek vaad eden bir velet olur olur bişiler :D (Eğitim şart) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 iyi editledim sam paşam :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 regalya direkt spoiler olmuş, oraya gelmedi daha anime. editle hemen derim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ahaha saol sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 72 (tu) uzun zamandır bu kadar zevk alarak izlediğim bölüm olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sam said: silahın çapı belli, kurşun belli. ormanı ortadan yarıp geçen şey naruto'yu yaramıyorsa burada bir saçmalık var. silah aynı silah değil, kurşun aynı kurşun değil, sadece ikisi de metal kurşun atıyor diyorum, hala saçmalık var diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bu arada şeye uyuz oldum. kötüler paso kazanıyor yav. iyiler çat çut ölüp duruyor, hele akatsuki demigod triplerinde gidiyor. madem demonları (bu bölümdeki kız ve kage olmuş Gaara) böyle çat diye öldürebiliyorlar, o zaman ne diye kasıyorlar bunlar demonları capture etmekle yav. anlatıyorlar böyle "bu demonlar aşmış yaratıklar, bir şehri saniyesinde yerle bir edebilirler, kimse bunlar kadar güçlü değil" felan diye. Getiriyorsun 2 Akatsuki, elini kolunu sallıya sallıya demon öldürüyorlar. Geçen bölümde 4 kişinin koskoca ninja şehrini fetedişi de ayrı bir tuhaf. Naruto ve Sakura gibi "dizinin kahramanları" olmasa, haritadan silincekti şehir :D Kötüler çok über tasvir ediliyor yav. Gerçi bu kadar über olan kötüler, iki yumrukla dövülüyor o zaman "e bu kötü adamın tüm olayı bu muydu be" diye düşünmeden edemiyorum. Timsah adamı şu karateci senseinin haklaması gibi mesela. Yani iyi karakterler dayak yedikçe ayağa kalkıp tekrar saldırıyor, ama kötü karakterler bir kere dayak yiyince direk nakavt oluyorlar. Kötülerin bu kadar über güçlere sahip olması ayrı bir tuhaf, bu kadar kolay pes edip yenilmeleri de ayrı bir tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 guy sensei'un yumurğuna iki yumruk demekte ayıp ama, ama güneşi söktü yerinen kafasına vurdu adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bone sen de bir acayip yaklaşmışsın konuya, önce ben filler saçmalığını anlatınca "hayır normal" diyorsun, sonra kendin "ne biçim şey bu saçmalık" diyorsun. bir karar ver saçma mı mantıklı mı. :P 4 kişinin konoha'yı duman etmesi filler işte ve direkt saçmalık, canon filan da değil zaten. güç dengeleri alakasız, spider-man'in hulk'u tokatlaması gibi saçmalık. timsah adam dediğin gücünün %30'una sahip klondu, geciktirmek istediler ve başardılar. gai da acele etmek için kapıları açınca tokadı yedi tabii anında. gayet makul. bijuu'ları neden topladıklarını mangada anlattılar, anime oraya gelmedi henüz. jinchuuriki'leri indirebilmeleri aslında bana da uçuk geliyordu ama bu bijuu'ları da bütün köyler toplanıp yenebilmiş iyi kötü kage'ler sayesinde, akatsuki'deki tipler de aşağı yukarı kage gücünde hep. sasori, oroçi, deidara kendi başlarına yenebildiler kageleri. yeni karakterleri tanıdıkça göreceksiniz zaten direkt edit. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Filler filler Fuller! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 fillera saçma demedim ya. filler miller benim için farketmiyor. yeter ki on saat birbirlerine yüzlerine bakmasınlar, aksiyon olsun. ama benim derdim sadece geçen filler bölümüyle değil. aslında teketek kapışmaları seviyorum. ama bir kötü adam böyle tek başına gidip bir şehri yokederse, bir demonı velet tokatlarmış gibi öldürürse, iyi adamlar kağıttan yapılmış gibi çarçur ölürse, işte onu sevmiyorum. %30 gücünde değildi, yanılmıyorsam chakralarının %30unu ayırıyorlardı ritüel için. kötü karakterler über ya. hani über olup, tek bir şehri pataküte yoketmeyi geçtim, bu kadar über karakterlerin, kage gücünde olmuyan karakterler tarafından dövülmesi gıcık oluyor. "e madem bütün olayı buydu, nasıl bu kadar güçlü oluyor" diye düşündürtüyor. bu demonlar seviye seviye mi? gaara'yı tek bir akatsuki öldürebildi, bu kadını 2 akatsuki öldürebildi, o zaman seven-tailed demon foxu 7 akatsuki mi öldürebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 olay demona sahip olmak değilki demonun üstündekı kontrolun sole soylıyım mangada şu an daha anlamaya başladım,söylesem olayı sende anlarsında spoiler vermek istemem.İsterse 25 kuyruklu demonun olsun ustundekı kontrol seviyen düşükse (bknz gaara) bi işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 güzel gidiyo güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 cizimler daha iyi animasyonlar daha iyi, muzikler daha iyi, kamera acıları hareketleri daha iyi, olaylar cok gaz. bi bölümde başka bi anime'e dönüştü resmen super super, hele sonu cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Alla alla yanlış anime mi izliyorum dedim birden. Çoook uzun zamandır Sakura'yı çok çirkin çiziyolardı bu sefer harika çizmişler. Noluyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar