Esnaf Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 naruto klonlarını savaş bölgesinin her yerine yolladıda savaşın gidişatını değiştirdi.hatta klonuyla kage bile dövdü. biz dalga geçiyoruz ama aslında baya sağlam bir teknik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 itachi, madara yalan gecin sasuke emo modu aktive edicek siz teknigi o zaman gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 itachi etmez çünkü itachi first hokageyle birleşmedi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 golge odundan zayif degil mi ama madara kesin her klonum direk benim kadar guclu, cakrami paylasmiyorum diyecek oteki bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Son sayfa kabuto ağır karizma yapmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 klon tekniğinin zayıf olduğu kısım 1hp'ye sahip olması. gerçi burda madara "hepsinin benim kadar hp'si var hohoho" demesi muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kishinin çaycısından aldığım duyuma göre zaman atlaması geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Özür dileyerekten burdan sorayım, animeyi yetişip bitirmiş biri olarak, mangaya hangi bölümden başlamalıyım şuan, bide nerden okuması daha kolay kullanışlı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 animenin son yayınlanan bölümü 512-513. manga sayısına denk geliyormuş. 513'ten başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 579 Ne sage modemuş arkadaş önüne gelen kasıyor kishide bildiğin kabız bu teknik işinde :D Şahsen daha yaratıcı birşeyler bekliyordum (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bu bölüm kadar zorlama ve sıçmık olanı daha gelmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 garayla babasinin karsilasmasindan beri okumuyorum hiçbişey degismemis son yoruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 2 sharingan userla kapışmak ortada imba ötesi bir karakter olması gerekiyordu , kişide bunu ancak zorlayarak yaratabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 skyrim trailer müziğini söyleyesim geldi son sayfada. ooohhh he is the lord fucking cool oh my god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 tek bölümde bütün numaraları birden dökmesi iyi durmadı ama ben yine de abartı güçlü olmasını bekliyordum. sırf oroçimaru haliyle madara'yı korkutabileceğine inanan var mıydı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 su emolari bi guzel dovsun baska bir sey istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 rasengandan sonra bide sagemod çıktı başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tsunade de tırtıl sage olacakmış. Hatta tırtıl sage in resminide verir şöyle tahtta otururken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tsunade değil de sakura olur bence yavuklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 mangareaderin cevirisi ne kotu ya, bunelan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3524513_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 jpreview: and by the end of the chapter, things are back how they were when the chapter began kasten mi bu kadar anlamsız bölümler çıkartıyorlar anlamış değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Bu kadar boş bölüm olmaz: http://www.mangahere.com/manga/naruto/v60/c580/2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 buraya 580 yazıp içine HIIIIIII yazacaktım ama benden önce şok geçirenler olmuş :D BU NASIL BİR MALLIKTIR YAHU. Hani kabuto imba olacak ta itachi ve sasuke de sanki gennin görevi yapıyorlarmışcasına sama sapan konuşuyolar falan bilmemne. K.O yapmamak için direniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 manga ekibi çok feci sıkılmış herhalde, her bölümü boş boş geçiriyorlar. adam gibi bir hikaye göremiycez anlaşılan. bleach böyle yaptı iptal edildi, naruto da bu şekilde devam ederse iptali yakındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar