Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Danzou salagının hiçbişi yapmadan 10 canınıda çarçur etmesini aklım almadı çok saçma olmuş. adam kaç yaşında bu kadar başarısız mı sadece o gözlere mi güvenmiş ANBU nın lideri olurken hiçbir özelliği yokmuymuş. reskill yedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ya da şöyle düşünebilirsin: sasuke'nin overpowered olduğunu göstermek istemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ilk 3 - 4 taneyi gene fena kullanmadı da. shuriken'e falan ölmek. priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Evet ya ne overpowered ı adam hokage , shuriken ile öldü hemde öle shuriken yağmuruda değil 3 tane attı velet.Tamam danzou yu sevmem ama adamda hokage title ı var bari onu ezdirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 danzo-211 gitti sübyana öldü hayret bir şey ya. hokage dedik, büyüktür dedik yaptığına bak cibiliyetsiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 spoiler Danzo'nun izanagi Naruto'nun Shadow Clone'ları gibi harcandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 genjutsuyu yedi, saskenin genjutsusu itachininkini öttürür dedi ya madara orada güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 211 Güzel olmuş bölüm, duygusal hede hödö iyi gitmiş danzo'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yok orda anladığım kadarıyla "itachi'ninkine yaklaşmaz, yine de yedin haha" diye dalga geçti. bölümü güzel yapmışlar da konu sıkıcı. mangaları fazla uzatmışlar. bu arada danzo hokage değil. hokage level combat yapamıyor, sadece geçici olarak hokage görevine seçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bone said: yok orda anladığım kadarıyla "itachi'ninkine yaklaşmaz, yine de yedin haha" diye dalga geçti. bölümü güzel yapmışlar da konu sıkıcı. mangaları fazla uzatmışlar. bu arada danzo hokage değil. hokage level combat yapamıyor, sadece geçici olarak hokage görevine seçildi. shurikene ölmek, shurikene ölmektir. herhangi bi bahanesi olamaz onun. adamın ihtişamlı summonunu sasuke 5 yaşında ateş püskürtmeyi öğrendiğinde bile yenebilirmiş. tenten bile döverdi danzo yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Third ün ilk adı Hiruzen miş yeni öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 nerdeyse danzonun öldüğüne ağlatacaklardı :D İkinci okadar bir olay için mi ölüyor acaba orada onu merak ettim. Ha birde şu şişu nun gözünde ne var bukadar anlamadım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 samaella said: genjutsuyu yedi, saskenin genjutsusu itachininkini öttürür dedi ya madara orada güldüm orada itachininki sasukeninkini öttürüyor diyorda neyse, patinin yarısı kaba etiyle okdugu ve izledigği için anime/mangayı şaşırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 samaella said: nerdeyse danzonun öldüğüne ağlatacaklardı :D İkinci okadar bir olay için mi ölüyor acaba orada onu merak ettim. Ha birde şu şişu nun gözünde ne var bukadar anlamadım ha Genjutsu su çok manyakmış o yüzden. Hokage toplantısında byakugan lı adam söylüyodu işte kimseye farkına bile vardırmadan mind control atıyo filan diye. Madara da Danzo da manipulation gücü istediğinden bu kadar önemli geliyo onlar için. Ölüyo diye danzo özel bölümü yapmışlar gibi oldu biraz, çok fazla flashback vardı da pek etkilemedi ya, adam loser gelmiş loser gitti işte. 3. Hokage nin gölgesinde kalmış filan korkak, kompleksli, ezik bi tip. Dayak yiyince topallaya topallaya kaçması filan hepten rezaletti zaten. Bi ölmek üzereyken bu ikisini de beraberimde götüriyim diye intihar bombacılığı yapmaya kalktı o kısımda biraz takdir alabilir, ki asıl sebep şisunun gözü kaptırmamaktı çok bariz. Ha tabi hakkını yememek lazım, lavuk olabilir, korkak olabilir, denyo olabilir ama içten içe Konoha yı korumak ta istiyomuş, o açıdan da takdir hakediyo kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 konohayı korumak istiyordu o yüzden devrim yapacaktı. başa kendisi geçip yeni bir yönetim başlatacaktı. olmadı. (sam gelip siyasi bir gönderme yapsın burda (:P) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Danzo: Going out in style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Soimyr said: samaella said: genjutsuyu yedi, saskenin genjutsusu itachininkini öttürür dedi ya madara orada güldüm orada itachininki sasukeninkini öttürüyor diyorda neyse, patinin yarısı kaba etiyle okdugu ve izledigği için anime/mangayı şaşırmıyorum. evet gördüm boşuna gülmediğime sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 loser gelip loser gitmesi ii oldu her karakter karizma ve aslında iyi adam olmaması lazım zaten bu da böle sorunlu bi karaktermiş geberdi gitti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yalnız şu özellik sasuke'de olsa aynısını tekrar tekrar yapar dururdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 sasuke'nin yatacak yeri kalmadı. naruto'nun artık arkadaşlık sevdasından kurtulması lazım. herif ultimate villain oldu resmen. dünya umrunda değil adamın. danzo da indi, şimdi hedefi ne olacak çok merak ediyorum. konoha elder'lara falan dalacak heralde. danzo ile ilgili flashbackler hoş olmuş. sarutobi'nin o zamanlarını bilmiyorduk. ikinci hokage'yi hep karizma bulmuştum, güzel onu da görmek az da olsa. nasıl öldüğünü merak ettim yalnız. danzo'da sağlam bir potansiyel vardı, sasuke gibi seride sürekliliği olan bir karakter ile karşılaşmasa çok kişiyi indirecek kabiliyeti de vardı. sevmiyorduk orası ayrı ama içindeki konoha sevgisi takdir edilesiydi. ( askerlik arkadaşım gibi konuşuyorum ) ama sonuçta gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konohamaru Danzou dan daha güçlü heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ShadowFury said: samaella said: nerdeyse danzonun öldüğüne ağlatacaklardı :D İkinci okadar bir olay için mi ölüyor acaba orada onu merak ettim. Ha birde şu şişu nun gözünde ne var bukadar anlamadım ha Genjutsu su çok manyakmış o yüzden. Hokage toplantısında byakugan lı adam söylüyodu işte kimseye farkına bile vardırmadan mind control atıyo filan diye. Madara da Danzo da manipulation gücü istediğinden bu kadar önemli geliyo onlar için. Ölüyo diye danzo özel bölümü yapmışlar gibi oldu biraz, çok fazla flashback vardı da pek etkilemedi ya, adam loser gelmiş loser gitti işte. 3. Hokage nin gölgesinde kalmış filan korkak, kompleksli, ezik bi tip. Dayak yiyince topallaya topallaya kaçması filan hepten rezaletti zaten. Bi ölmek üzereyken bu ikisini de beraberimde götüriyim diye intihar bombacılığı yapmaya kalktı o kısımda biraz takdir alabilir, ki asıl sebep şisunun gözü kaptırmamaktı çok bariz. Ha tabi hakkını yememek lazım, lavuk olabilir, korkak olabilir, denyo olabilir ama içten içe Konoha yı korumak ta istiyomuş, o açıdan da takdir hakediyo kendisi. biz bu secret vilage icin kursunda yedik, kursunda attık diyosun yanı. kötü işte adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Bone said: konohayı korumak istiyordu o yüzden devrim yapacaktı. başa kendisi geçip yeni bir yönetim başlatacaktı. olmadı. (sam gelip siyasi bir gönderme yapsın burda (:P) ) halk için halka rağmen siyaset yaptı, tutunamadı. (:P) 211'in ikinci yarısını çok iyi yapmışlar, mangada da en hoşuma giden kısmıydı sasuke vs danzou olayının. ikincinin sonu ve üçüncünün başlangıcı, gençlikleri. (tu) izanagi'ye gelinceee.... manga başlığında az saydırıp döktürmedim, danzo orada daha da beceriksizdi, vakum filan bile yapmıyordu. 5 gözü 5 karede harcayıp bitirdi. amma velakin suç onun değil, hikayeyi yazan adamın sasuke'ye adamantium plot armor giydirmiş olması. diğer kagelerle dövüşüp çakrasını dibe vurdurmuş birinin 10dk susano açık tutması imkansız, sasuke de hiçbir zaman çakrası fazla diye övgü almadı. 10dk süren izanagi ile ben bile tekme tokat öldürürüm ille ki. 500 küsur çeptırda gördüğüm en saçmasapan olaydır halen bu savaşın bu şekilde sonuçlanması. (td) tabii doujutsular arasında en gudik olarak başlayan şaringanın bu kadar çok upgrade alması da apayrı bir komedi. byakugan daha iyi diye sunulmuşkn hava cıva kaldı, rinnegan sage of six paths'den gelen en imba efsanevi gözken o da hava cıva kaldı. gerçekliği değiştirmek nedir, get real. dnd'den wish büyüsünü de ekle tam olsun. izanagi ne kadar gerizekalıca kuvvetli gene göreceksiniz yakında, çok kızmıştım ikinci kullanılışında. yeri gelince gene kızacağım buradan. ön kızıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 said: izanagi ne kadar gerizekalıca kuvvetli gene göreceksiniz yakında, çok kızmıştım ikinci kullanılışında. yeri gelince gene kızacağım buradan. ön kızıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Sam said: Bone said: konohayı korumak istiyordu o yüzden devrim yapacaktı. başa kendisi geçip yeni bir yönetim başlatacaktı. olmadı. (sam gelip siyasi bir gönderme yapsın burda (:P) ) halk için halka rağmen siyaset yaptı, tutunamadı. (:P) 211'in ikinci yarısını çok iyi yapmışlar, mangada da en hoşuma giden kısmıydı sasuke vs danzou olayının. ikincinin sonu ve üçüncünün başlangıcı, gençlikleri. (tu) izanagi'ye gelinceee.... manga başlığında az saydırıp döktürmedim, danzo orada daha da beceriksizdi, vakum filan bile yapmıyordu. 5 gözü 5 karede harcayıp bitirdi. amma velakin suç onun değil, hikayeyi yazan adamın sasuke'ye adamantium plot armor giydirmiş olması. diğer kagelerle dövüşüp çakrasını dibe vurdurmuş birinin 10dk susano açık tutması imkansız, sasuke de hiçbir zaman çakrası fazla diye övgü almadı. 10dk süren izanagi ile ben bile tekme tokat öldürürüm ille ki. 500 küsur çeptırda gördüğüm en saçmasapan olaydır halen bu savaşın bu şekilde sonuçlanması. (td) tabii doujutsular arasında en gudik olarak başlayan şaringanın bu kadar çok upgrade alması da apayrı bir komedi. byakugan daha iyi diye sunulmuşkn hava cıva kaldı, rinnegan sage of six paths'den gelen en imba efsanevi gözken o da hava cıva kaldı. gerçekliği değiştirmek nedir, get real. dnd'den wish büyüsünü de ekle tam olsun. izanagi ne kadar gerizekalıca kuvvetli gene göreceksiniz yakında, çok kızmıştım ikinci kullanılışında. yeri gelince gene kızacağım buradan. ön kızıyorum şimdi. Meanwhile Naruto... http://i.imgur.com/2aQbC.jpg Herp derp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar