Queen Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Dexter code'dan çıkmasın, düşünmesin, yapsın. Biz de sürekli içi sesini duyalım. İnşallah o İngiliz kadın gibi birisi çıkmaz karşısına bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 süper, gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hayatımda hic bi dizide hic bi karaktere o ingiliz kadın kadar gıcık olmadım... o kadar bos bi kadındı ki, amacsızca zorluk cıkartmaktan baska bir ise yaramıyordu =), 2. sezon sonunda kesmeseydi o kadını, izlemeyecektim 3. sezonu walla =), neyse ki son anda kurtardık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 3. sezon sonunda öldü sen 4. yü izlemiyecektin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yoo ? espriyse anlamadım eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 xieon said: 3. sezon sonunda öldü sen 4. yü izlemiyecektin :d sen burada biraz kavram kargaşası yaşadın :) dexter'ın ikinci sezonuydu bu :) fail ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 @kfg Lethious said: xieon said: 3. sezon sonunda öldü sen 4. yü izlemiyecektin :d sen burada biraz kavram kargaşası yaşadın :) dexter'ın ikinci sezonuydu bu :) fail ehe :) açıklamış arkadaş burada fail oldum harbi :D IMDB'den bakmiştim geçen ne zaman başlıycak bu deksta diye ondan şey ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 1. sezon yarısından sonra, 2. sezon da final bölümü hariç çok güzeldi, 3. sezonu hiç beklemiyorum diyebilirim bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Spoiler koyun ayol. Ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Queen said: Dexter code'dan çıkmasın, düşünmesin, yapsın. Biz de sürekli içi sesini duyalım. İnşallah o İngiliz kadın gibi birisi çıkmaz karşısına bir daha. +1.. spoilerama trailerdan anladıgıma gore hatalı bir cinayet sonrasında yine böyle birkac bölüm yoldan cıkacak.. hata yapacak, arayıs icine girecek.. kısaca sacmalayacak falan ama eminim ki zaman gelecek tekrar icindeki canavarın sesine kulak verecek heh.. ayrıca en basından beri lila'dan ne kadar nefret etsem de son bölümde dexter abim "you told me to accept what i am" diyip bıcagı soktugunda icimin yagları erimisti walla.. boyle guzel anları yasatmaları acısından bu tip karakterler faydalı olabiliyor.. =P bu arada tam 2. sezonu izlemeyi bitirdigimde 3. sezon fragmanının cıktıgını gördüm.. hos oldu.. her ne kadar ilk sezon kadar efsane olmasa da (son bölümün son sahnesi yeter ;-)) gayet guzeldi.. 3 sezonun da en az bu kalitede olmasını umuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Editleyemiyorum msg'ımı. Spoilerlik birsey varsa lütfen dev arkadaşımız ilgilensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 trailer iyiymiş gelse de izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Şu dizinin bölümlerini az daha uzun tutsalar ölürler sanki. Nolcak 3-4 bölüm daha serpiştirseniz, Dexter gelip üzünüzden kanmı alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Favori dizim geri dönüyor oleeeyyyyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bu güzide şaheserin tek eksiği kanımca bir sezonun 12 bölüm olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Dün gece 1.sezonu indirdim ve artık dexter a başlayamaya fırsat bulduğum içinde çok sevinçliydim.Fakat indirdiğim tüm alt yazılar özellikle birinci bölümde önceden koşturuyor.Bir çok alt yazı indirip denedim ama tutturamadım.Fikir verebilecek biri varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 BS player indir, altyazı hızı ayarlama özelliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Subtitle Workshop die bir program var onla altyaziyi kendin düzenleyebilirsin detaylı anlatımıda işte www.divxplanet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Teşekkürler sorun çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Süper bir dizi. Cumadan bugüne 2 sezonu konsantre izledim süper oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 absolut'cüm şu konu üste geldikçe heyecan yapıyorum 3. sezonun ilk 3 bölümü geçen seneki gibi net'e mi sızdı diyorum çıldırıyorum falan... rica ediyorum =) (çekildi mi acaba 3. sezonun başı falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 September 2008de ucuncu bolum yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 başlasın artık biran önce yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İkinci sezon özellikle son 4 bölüm çok iyiydi. Dexter'ın yakalanma paronayası vb. Çok iyi anlatılmıs takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 3x01 preair çıktı saldırın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar