Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hani 1. hokage shinigaminin içinde seallı, edo tensei shinigaminin içinden ruh çağıramıyor diye 2395823923 kere söylendi hem manga hem animede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çok iyi oldu ve çok temiz ilerledi hikaye ya. Kabuto yardı gitti bidahaki bölüm de çok tatlı olacak. son tabuttan çıkan http://www.ortakyasam.org/hermes/bosweb/web008/images/image/nihat-dogan-imaj-tazeledi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 1. hokage niye olsun, adamı seallediler, 2. hokage ve 3. hokage de sealli. 4. hokage de sealli doğal olarak. paparnoz said: Madara Madara'yı tırstıran kimdi ? Ben Hokage'dir diye tahmin ettim ama mangayı okuyanlar biliyorsa bir söyleyiversin. madaranın obito olduğu yönünde bazı iddialar vardı http://i.imgur.com/Rt3D4.jpg http://i.imgur.com/ssQuz.png http://i.imgur.com/JvtVO.jpg http://i.imgur.com/4IiNU.jpg madaranın kendisine tobi demesinin ve sağ gözünün olması bu teoriyi tetikleyen etkenlerden. şunları biliyoruz: - madara birinci hokage ile savaşmış ve ölmüş. - birinci hokage ve ikinci hokage orta yaş (40-50) civarındayken çocuk olan (10-15) üçüncü hokage, büyüyüp epey yaşlanıyor (60-70), bu sırada madara yaşamaya devam ediyor (100'den fazla) - dokuz kuyruklu tilkinin leaf village'e saldırmasında madaranın etkisi var (pek fazla detayı açıklanmadı, nedir ne değildir vs) bunlardan yola çıkarak bazı teoriler üretiliyor. örneğin madara ölümsüzse, esasında sage of the six pathsın çocuğu olabilir, o zamandan beri intikam için uğraşıyor olabilir. eğer madara ölümlüyse, birinci hokage tarafından öldürülünce kendi chakrasını uchiha klanından herhangi birisinin vücudunu ele geçirmek için kullanmış olabilir, bu durumda vücudu tobi olabilir. bir diğer ihtimal de madara birinci hokage tarafından öldürülmedi, yaşadı ve ilk iki hokagenin genlerini kullanıp uzun yaşamın sırrını kendine uyguladı. bu ihtimalleri birleştirince o gösterilmeyen tabutta aslında madaranın kendi cesedi olması ihtimali var. başka hiç bir şeye bu kadar şaşırmaz çünkü. sage of the six paths da olabilir tabii. ama madaranın cesedi daha kuvvetli bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 haftaya filler sanırsam -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bu spolier'ı anime web'tede vermiştim. tabuttaki adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Soimyr said: hani 1. hokage shinigaminin içinde seallı, edo tensei shinigaminin içinden ruh çağıramıyor diye 2395823923 kere söylendi hem manga hem animede? 4. hokage de shinigamide seallıydı ama orochimaru 3. hokage yle dövüşürken çağırıyodu onu da, 3. hokage son tabut açılmadan son anda engelledi diye hatırlıyorum. Ben yanlış anladım da Orochimaru 4. hokage yi değil de başka birini mi çağırıyodu o sırada? veya o sırada 4. hokage seallı değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 4. nün yaptığı aslında pek dead demon seal değil. Bir şekilde bütün çakrasını kullanarak kyubiyi narutonun içine mühürledi. 3. nün anlattığına göre mühürlediğin adamla sonsuza kadar dövüşürsün vs tarzı bişeyden bahsediyordu. Eğer ki 4. dead demon seal yapmış olsaydı ortada bir kyubi olmazdı zaten. Onun gibi bişi yaptı işte :D O savaşın ayrıntılarını görecez bir gün :) Belki tabuttan o bile çıkabilir belli olmaz. Çok tartıştıydık manga bölümünde ama burada pek tartışılmıyor kabutonun ay dur yılanın derisini takayım bakayım noluyo deyip orochimarnun tekniklerini alıp üstüne mükemmelleştirmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ShadowFury said: 4. hokage de shinigamide seallıydı ama orochimaru 3. hokage yle dövüşürken çağırıyodu onu da, 3. hokage son tabut açılmadan son anda engelledi diye hatırlıyorum. sealli olduğu için engellemese de çağıramıycaktı zaten orochimaru. ayrıca sanırım sealli olması 3. hokagenin dismiss etmesine yardımcı olmuştu. samaella said: 4. nün yaptığı aslında pek dead demon seal değil. manga spoilerına giriyor dediğin, ama: 3. hokage seal'i 4. hokage'den öğrendi, o yüzden onun yaptığı da seal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yok be abi mangasal bi spoiler yokki ortada gayet aklıma gelerek yazdım yani seallemiş olsaydı kyubi olmazdı zaten ortada vs diye. hoş güncelleyemiyorum mesajımı spoiler içine alamıyom şu dediğinden sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ShadowFury said: Soimyr said: hani 1. hokage shinigaminin içinde seallı, edo tensei shinigaminin içinden ruh çağıramıyor diye 2395823923 kere söylendi hem manga hem animede? 4. hokage de shinigamide seallıydı ama orochimaru 3. hokage yle dövüşürken çağırıyodu onu da, 3. hokage son tabut açılmadan son anda engelledi diye hatırlıyorum. Ben yanlış anladım da Orochimaru 4. hokage yi değil de başka birini mi çağırıyodu o sırada? veya o sırada 4. hokage seallı değilmiydi? 4. hokage'yi summonluyordu orada orochi. 3. hokage kendisi söylemişti zaten 4 de çıksa yapacak hiçbir şeyim kalmazdı diye. iki bölüm olması güzel oldu, ne zamandır yapmıyorlardı. naruto'nun çelişkilerini güzel yansıtmışlar. kabuto da baya boost almış, gerçi büyük bir sürpriz olmadı benim için bir yerlerde görmüştüm resimlerini. bana göre de reanimation'da son çıkan tabutta madaranın bedeni falan var. yani direkt olarak madara'nın bedeni midir bilemem ama madara ile çok yakından ilişkili bir şey muhtemelen. sage of the six paths olduğunu zannetmiyorum şahsen. bu arada naruto ve killer bee'nin buluşacağı yerde kisame saldıraya geçerse sıkı kavga olur. gerçi kisame'nin asıl derdi cloud'u içten fethetmekti ama belli de olmaz. naruto sonraki bölümlerde ciddi ciddi kyuubi chakra'yı kontrol etmeyi öğrenecek anladığım kadarıyla. iradesini almadan daha fazla chakra olmayı öğrenirse ciddi op olacak naruto, tadından yenmez. bir de şeyi gören oldu mu, 222'nin sonunda raikage killer bee'yi konser öncesi basıp kapıdan çıkarken kapının iki yanında ilk bakışta belli olmayan naruto posterleri vardı. yeni filmin posteri falan mı o acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ben pain vs naruto bittikten sonraki filler bölümlerde bırakmıştım. bi yerler de liste var mı acaba şı filler şu değil gibi. birikmiştir inş baya bi bölüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 knox said: http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381 çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 heyecanlı bölümler bekliyor bizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Naruto başlığını bulamadım buna daha geçmedim 36. bölümdeyim. Sürükleyici güzel. Avatar'dan sonra bu 2. anime izlediğim. Ama ismi Naruto değilde Sasuke olmalıymış dizinin 36. bölüme kadar Sasuke daha ön plandaydı. Bakalım Naruto ne zaman devreye girecek izlemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 400 bölüm sonra da hep sasuke önplanda kalacak, iyi tespit etmişsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 O zaman kötü ya Naruto'yu daha çok sevmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sasgay den kurtulus yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ölse de kurtulsam diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Enteresan hep böyle devam etcek yani niye Naruto demişler abi o zaman :D Neyse bayarsa One Piece'e geçerim onada iyi diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 One Piece iyi değil yanlız. Çok çok iyi. Bence Naruto'ya ara ver One Piece'e başla nakamamız ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Abi tamam bıraktım bu ne ya her geninin bir sürü hareketi var burayı spoilera alayım; Naruto'nun Bir tek çoğalma ve şekil değiştirme. Bir sürü dayak yedikten sonra osurarak şans eseri fırsat falan yakalıyor. Yeni hareketim diyor aha sonunda Naruto'dan yeni hareket diyoruz oda Sasuke'den çalma hareket çıkıyor. Bu ne biçim baş kahraman lan. Hani bir sürü dövüşçü var hepsini ön plana çıakrıyor güzelde Naruto en ezikleri. Dizinin adı Sasuke olmalıymış kesinlikle. Tek numarasınıda yasak parşomenden çaldı. Birde arada şeytan gelip gider gibi oluyor oda nadiren zaten mühür kırıldı kırılcak diye endişeler falan. Kısacası bayar. Sam'in dediği gibi 400'üncü bölüme kadarda böyleyse (Ki 2. sezon bitecek hala aynı) kalan 360 bölümü izlemeye gerek yok. Açıkçası ekşiden biraz spoilerde gördüm; Naruto vs Sasuke Naruto şeytanı baya açığa çıkardığı halde Sasuke yeniyormuş. Yani o durumda bile Sasuke yeniyor. Garibim heralde ölebne kadar Sasuke'ye ezilecek. Animenin yazarıda bir garip madem böyle yapacaktın Sasuke niye koymadın ismini bizde ona göre izlerdik. Ekside ki spoiler naruto part 1'in sonunda naruto ile sasuke yüzlesir ve sasuke orochimaruya gidecegini söyler. bunun üstüne naruto "bütün kemiklerini kirip, sirtimda tasiyarak da olsa seni konoha'ya geri götürecegim" der. sasuke'nin ise mangekyou sharingan'a ulasabilmesi için en iyi arkadasini (naruto) öldürmesi gerekmektedir. bu nedenlerle dövüs baslar. sasuke dövüs içinde seal'ini 2. dereceye kadar çikartir. naruto ise kyuubi no youko'nun gücünü o ana kadar hiç basaramadigi kadar açiga çikartir. öyle ki sasuke'nin fireball jutsusunun (adini hatirlamiyorum) alevler bile narutoya zarar vermez. naruto neredeyse sasuke'nin sharinganinin bile yetisemeyecegi bir hiza sahip olur. ve dövüsün finalini de tahmin edilebilecegi gibi rasengan ve chidori belirler. sasuke dövüsü kazanir ama naruto'yu öldürmez (kisacasi narutoya kiyamaz, gücü farkli bir biçimde elde edecegini söyler). simdi olayin çözümlemesine geçelim. sasuke'nin üzerindeki seal özellikle 2. seviyedeyken çok güçlü, ancak sasuke hala bizim bildigimiz 'dahi' olarak nitelendirilmesine ragmen güçleri sinirli genin sinifindan (sinav tamamlanmis olsa belki chuunin olacakti) ninja. üzerindeki seal'in gücünü çözmek için de karsilastirabilecegimiz tek faktör diger 2. dereceden seal kullananlar, ki bunlarin en güçlüsü de hiç kuskusuz kimimaro. gaara 2. seviyeden seali aktif haldeyken kimimaro'yu yeniyor. oysa naruto zamainda kyuubi no youko'nun gücünü daha az kullandigi halde gaara'yi yenmisti, hem de shukakusuyla birlikte. ayrica kankurou ve tenmari de 'sound's five'a dahil diger ninjalari 2. seviye seal kullandiklari halde kolayca yeniyor. demek ki 2. seviye seal yenmesi pek de imkansiz degilmis. bütün bu faktörlerin ötesinde ise rasengan ve chidori var. rasengan'i serinin belki de en güçlü ninjasi olan yondaime hokage icat ediyor. chidori'yi ise yine güçlü ama kanimca yondaime ile karsilastirilamacak hatake kakashi. ayrica daha önceki bölümlerden birisinde rasengan'in chidoriden ne derece üstün oldugu bir su deposu üzerindeki hasarlardan belli olmustu (hatta sasuke bile bunu kabul etmisti). bu faktörlerin isiginda kyuubi no youko'dan aldigi chakra sayesinde inanilmaz bir regeneration ve dayaniklilik kazanmis olan naruto ile 2. seviye seali aktif hale getirmis sasuke'nin mücadelesini hiç kuskusuz naruto'nun kazanmasi gerekiyor. ancak olaya su açidan bakildiginda hersey çözüme kavusuyor. naruto, sasuke'yi yenmis olsa sasuke köye geri dönecekti ve hem sasuke'nin güçlenmesi (ve gelecekte uchiha itachiyi yenmesi), hem de orochimaru'nun planlari suya dönecekti. sasuke'nin dövüsü kazanmis olmasi ise bütün planlari ve çözüm noktasini birkaç yil sonrasina, naruto part 2'ye devretti. böylece serinin yazari ve çizeri olan masashi kishimoto serinin gelecegini düsünerek bu yolu tercih etti, her ne kadar mantik hatasi barindirsa da. tabii bir de söyle bir sey var: (bkz: film o film). yani o kadar da önemsememek gerekiyor. her ne kadar 120 küsür bölüm heyecanla seyretmis, ~40 saat (120bölüm*20dakika) vakit ayirmis oldugunuz bir yapimda gerçeklesse de.. Masashi Kishimoto heralde animeye Naruto ismiyle başlamış sonradan Sasuke karakteri daha hoşuna gitmiş ama Naruto ismiyle kalmış anime. Ben başka açıklama bulamadım. Yazık la o kadarda izledik güzelde anime ama ilk defa bir yapımda baş kahramandan daha güçlü yan rol görüyorum. Buda hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 o dediğime bakma, özellikle 130'lardan sonra shippuuden'e atlayınca seri çok daha güzelleşiyor. naruto ve sasuke'ye gelene kadar çok iyi bir sürü yan karakter ve düşman var kaldı ki. filler arc'ları atladığın takdirde (rehberler var net'te) iyi bir seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 O zaman izleyelim biraz daha. Ama dizinin adı hataya sürüklüyor izleyiciyi. Naruto'ya takılmadan izliyeyim ozaman animenin adı Naruto değil şu saatten sonra Ninjalar olsun :) Filler ne bilmiyorum ama araştırıp bulurum atlarım o kısımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar