xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bir ara forumun naruto anime takip ettiği günler vardı. Hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 haha. o günler de gelecek, canını sıkma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 şu son filler'lar bayağı iyiydi aslında ya, hepsine düşük beklentiyle başlayıp tatmin olarak bitirdim. sanırım sadece venedik nincaları ve sahte naruto kötüydü son 7-8 bölümde filan. bu arada dördüncü movie de terribad, dördüncü bile kurtaramamış. voltron'la kapışıyorlar filan lmao. şu movie kötü adamlarından birini salsalar ne akatsuki kalır ne ninca köyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Yan karakterler üzerinden gittiği sürece evet fillerları da izletiyo kendini. Gerçi hala özen gösterilmediğini düşünüyorum, şu son Kiba, Ino-Shika-Cho, Sai fillerları bayağı zayıf geldi bana. Şu şu yüzden kötüydü diyebileceğim kadar çıkıntı bi noktası yok ta işte kurgusal olarak mı desem süreklilik olarak mı desem bilmiyorum konuyu düzgün işlememişlerdi bence, zayıf kalmıştı. Ama Konohamaru fillerı mesela çok çok iyiydi. Hem karakterin dünyasını yansıtması açısından hem özen gösterilmesi açısından çok sevmiştim keşke hepsine o kadar özen gösterseler. Ha, bir de: Hinata fillerı istiyorum artık. Hatta bikaç tane yapsınlar. Hinata üzerine filler arc filan da olabilir. Naruto-Sasuke-Sakura üçlüsünü öldürüp animenin adını Hinata diye değiştirseler de itirazım olmaz gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 shadowfury'nin üstteki mesajının her paragrafına katılıyorum. sakura'yı öldürmeleri dışında tabii. gelişecek bir karakter olarak görüyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 hala filler devam mı ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 evet, artık bir sezon manga, bir sezon filler şeklinde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 en azından fillerlar rock lee's springtime of youth kadar kötü değil. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 fillerlar'a bok atamıyorum, çünkü gerçekten başarılı olmaya başladılar uzun zamandır. ha, dönülsün tabi artık şu arc'a. millet askere gidip gelmiş hala filler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Bone said: shadowfury'nin üstteki mesajının her paragrafına katılıyorum. sakura'yı öldürmeleri dışında tabii. gelişecek bir karakter olarak görüyorum onu. Sakura naruto'nun en büyük kanseri sasuke'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 baktınız mı bu bölüme, bi sonraki bölümün previewından galiba haftaya fillerlar bitio, normal bölüm başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 İçimizi dışımızı doldurdular sabırla bekliyoruz bu doldurmacaların bitmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 242 çok güzel bölümdü. fillerın bitiyor olmasına işaret olması ayrıca güzelleştirmiş. süper süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Bitiyor mu bitti mi filler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bitti, gelecek bölüm manga arc başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 oh be abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Oh beeee özlemiştik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 evet en sonunda mangadan sahneler gördük mutluyum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tembel taka 238'de takıldı kaldı meh, işini savsaklayan gruplar ftl. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 243 Narukami gelsin Narutoya yardım etsin diye bekledim ama gelmedi^^ Fillerlar bitti di mi şimdi, story arc bu kısımlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 evet bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 fillerlar geçen hafta biter gibi olmuştu zaten, bu hafta tamamen arc'a dönüldü. bu arada şöyle bir video buldum, hoşuma gitti baya; http://www.youtube.com/watch?v=OAl2DWNukbs&feature=channel_video_title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 abi amerikalılar falan japonca konuşunca olmuo çok rahatsız oluorum kapadım direkt hehe yuvarliolar herşeyi çok kötü oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kareografi iyiydi be. efektler falan güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 evet haksızlık etmişim japonca ayağına on numara olmuş gerçekten gomen kudasai! Deno sensei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar