evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 miguela (oha hatun adı oldu nıhah) ben hala Dex in bu işle ilgilenirken avukat abla cinayeti üzerinden gideceğinde iddialıyım, zira Miguel e güzel bi ders vermesi için herşey mevcut. Herif code u o hatunu öldürerek bozdu, bir masumu öldürdü, saklamaya kalkarken öküz gibi iki avuç toprak atıp bırakmış üzerine, ritüel şeklinde değil de hayvan gibi evini basıp ağzını yüzünü kırıp sonra da delik deşik ederek kişisel atışmasına kurban etti falan.. Miguel garanti gg ya. Başka türlüsü çok zor. ve son bir tahmin, Miguel i mefta etmeden önce kardeşini öldürenin kendisi olduğunu açıklayıp bi darbe daha vuracak Dex. Öcünü aldı diye pek bi yavşamaktaydı Miguel, "muc-cuk nası koydum yavrum benim" diye altın vuruşu koyacak Dex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 miguel bolge savcis, degil, bolge savci yardimcisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Miguel - DexterSkinner'ın kim olduğunu Quinn ve Debra biliyor, onların vasıtasıyla da herkes öğrenecek. Dexter'ın yapacağı şey mutlaka ilerki icraatlardan biri üzerinden olacaktır çünkü Ellen Wolf olayında kanıt yok. Bunu Dexter bizzat söyledi. Yani framing söz konusu olursa gömlek üzerinden veya yeni birşey üzerinden olmak zorunda. Doakes örneği vermişim ancak şimdi Miguel ve Dexter'ın ilişkisini düşününce Ice Truck Killer daha uygun duruyor. Şu an beni merakta bırakan şey Miguel'in Dexter'ın dalgayı çaktığını bilmiyor oluşu. Dexter bunu hissettirmeyecektir ancak Miguel'in iş işten geçmeden bunu farkedeceğini düşünüyorum. İşte o zaman gerçek Miguel'i göreceğiz: Sezonun bombası olarak Miguel'in Oscar'ı Dexter'ın öldürdüğünü çoktan biliyor olmasını bekliyorum. Dexter kardeşiyle (Brian - Ice Truck Killer) düştüğü duruma düşecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ya bu bolumun basında miguel ıslıkla cok guzel hareketler bunların jenerik şarkısını calıyordu. Orjinalini biliyor musunuz onun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 katil dextermis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sunsh1ne said: dexter'ın dellendiği yer harikaydı. gerçek sandım bir an :P İnanılmazdı, ahah. Bir an ben de düşündüm acaba gerçek mi diye, ama herif Dexter. Karakterin aslına ters düşerdi öyle bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 dexter bayadir trophy almiyor kendine... spoş miguelle cok fena bir rövans geliyor cidden..la guerta da kimi yakın görse kendisine ölüyor ehuehe once doakes gitti..simdi ellen...sonrada miguel gider..yazık kadına yahu.....dexter migueli temizler, tatli niyetine de skinner i yer.... survival of the fittest oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 La Guerta bundan sonraki sezon Masuka ile takılacakmış. Bu arada son bölümdeki Gianna - Masuka muhabbeti süperdi, yarıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bu spoylır miguel için gelsin yolcudur abbas, bağlasan durmaz. dizi gerçekten aştı bu arada syl'den gelen ellen ile ilişkisi var beslemesini de dex'in sinir krizini de çatır çatır yedim resmen. ters köşenin tillahını yapıyor dizi. hastasıyız ki öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 öeh. güncellerken çift mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 [spo] OFf Miguel vs Dexter yürü be.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 off nasıl bir sondur bu. Nasıl bekleyecez 1 hafta. Yine çok iyi bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 breh nası beklicez bi hafta yaaa, tiksiniyorum şöyle sonlardan oof! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 OFffffffff! inanılmaz Dexter adamım ya. Bu dizi Emy almazsa kesin şike var söylim şimdiden. Skinner da çok sağlam bir koz yalnız. Aferim Miguel dişli çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yok abi olamaz böyle bi dizi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Dexter vs. Miguel muhteşemdi. Bu sefer bir hafta sabretmek bayağı zor gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 reliops mükemmel bir dizi cidden 1 hafta beklemek zor olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 nasıl kaçırmışım dexter'ı aklım almadı. 2 günde 3 sezon seyrettim. tempoya alıştım. şimdi 2 hafta bekle 2 bölüm için koyuyor adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bölüm sonu için ayıpçı spoiler "cock suck, mother fuck" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 oha cidden boyle bir sonla bitirilmez bolum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 kahretsin cok cok cok iyi gidiyor dizi. dekstıa mOugın.. laguerta her sezon duygusal cöküslerde, eminimki bu sezon finalinde büyük terfi alacak, bölge savcı yardımcısı falan bile olabilir, dexter migueli rahmete erdirdikten sonra eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 herkesin, her şeyin farkında oluşundan, aşırı zeki tepkilerinden rahatsız oluyorum. komiser zaten can sıkıcı diğerleri de üzerime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 gelmis 10. bolum. off sabahta is var yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Popeye said: oha cidden boyle bir sonla bitirilmez bolum ya :( OO pop hoşgeldin, sen birikmeden izler miydin ya. Vaktinde veriyorduk gazı işe yaramış herhalde ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 cogu diziyi oyle biriktirip izlerimde dexter hosuma gidiyor baya beklemeye degiyor. bu hafta ayarini kacirdilar tabi :( zor olacak beklemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar