Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konu var işte bu sezon ALfa avlıcaz birini yakalayıp konusturucaz sonra diger alfa turlerini bulup öldürücez. En bi ALFAyı son 2-3 bölümde keseriz artık. Arada dede falan güme gider belki deanin hanımın kacırıldıgı 1 bolum olur. Sonra bunlar kavga eder 1,5 bölüm ayrı takılırlar. vs vs vs
Mesaj tarihi:
var arka planda bişiler işte çıldırmış çıldırmış geziyo

ehircik

(adam kaçıran cinler, yarım ayda dönüşen werewolflar gündüz gezen vampirler falan saydılar ya ilk bölümde) üstüne bi de telefon konuşması oldu vs

alpha sadece 3-5 bölümlük bişi bence daha arkası gelecek onun genel bir mastırplana.

üşüyoruz Castiel reyis!
Mesaj tarihi:

Olur mu abi öyle şey Sam ve Samuel'i geri getiren şeyi bulmaları lazım, Tanrı'yı aramaları lazım. Castiel kesinlikle dönmeli adamlar öyle bir risk alamazlar, herkes tapıyor adama.

Mesaj tarihi:
bu sezon hoşunuza gitmiyorsa, izlemeyin. 5. sezon final olsun sizin için : )

Castiel başmelek olmamış mıydı?

Bir de sam'in her şeye inanan saf dünyası 5 sezonda bitmedi ya ben ona yanıyorum.
Mesaj tarihi:

göt gibiydi dövüşler falan. çok saçma değil mi ya. koskoca baş meleksin çük kadar bıçakla dövüşüosun.
e ozaman jet lee ye falan versinler kılıcı bütün melekleri biçsin.

eskiden bu meleklerin ilk görüldüğü zamanlarda falan bildiğin güçlülerdi yani. fırlatıolardı bişileri sağa sola dokunmadan. ne bilim zencisi elektrik kanat falan yapıodu. başka bi tanesi yokdan var ediodu bişileri.
hatta ilk cas geldiğinde herkesin gözü yanıodu ne bilim köyün teki dümdüz olmuştu.
nerden nereye şimdi bıçak duellosu yapıolar. pffs

Mesaj tarihi:

333
tahmin ettiğimden iyi bağladılar. ama bir önceki bölümlerdeki büyükbabayı neden izledik, neden bir alaka kurmadılar bilemedim.

cass bi oraya bi buraya ışınlanırken star trek gibi oldu böyle kamera yakınlaşması filan dtsddasda

bir de camdan düşen melek mi olur yahu:)

kaç bölüm olcakmış 6. sezon bilen var mı?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...