dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Kırmızı kıyafetlerini üzerine çekmiş 300(sayısı sıkıyorum) Spartak Moscow'lu taraftar, Zenit St. Petersburg taraftarlarına dalıyorlar. Önce birbirlerine doğru ilerlerken Zenith taraftarının disiplini göz dolduruyor. Sıralar nizami ve ön sıralar da kolkola ilerleyen bi bölüm var. Ancak Spartak taraftarı iki grup yaklaşmaya başladığı an meşaleleri atıyor ve başlıyorlar saldırmaya. Görünen o ki kavgada sadece yumruklar konuşuyor yani bıçak falan yok. Kavga bi şekil dağıldığında yerde yatan Zenit taraftarları görüyoruz. Spartaklı yiğitler dağılan Zenit taraftarını buldukları yerde dövüyorlar bi güzel.. Sudan gelen eşşek falan da olmayınca sağlam dayak yiyor herifler (size göre ekranın sağ alt kısmında pata küte birebir kavga eden iki herif göreceksiniz.) Sonra Zenit tarafatarı tabiri caizse geri çekilip yeniden toplanıyor ve dar bir geçitte Spartaklıları bekliyor (köprü) Spartak taraftarı hemen kümelenip Zenit'e dalıyor! Herifler köpek gibin kaçıyorlar nihayetinde.. Ağız tadıyla yapılmış (bıçak tabanca 1'e 5kişi falan yok), dolu dolu bi kavga! Kaybeden de kazanan da memnun ayrılmıştır diyorum ve linkini veriyorum.. ilk link youtube 2.si ise download linki olması lazım.. sanıyorum.. ama bak emin değilim.. söz vermiyorum.. youtube download Spartaaaaks!!! To night we dine in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Yalnız sol taraf 2ye ayrılıyo tam kavga öncesi. Hardcore manyaklar ve softcore manyaklar olarak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 lol, başta direkt battefield formation yapıyor adamlar =) bu futbol kavgalarını hep sevmişimdir zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 said: qtq000 (20 hours ago) Do you know ULTRASLAN ! İmba yorumlar var her zamanki gibi turkish gençlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 total war'da hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 spartalilar turan cekmeye calismişlar ama yememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ya adamları izleyince herkes yuh vahşiler hayvanlar diyor belki ama türkiyede olsa bu orda 50kişi bıçaklanır:D bunlar yine tekme tokat dalıyor en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 cok eski bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 insanların futbol izleyerek aptallaştığına kanıt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 said: cok eski bu :D di mi.. o savaşta ben de vardım. hey gidi günler hey. şimdi yaşlandık tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 o değilde bu videonun altındaki şu yorumdan sonra Youtube Türklere engellensin demeye başladım, ugandali (1 day ago) HEPİNİZİN A(sansur) KOYEM bursaspor oley her zaman heryerde en büyük bursa TEXAS SUPPORTERS CLUB (Reply) (Spam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 ben böyle kavga görmedim, video da konuşan herif çok kıl ne veriyor taktik mi veriyor acaba :) ayrıca kaçıncı dakika da ekranın sağ alt köşesinde birebir kapışanlar var göremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Youtube'da videolar mı yoksa yorumlar mı daha eğlenceli karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 hayatimda boyle duzenli ve organize kavga gormedim, bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Ya yorumlar... yorumlar... yorumlarrrr.... Ya ciddi inananamıyorum. Nasıl bir beyin yapısına sahip insan grubu böyle yorumlar yazar. Neden yazar? Nasıl yaşıyor bu insanlar? Bizimle aynı havayı neden soluyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 cok düzenli bir kavga.bizim türk kavgalarında iki grup catısırsa olan etraftaki arabaya,esnafa olur.bak bunlar bos otoparktalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Abi bizimkilerde döner bıçağı falan olunca düzenli ordu kurulamıyo pek :) Adamlar ne güzel stres atmış helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Zenithliler ilk kavgada dağılıp köprünün orada tekrar mı toplanıyorlar? Anlaşılmıyor ne olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Okçular çok kaliteli. "Fire arrows are ready!" tarzı takılıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Lisedeyken basket maçı sonrası gençlik parkında böyle bi kavgamız vardı. Ya Yükseliş ya da Anadolu Lisesi maçıydı galiba rakibimiz. Ama bizde fişekler yoktu tekme tokattı sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Süper ya 300 spartalı izler gibi oldum. *Dis is spartaaaöö* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 said: ben böyle kavga görmedim, video da konuşan herif çok kıl ne veriyor taktik mi veriyor acaba :) Hadiiii laaaan, vurun çcouklar yıkın geçin hepsini, hadiiii diye bağırıyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 davay davay bişeyler diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Rusça "Hadi" anlamına geliyor Davay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ne lan bunlar generallerı ölmüş total war ordusu gibi kaçıyorlar... çok eski bu ya 92-93 sezonunda spartak-zenit maçı iki takım şampiyonlukk yolunda hatırlayın ne oldduu ankaradaa 8-0 ıı unutma ehem pardon... gral çarşı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar