knox Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 samaella said: Ne tahmin ettiginide soylesene bre!!! İtachi orochiyi summonlar bence alayı genjutsu,itachi kabutonun anılarını değiştirebilir yani onu ne kötü yaptıysa artık...imana gelebilir kabuto sdfs izanami aktif! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 aynen, 5 dakka once aldim aklini zaten filana gelicek gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 hmm doğru aslında izanami dedi kılıç çekti sonrası yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 kilit soruyu sormakta mesele!! "buraya nasıl geldik hatırlıyor musun?" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 death note gibi bişey oalcak harhalde kaderini şimdiden yazdım ama 4 5 bölüm dolduracak kadar vakit veriyorum diye sonlandıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 peki naruto da bu 3 büyük savaşın sonunda bitecek mi? hepsini yendiklerini varsayıyorum tabi yoksa bi arcta tekrar sasukeyi imana getirmekle mi uğraşır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 herkesi dovucek, hokage olucak, orda biticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 sage of six path asil kotu adam cikar sonra naruto onu yenip robota donusur millete galaksi rasengani falan firlatir en asil kotu karakterle kapisir vs vs bleach gibi cikmaz sokaga girip bitirmek zorunda kalmadikca surer, su kadar sene daha planliyorum tarzi bir aciklamasi yoktu sanirim adamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 naruto zaten sage of six paths. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Bu konunu kopyası öncelikle: http://forum.paticik.com/read.php?16,6232828 orada konuşabiliriz. Naruto için bir RPG sistemi hazırlıyorum. İlk playtesti bu cumartesi yapacağım, sonra PDF yazmaya başlayacağım bir tane. Yardım etmek isteyen varsa ses etsin. Artwork sağlayacak, olgunlaştığında web sitesi hazırlamama yardım edecek insanlar lazım. Zaten popüler bir Naruto d20 sistemi var ama pek shounen ve naruto vari gelmedi bana o. Şöyle tam shounen tarzı bir şeyler oluşturmaya çalışıyorum; d20'den çevirme değilde, tam olarak o amaçla hazırlanmış. Biraz daha karanlık bir setting ama, ninja vari, anti-ütopik. Zaten narutonun optimizmini alırsan epey anti-ütopik bir dünya naruto dünyası. RP ağırlıklı olacak, bir kaç ana kavga üzerine kurulu olacak oyun tarzı. Tüm Wave arc'da sadece üç combat olmuş olması gibi. Kurallar da buna göre tabii. Basit kurallar ve sistem olarak ama uygulamada zor olacak. Arch Linux gibin. teknikler için, setting için filan üstün fanon bilgimi kullanacağım (cidden üstün, belki 100.000.000 kelime naruto fanfiction'ı okumuş, bir sürü doujin'ini okumuşumdur). Epey bir hevesli ve fandom'a hakim giriyorum yani işe. 2 haftaya ilk pdf preview koyarım buraya (tüm jutsuları yazmadan basit bir genin oyunu çevirecek seviyede). Şimdilik gereken yardımlar: Örnek karakterler olarak Naruto dünyasından karakterlere karakter kağıtları yaratacağım ve manga'daki kavgaları oyun kuralları içinde (zarları atmadan tabi, attı bu geldi diyerek) anlatarak örnekler yaratacağım. karakter kağıtları için data book'lara ihtiyacım var. elinizde var mı? nereden bulurum ingilizcelerini. Bir de jutsuları filan sisteme aktarmak için ne kadar çok kişi, o kadar iyi. hevesli var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 hevesli ama tembelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Heh biraz daha deşsinler şunun geçmişini en merak ettiğim geçmişlerden biri bu yüzden sevdim yeni bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 mangada filler okuyoruz artık. o kadar olay dönüyorken kabutoya saplanıp kaldık. yav tamam anlatsınlar hadi neyse de, 1-2 sayfa da diğer kişileri görelim hiç olmadı. sanırım mangayı okumayı bırakıp gelecek sene başlamak iyi çözüm olur, bu gidişle 50 sayıda anca bir yerlere gelebilir hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bone said: mangada filler okuyoruz artık. o kadar olay dönüyorken kabutoya saplanıp kaldık. yav tamam anlatsınlar hadi neyse de, 1-2 sayfa da diğer kişileri görelim hiç olmadı. sanırım mangayı okumayı bırakıp gelecek sene başlamak iyi çözüm olur, bu gidişle 50 sayıda anca bir yerlere gelebilir hikaye. Daha Golden week falan geçicek yamulmuyorsam 2 hafta ara girecek 9 mayıs gibi mangalar çıkar ardından 2 hafta daha takılırız bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Orochimaru olduğu sürece devam edebilirler. Bir de bokun altından Naruto dünyasındaki Danzo çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 iyi gidiyor bence. kabuto - orochimaru olayını merak ediyordum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 şu hikaye anime'de olsa millet filler diye ağlardı haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 İyide hikayenin en başlarından bu yana süregelen zaman zarfında hakkında neredeyse bir bok bilinmeyen joker karakterlerden birini sürmüş piyasaya ki karşısında 2 tane dişli rakip var harcanmadan önce bilelim neciymiş ne yapmış bu adam.Haftaya da bağlarlar son sayfalarda tekrar.Ben beğendim şahsen dahada açsalar konuyu kızmam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 danzo bence yaşıyor hala tobi bile olailir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 danzo=tobi sadsgfdgesda yok tobi =obito ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 danzo tobinin izanagisi izanami de bunu iptal etti mantiksiz degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 of bone cidden enteresansın bazen, anime'de gerçek filler var veletlerin okul maceraları, ona laf ettirmiyorsun, gelmiş burada hikayenin en eski geçmişi açıklanmamış karakterinin arkplan hikayesine filler diyorsun. hakikaten ilginç yani. gayet iyi gidiyor, varsın kabuto devam etsin daha. terribad 5 yaş bölümleri yerine bunları izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yok ona laf etmeye gerek bile duymadım çünkü edilmişi vardı. "special bölüm" diye "previously in lost..." gibi şeyler koymuşlar. ne biliyim illa yıldönüm özel bölümü felan yapçaklarsa en azından 2 tane yaparlardı 4 değil, animeyi ve mangayı hazırlayanlardan bahsederlerdi, felan öyle belgesel tadında özel bölümler olur ya... ha bi de mesela ncis için özel bölüm çevirmişlerdi geçende, tüm eski oyuncuları gösteren tek bir bölüm yapmışlardı. öyle bişi de olabilir. ama 4 haftayı preshippuuden tekrarından ibaret yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Sen ne diyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 sam'e dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar