Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

300 Spartaklı! [YouTube]

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Kırmızı kıyafetlerini üzerine çekmiş 300(sayısı sıkıyorum) Spartak Moscow'lu taraftar, Zenit St. Petersburg taraftarlarına dalıyorlar. Önce birbirlerine doğru ilerlerken Zenith taraftarının disiplini göz dolduruyor. Sıralar nizami ve ön sıralar da kolkola ilerleyen bi bölüm var. Ancak Spartak taraftarı iki grup yaklaşmaya başladığı an meşaleleri atıyor ve başlıyorlar saldırmaya. Görünen o ki kavgada sadece yumruklar konuşuyor yani bıçak falan yok. Kavga bi şekil dağıldığında yerde yatan Zenit taraftarları görüyoruz. Spartaklı yiğitler dağılan Zenit taraftarını buldukları yerde dövüyorlar bi güzel.. Sudan gelen eşşek falan da olmayınca sağlam dayak yiyor herifler (size göre ekranın sağ alt kısmında pata küte birebir kavga eden iki herif göreceksiniz.)

Sonra Zenit tarafatarı tabiri caizse geri çekilip yeniden toplanıyor ve dar bir geçitte Spartaklıları bekliyor (köprü) Spartak taraftarı hemen kümelenip Zenit'e dalıyor! Herifler köpek gibin kaçıyorlar nihayetinde.. Ağız tadıyla yapılmış (bıçak tabanca 1'e 5kişi falan yok), dolu dolu bi kavga! Kaybeden de kazanan da memnun ayrılmıştır diyorum ve linkini veriyorum.. ilk link youtube 2.si ise download linki olması lazım.. sanıyorum.. ama bak emin değilim.. söz vermiyorum..

youtube
download

Spartaaaaks!!! To night we dine in hell!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...