Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

şu son filler'lar bayağı iyiydi aslında ya, hepsine düşük beklentiyle başlayıp tatmin olarak bitirdim. sanırım sadece venedik nincaları ve sahte naruto kötüydü son 7-8 bölümde filan.

bu arada dördüncü movie de terribad, dördüncü bile kurtaramamış. voltron'la kapışıyorlar filan lmao. şu movie kötü adamlarından birini salsalar ne akatsuki kalır ne ninca köyleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Yan karakterler üzerinden gittiği sürece evet fillerları da izletiyo kendini. Gerçi hala özen gösterilmediğini düşünüyorum, şu son Kiba, Ino-Shika-Cho, Sai fillerları bayağı zayıf geldi bana. Şu şu yüzden kötüydü diyebileceğim kadar çıkıntı bi noktası yok ta işte kurgusal olarak mı desem süreklilik olarak mı desem bilmiyorum konuyu düzgün işlememişlerdi bence, zayıf kalmıştı.

Ama Konohamaru fillerı mesela çok çok iyiydi. Hem karakterin dünyasını yansıtması açısından hem özen gösterilmesi açısından çok sevmiştim keşke hepsine o kadar özen gösterseler.

Ha, bir de: Hinata fillerı istiyorum artık. Hatta bikaç tane yapsınlar. Hinata üzerine filler arc filan da olabilir.
Naruto-Sasuke-Sakura üçlüsünü öldürüp animenin adını Hinata diye değiştirseler de itirazım olmaz gerçi...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...