Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ShadowFury said: E oha? iyi/kötü bütün ölü karakterler hortladı mı şimdi? Ama saydıklarının arasında Hidan reyis yoktu, hala o çukurda hayatta heralde. Ayıp olmuş, gidip kazıp çıkarsalarmış bari:P ölü değilki kaldırsın. bide orochimaru cesetleri buluyodu ya odamı dna'dan üretmişti ü hokageyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 giriş tırt bölüm hoş olmuş. Tüm bölümleri bu tempoda yapsalardı şimdiye bittiydi anime zaten ya. Negüzel ohh hızlı hızlı çatçat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 evet ayrı yapsınlar da baştan izlemeyelim, 5 yaşındaki halleri çok çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 İlk kez bir Naruto filmi izleyeceğim ben de. Yazın çıkacak filmi Kishi yazıyormuş. http://www.youtube.com/watch?v=LDGwPeJuIdM http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire1/b3c4fddc5e62bd59be73af35e89424a51333713097_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bir önceki filmini izleyemedim henüz yondaimeden sonra çıkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 I not only draw Naruto in this Movie ne demek ya? tercüme hatası mı olmuş? Mortis izah etsin japonca'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 op la end de dayamışlar spo yu. Güzeldi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 orda "sadece benim çizdiğim Naruto filmi" anladığım kadarıyla senaryoyu ıvır zıvırı herşeyi Kishimoto hazırlamış bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Only I drew Naruto in this movie gibi olcak yani di mi, çeviri hatası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 sırf Naruto değil işte sadece benim çizdiğim naruto filmi! bütün naruto filmini o çizmiş anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Only I drew Naruto movie in this? dur dur zorlarsak olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 heah , bu filmde sadece narutoyu çizmiyorum demiş işte ama tam düzgün bi çeviri olmamış caponcadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bu filmi narutoyu ben cizmekle kalmıyorum yazıyomda demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 e daha önce de yazmıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 filmleri kishimoto yazmıyoduda cizmiyoduda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 şimdi izledim trailerı, yapmadığım bı narutoyu cizmek kaldı bu filmde demiş sanırım. cizmesin zaten anlamaz animasyondan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 heh japonca bilmek bir başka oluyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 filmi beraber izleyelim. mortis ve bone'u özel uçakla getirtelim, cüce, samaella ve buradaki diğer elemanları da toplayalım. kah beraber manly tearz dökelim, kah beraber gülelim, kah beraber jutsu yapalım. arkasından da yeni ps 3 oyununu oynarız. cips falan da alırım. ilkokul ruhu overloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ben türkiyede olacam zaten o zaman ben size canlı tercüme yapmaya çalışırım yettiği kadar DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 film çıksa yaparız da filmi ne zaman gelcek esas mesele o deno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Bu konunu kopyası öncelikle: http://forum.paticik.com/read.php?16,6232828 orada konuşabiliriz. Naruto için bir RPG sistemi hazırlıyorum. İlk playtesti bu cumartesi yapacağım, sonra PDF yazmaya başlayacağım bir tane. Yardım etmek isteyen varsa ses etsin. Artwork sağlayacak, olgunlaştığında web sitesi hazırlamama yardım edecek insanlar lazım. Zaten popüler bir Naruto d20 sistemi var ama pek shounen ve naruto vari gelmedi bana o. Şöyle tam shounen tarzı bir şeyler oluşturmaya çalışıyorum; d20'den çevirme değilde, tam olarak o amaçla hazırlanmış. Biraz daha karanlık bir setting ama, ninja vari, anti-ütopik. Zaten narutonun optimizmini alırsan epey anti-ütopik bir dünya naruto dünyası. RP ağırlıklı olacak, bir kaç ana kavga üzerine kurulu olacak oyun tarzı. Tüm Wave arc'da sadece üç combat olmuş olması gibi. Kurallar da buna göre tabii. Basit kurallar ve sistem olarak ama uygulamada zor olacak. Arch Linux gibin. teknikler için, setting için filan üstün fanon bilgimi kullanacağım (cidden üstün, belki 100.000.000 kelime naruto fanfiction'ı okumuş, bir sürü doujin'ini okumuşumdur). Epey bir hevesli ve fandom'a hakim giriyorum yani işe. 2 haftaya ilk pdf preview koyarım buraya (tüm jutsuları yazmadan basit bir genin oyunu çevirecek seviyede). Şimdilik gereken yardımlar: Örnek karakterler olarak Naruto dünyasından karakterlere karakter kağıtları yaratacağım ve manga'daki kavgaları oyun kuralları içinde (zarları atmadan tabi, attı bu geldi diyerek) anlatarak örnekler yaratacağım. karakter kağıtları için data book'lara ihtiyacım var. elinizde var mı? nereden bulurum ingilizcelerini. Bir de jutsuları filan sisteme aktarmak için ne kadar çok kişi, o kadar iyi. hevesli var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 merhaba narutoyla ilgili bir sorum var. acaba filler dönemi bitti mi? yoksa hala fillerlar devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Filler dönemi bitti araya story arc girdi de sonradan tekrar fillera girdi. Son 2 bölüm preshippuuden özeti, bi süre daha devam edicek gibi gözüküyo. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Naruto:_Shippuden_episodes Emin değilim ama 243-256 story arc olması lazım. İsimlerinden çıkarabildiğim kadarıyla da 257-261 filler olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 gerge ben el atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yılın sorusu geliyor , ben narutonun hiç bi filmini izlemedim daha , çok şey mi kaçırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar