cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ses görüntü kalitesi fln iyimidir peki eztvnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 eztv'yi bilmeyip torrent kullanman bile ayıp rapid kullan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cok iyiydi bölüm. my bad dexteri aglarken gördük ya sonunda.. bir de bu quinn doakes gibi basina bela olcak bu herifin, bu basindan beri belliydi zaten de o doakes'un öldügü sezon gibi bi sezonla karsi karsiya gelecegiz gibi geliyo bana. umarim loopa sarmazlar böle. izledigimiz seyleri bi daha izlemek zorunda birakmazlar. gerci düsündüm de dizinin konusu itibari ile bu adam hep yakalanma korkusu ile karsilasacak. neese en azindan doakesun öldügü sezon gibi ayni tadi vermesin, farkli bisiler olsun, yeter. o korkum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Aahae bir ara behlül gibi oldu dexter tuvalette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 lol ritanin da sonu bihter gibi oldu zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 kaldigi yerden guzel bir sekilde kavustuk dizimize. bomba gibi bir sezon olucak gene ozlemisim her hafta yeni bolumun cikmasini beklemeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Özlemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 vaniLLe said: lol ritanin da sonu bihter gibi oldu zati. spoiler var burda. ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Trinityi FBIya aratacaklarki olmayan birini aramakla geçmesin butun sezon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Çok güzel bölümdü. özellikle de sonu. Conoci la paz'ı ilk dinlediğim zaman tam deniz müziği diyodum, teknesinde çaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 quinn'in kaslar erimiş sanki ya adam süzülmüş gibi çalışmayı bıraktı heralde sdf sadece bana mı öyle geldi ki onun dışında çocukların öğrendiği sahne olmamış sanki ya, hatta o tip tüm sahneler bir eğreti duruyor bence. Tuvalet sahnesi epey dehşetti hemen akabinde harry'nin gözükmesi falan da çok hoşuma gitti şahsen. Hayırlısı bakalım verecekleri farklı şeyler vardır umarım ben de vanille gibi düşünüyorum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 iniyorü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 netload ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 02 iki seri katil ile uğraşıcak diyorlardı doğruymuş bu sezon çok iyi olucak.kız ile çocuğu da paketledi geçiş bölümleri biter artık olaya akma zamanı.quin de gidici gibi bu sezon.ha bu arada daha çok masuka sahnesi istiyoruz,yumruğuda yedi suratına zavallım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 olu hayvan toplayiciligi bu nasil bir ismis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 güzel bi iş. türkiye de olsa keşke özellikle istanbulda. otobanlar, beylikdüzü falan kedi köpek ölüsü dolu be yaw. daha dün kaza yapıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ağlattı be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 knox said: 02 iki seri katil ile uğraşıcak diyorlardı doğruymuş bu sezon çok iyi olucak.kız ile çocuğu da paketledi geçiş bölümleri biter artık olaya akma zamanı.quin de gidici gibi bu sezon.ha bu arada daha çok masuka sahnesi istiyoruz,yumruğuda yedi suratına zavallım haha O meksikalı polis kız neydi acaba ya ikinci katil o mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aa 2. bölüm mü cikti! "Appetite for Vengeance: Michael C. Hall" said: Michael C. Hall discusses where we pick up in season five, Dexter's life without Rita, and his relationship with Astor and Cody. video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ya trinity geri dönüp kızınıda kesse keşke. üşüyoruz trinity reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kızı okula yollarsan böyle olur işte. mutfakta yetiştirmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Osso said: vaniLLe said: lol ritanin da sonu bihter gibi oldu zati. spoiler var burda. ban. ee sen de spoileri spoilyaptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ben bunun kitaplarını aldım bugün, okumaya başlıyorum. Diziyle ilgileri var mı? İkisini aynı anda takip edersem kitaplara spoiler mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ben okumadımda aynı soruyu başka forumda sormuştum aynısıymış sanırsam ama onda dexter biraz daha manyakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 GERGE said: Ben bunun kitaplarını aldım bugün, okumaya başlıyorum. Diziyle ilgileri var mı? İkisini aynı anda takip edersem kitaplara spoiler mı olur? 1. kitapla 1. sezon bayağı bir aynı ama gerisi farklılaşıyor. Dizi kitaplardan daha güzel bide bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar