Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 şöyle bleach filleri gibi epic fightlar olucaksa filler go go go, hem sonraki arc rahat ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Ya fillerlara laf edip duruyoruz da flashbackli tırt bölümler filler arclarından bile beter ya. 20 dakika boyunca "Hmm Naruto 5 dakika önce ne söylemişti?" *flashback* "Ama Sasuke de şöyle böyle dedi" *bi flashback daha* "Oysa küçüklüğümüzde böylemiydi..." *duygusal flashback* bölümü izleyeceğimize 50 bölümlük filler arcı geçirsinler o bile daha iyi. En azından doğru düzgün izleniyo onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sasuke combatına laf ediyorsun da, preshippuuden bölümleri hep öyleydi. 2dk combat 20 dk flashback. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 flashbacklerde en kralı gara dır başkası değil otur ağla sasukeninkinde falan bayıyodum ben fazlasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yok valla filler gireceğine flashback girsin, filler içinde de flashback giriyor nasılsa naruto nasıl bilmemkimi kurtarmıştı, demek ki bu filler charını da kurtarabilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 filler arc gibi uzun sürmeyecekse flashback'lere tercih edilebilir, çünkü hakikaten toplamda 1 saati bulabilecek seviyede aynı flashback'leri izlediğimiz oldu. en basitinden son arclarda sakura'nın ilk sezonda naruto'nun karşısında sasuke'yi lütfen geri getir diye ağladığı sahne. bunun yerine kaliteli bir filler izlerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 filler arc gibi olsun. bi tane arc koysunlar, narutonun neler yapabildiğini görelim. doğru düzgün sage mode ve toad summon göremedik. ancak geçen yaptıkları gibi paso preshippuuden zamanına ait tek bölümlük fillerlar koymasınlar, çok saçma oluyor. tek tük güzel bölüm çıkmıştı onda, onun dışında böyle devekuşu kovalamalar vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 -Deno- said: kaliteli bir filler http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/4/3/128832454856239474.jpg Bone said: bi tane arc koysunlar, narutonun neler yapabildiğini görelim. bunu 400 bölüm falan izledik sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yeterince göstermiyorlar bence. yani sasukeye "abi ben seni çok seviyorum taam mı?" tripleri çekeceğine birkaç frog summon combination jutsular felan çekse en azından farklı güçler görürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 tenten lee nejili filler koysunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kaliteli filler yok diyemezsiniz ! öfff filler gene gözüyle bakarsanız hepsi sıkıcı ama, orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 naruto ve devekuşu hikayesinden sonra fillerlardan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 o resmi gördüm ya, gidip camdan atıp gelicem kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 "Bakayarou, konoyarou, yeah!" http://www.youtube.com/watch?v=KcplyOqjp9M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bölümü izlemediniz mi yoksa yorum yapmaya gerek mi görmediniz? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Son arc ın özetini geçtiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sanırım gelecek bölüm hafif fillerımsı. Ama gay vs kakashi her türlü akarı olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 introdaki müzik çok güzel ya. izlemeye ve dinlemeye doyamıyorum. bu intro hiç değişmesin kalsın böyle diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sGAFc3mtKyM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 narutoya konulan j-pop şarkılar negzel şeyler... http://www.youtube.com/watch?v=INlVQIqPtzg ima made nando mo nantoka akiramezu ni ima made nando mo tachi agatte kita janai ka ima made nando mo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abii çok güzel bölümdü yaa :D yeni kapanışta güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 coooook datlu bölüm olmuş be. resmen tam narutoluk bölüm olmuş. özlemiştik böle bölümleri. endignde ayrı şahane olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bölüm bayağı iyiydi. endingi pek sevmedim ama öncekinden çok daha iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 offff tam bir yaz bölümüydü, çizimlerin ve renklerin canlılığından, kalitesinden anlaşılıyordu. hikaye olarak da iyiydi, iyi güldüm çoğu sahnede. ending'i pek beğenmedim, müzik çok kötü. çizimler de meh. bu arada tsunade'nin rezlenmesine sevinemedim tam ya. kakashi bile banane tavırlarında gözükse de içi gitti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar