samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ahaha yok ama manga konularına şöyle gene baktım da daha akıcı gidiyo orası. Bu arada ekim 5 bölüm daha olacakmış bu filler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 "SENİN NELER YAŞADIĞINI BİLİYORUM ÇÜNKÜ AYNISINI TEYZEM PARDON BEN YAŞADI" filler arc olmasın da böylesine gene can kurban 3-5 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 işin bu kısmı hep kaybolmuştu zaten. bu bocuklar nasıl tanıştı, uchiha katledildiğiden naruto nerdeydi vs vs vs bunları hiç netleştirmemiştik. bi bakar cıkarız işe daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Cuce said: bu işin usulu bu, gidin bakın 22 bölümlük 24 bölümlük animelere, 14. 15. bölümleri recap olur. başka türlü yenı izleyiciyi konuya cekemezsın bu kadar basit. pre-shippuuden bölümlerindeki zırt pırt flashback sahnelerine atıfta bulunmuştum da neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Sam said: filler arc olmasın da böylesine gene can kurban 3-5 bölüm. guren-saaaaaaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 guren-san da hadi bir derece ama hidan & kakuzu'dan önce salak monk çocukla olan arc öldürmüştü beni. bir de eski serideki paint'le çizilmiş yıldırım fırlatan tip vardı o da kabus materyali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 nedense naruto'nun çocukluğunu bu kadar çok izlemiş olsak da hala sıkılmıyorum ben izlerken. ilk sezondan müzikleri de koymaları güzel olmuş. haftaya biter heralde bu filler, çok da uzatmasınlar gene de, heyecanlı yerlerde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 şuraya göre şunlar açıklanmış 176 "Rookie Instructor Iruka" September 2, 2010 177 "Iruka's Ordeal" September 9, 2010 178 "Iruka's Determination" September 16, 2010 179 "Jōnin in Charge Kakashi Hatake" September 30, 2010 180 "Inari's Tested Courage" October 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 oh crap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ooooo genemi filler ya tükenç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 :( 2-3 bölüm de değil ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 filler arc girmesin de 3-5 bölüme razıyım ben de. pek te kötü değildi zaten son filler. "naruto neydi, ne oldu" temalı bölüm üzerine fena gitmemiş en azından. tabi bir naruto klasiği olan "saskeçokcooooooooool<3<3<3" sahnelerini görmekten ne kadar nefret ettiğimi hatırladım, ama onun haricinde arada sırada iyidir, olsun bu bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 naruto futbolcu olmuş! http://www.youtube.com/watch?v=GEQ4oLc_CJ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bi de aynı karakterde olmuş gaz böle asla pes etmem sonuna kadar kapışırım karakteri hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 yeni bölüm için bir hafta beklemek sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 haftaya filler bitiyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sıkmadı bu filler serisi hiç, eski müzikleri duymak bile güzel. haftaya kısa bir combat sahnesi ve iruka'dan özlü sözler ile biter sanırım bu fillerlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 filler güzel ama ekim 7 de bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bone said: naruto futbolcu olmuş! http://www.youtube.com/watch?v=GEQ4oLc_CJ4 Bu animenin adi neydi ? Daha once bunu izledigime eminim ama sonra yarida mi ne biraktim hatirlayamiyorum bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 inazuma eleven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 koça köyde bi shikamaurunun babasımı adam cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 narutonun ilkinde hiç böyle dram sahnelerini hatırlamıyorum ben. hep itilip kakıldım vs. diyodu ama hiç böyle sahneler gördüğümü hatırlamıyorum, hoş bir filler sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Cuce said: koca köyde bi shikamaurunun babasımı adam cıktı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 shikamaru ownz, babası da öyle. koca köyde sevdiğim üç beş kişiden biriydi shikamaru. kakashi sensei de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 guzel filler ya. bunlar öle gecmişti ufak ufak, irukanın yasadıkları dısında, şimdi daha detaylı görmek falan iyidir. temeli bu zaten narutonun. öle öle bayık baıyk bölümler oluyo ama aksiyon bi geldiğinde ağlıyo ağlıya izliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar