Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Çok kral bölümdü valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 her saniyesinde duygulandım çok güzeldi.of off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Super bolumdu ya keske soyle double bolum yapsalarmis cok duyulandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Regalya said: Çok başarılı olmuş olm Ama insanın içi gidiyor ne olurdu hinatayada sarılsaydı kendini açmış işte kız daha ne gir iç güveysi huyugaya yok sakura sakura bok var sakura sakura dese neyse, onu da saldı. shippuuden başladığından beri onunla da ilgilenmiyor. aklı fikri sasuckeküüüüüüüüün. yaoi son olursa şaşmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Allah kahretsin gidip hinata'nın dudaklarına hala niye yapışmadı bu gerizekalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 çünkü gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Harika bölümdü. Naruto kazandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Sam said: onizuka gibi gidip kaba etini yırtıp geçecek sınavı herhalde hokage olduktan sonra. yapsınlar bir sınav bölümü o zaman. -merhaba ben geldim. -saygılar abim, ben kenara kaçılayım. -*rasengaaaan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 adam jounin seviyesini de aştı. köy dolusu ninjanın sapır sapır döküldüğü düşmanı dövdü tek başına. chuunin sınavına girince bayağı komik olucak. ormanın bi tarafından yardırarak başlar koşmaya, önüne kim gelirse ezer geçer. gerçi yok be, naruto yapmaz öyle şey. toplar bulabildiği kadar veledi etrafına, onlar scroll bulsun diye yardım eder. ya da ne quest verirlerse işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 adam legandary gennin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Oce4n said: Harika bölümdü. Naruto kazandı... captaaaain obviouuuus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bir sonraki bölüm kalp krizine yol açacağı için filler koymuş çakallarr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ShadowFury said: chuunin sınavına girince bayağı komik olucak. koymazlar öyle bişi, eminim senaristler unutmuştur "aa öyle bir sınav vardı di mi" hesabı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ustalara saygı kuşağı tadında bölüm oldu işte güzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bone said: ShadowFury said: chuunin sınavına girince bayağı komik olucak. koymazlar öyle bişi, eminim senaristler unutmuştur "aa öyle bir sınav vardı di mi" hesabı :D Olmadı filler olarak koysunlar çok da eğlenceli olur hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 tom miks de ilk üç sayıda yüzbaşılığa yükselip sonra bir ömür öyle kaldı, çok dert etmeyin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bonus olarak versinler şu fillerları daha güzel olcak. bu arada o narutoyla dalga geçen çocuklar kim ki? göremedik onları hiç. naruto yükseldi gitti o çocuklara noldu acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 @Bone bu bölüm filler olmaması lazım mangada da vardı böyle bi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 çok eski bir hadiseyi tekrar koymuşlar ve geliştirmişler sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 gereksiz bi bölüm ya zaten biliyoruz , üçüncünün konuşmasını biliyoruz naruto 1. veya 2. bölümde var hepsi :S tamam yalnızdı kimse istemiyodu onu blabla eah yeter ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 sanırım bazılarınız narutonun 6 yıldır devam eden televizyonda yayınlanan bi seri olduğunu unutuyo. insanlara eski bölümleri temelleri hatırlatmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 lol ilginç bahane cüce. preshippuuden zamanında her bölümün yarısı flashback oluyordu, bunun nedeni de mi "izlemeyenlere hatırlatma" şeysi miydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 mangayla arayı açmaktı muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Naruto Chapter 450 : The Joyful Village Temmuz 2009 pain savaşının mangada bittiği tarih bu. Anime ile arasında nekadar fark var tahmin edin oradan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Bone said: lol ilginç bahane cüce. preshippuuden zamanında her bölümün yarısı flashback oluyordu, bunun nedeni de mi "izlemeyenlere hatırlatma" şeysi miydi :) ilginc bahane falan deil. bu işin usulu bu, gidin bakın 22 bölümlük 24 bölümlük animelere, 14. 15. bölümleri recap olur. başka türlü yenı izleyiciyi konuya cekemezsın bu kadar basit. 2009mu? arada pek fark yokmuş bile, ben en az 2 sene var diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar