Voys Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 öldürseler mmorpg harici oyuna para vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 "Orjinal" değil "Orijinal" Bone efendi, orijinal oyun almakla olmuyor yaa. ( Çatlıyorum kıskançlıktan =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 benim orijinal oyunlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 valla bende sadece gw serisi var fakat boneye taş çıkarcak bi kuzenim var... adam yemeyip içmeyip orj kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 evimden içeri Orijinal oyun sokmam. prensip meselesi [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 14:57 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Yani wow oynamassin oylemi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kalpler kırılmasın ama wow sux. +12 oyundan ne beklersiniz ki asdfasdfadsfsdafdsafsdafsdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 star craft, war craftIII, frozen throne, diablo II, world of warcraft var valla sadece bende. fakirlikten işte ha bide play statiton için pes4 ve GT4 var orjinal yaaa yaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 wow, wow tbc anarchy online half life generation half life 2 operation flashpoint red alert 2 baldurs gate 2 alpha centauri eskilerden wing commander IV bi de fifa 98 [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 06:33 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 arşivin güzel baya sağlam oyunları toplamışsın:) bunları görünce aklıma geldi benim de ilk orjinal oyunum dragon's breath idi amiga 500'de oynuyorduk:), kitapçıkları ve hatta oyun bile türkçe'ye çevrilmişti. o zaman için muazzam birşey yıl 1989 ya da 90 mı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 olm ne hayvansin lan. pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 *mavi ekran* [ Mesaj 09 March 2007, Friday - 22:06 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 bende orjinal olaraktan Monkey Island 4 NFS- Underground HL Half Life 2 Episode 1 Diablo II + Exp wow var e az mı? az tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Starlancer Battle of Britain Arcatera PES 5 PES 6 Microsoft International Football 2000 Lemmings Revolution Giants Citizen Kabuto [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 00:46 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 hocam senin semt neresiydi, hayır kahveden adam toplayıp evine hal hatır sormaya gelmek istedi deli gönül.. versseeğğnngge olum planescape torment i alüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 vermem bana ne benim o. hem adam toplayıp gelseniz bile starcraft var bende, içindeki zergleri salarım üstünüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bendede 2sc 3 wc 2 dungeon keeper var orijinıl ben daha pis döverim, neden birer tane değil diye sormayın öle icap etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 kutulu oyun koleksiyon hastalığı var bende. yalnız bir süredir ebay'den yeni kutu alamadım, çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 3 tanede tft varmış mesela diablo2 de 2 tanedir diabloda 2 tanedir. broodwarda 3 tane maksat blizzard kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 wow daoc + expansion destruction derby civ 2 swg felan falan 1 2 oyun daha war sairim bu arada guzel koleksiyon bone benm odamda yerim olsa bende isterdimde cok pahali bi hob walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 9 dolara menzoberrenzan satıyorlar. gerçi bid yapacak bir sürü insan olur, 50 dolara çıkar o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ben de kendi çapımda bi koleksiyoncu oldum. Sendit.com'u keşfedeli büyüme arttı. Yakında ebay'e geçiş yaparım heralde, daha "retro" alışverişler falan ii olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 baov diyebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 starcraft, starcraft battlechest, half life opposing force, commandos beyond the call of duty, flight simulator 2000, age of empires 2, dungeon keeper 2, freespace 2, football manager 2001, jane's fleet command, nox, ultima ascension 9, rainbox six, wow, tbc, sims bi de eskiden 99-2000-2001 fifa, nba, nhl, need for speedler de vardı sonra ne oldu onlara bilmiyorum, haa red alert'ım var, tiberian sun var, dune var aklıma gelmedi başka gözümün önündekiler bunlar o deil de bone day of the tentacle ve larry'i orjinal alma fikri nereden geldi öeh dedim yani O_o bu arada heretic'in kapağı açık kalmış böcek girmesin icine =D [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 04:59 tarihinde, MadOrca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Lands of Lore 2 iyiymiş. Efsane oyundur. WRU Westwood :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar