df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 eyv. ama spo içine al millet gelmeden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Çok merak ediyordum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 samaella sadöajkfhkakjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 samaella said: son kare itachi narutonun agzına vermiştiya sasuke ile dövüşmeden evvel. Sana güçlerimden bir kısmını veriyom blabla diye. Sanırım denemek istedi ve sanırsam naruto mangekyu immune çekecek OHAHAHAHAHAH http://i.imgur.com/9a1RP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 abooo manyak savaş dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 549 çekov'un kargası kendini gösterdi sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ÖH GUŞ! nidası ile bölümü noktaladım. İtachi'nin diyeceklerini merak ediyorum ben asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bu arada 10 hafta burayı göstermezler demiştim. yamuldum kaldım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kus ucundan bas verdi sonunda. bi de kiliclar samehadanin agzindan mi cikti la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bu episode animede çok keyifli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 550 NOLUYOOOOOORRRR YAHUUUUUUUUUUUUUUUU JSAODSAREKMSOPAASKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://images.4chan.org/a/src/1312390007952.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Itachi zaten tek rahatsız etmeyen God-mode karakter beni tüm shounen aleminde. Charisma 28 abimizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hikayeyi de sağlam tabana oturtuyor ama kishi o yüzden rahatsız etmiyor. durup dururken birşey uydursa ve edo-tensei den kurtarsa rahatsız eder her ne kadar god-mode olsa da karakter. ama adam altyapısını aylar yıllar önce hazırladı. kardeşine hazırladığı şey kendini kurtardı. ama merak ettiğim kullan-at şeklinde bir özellik mi bu. naruto şimdi sasuke ile kapışsa daha kullanamayacak mı o özelliği. neyse artık sasukeyi de itachi kurtarsın =) ya da ölsün sasuke kurtulalım =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Dedi ya on yılda bir olur anca diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 1)Şimdi itachi tamamen hayata mı döndü yoksa sadece kabutonun kontrolünden mi çıktı ( edo tensei iptal olunca çamur olur yeniden sanırsam) 2) Nagato ne iş ? Human path ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 oha bi sayfayı komple atlamışım. mouse mi çift tıkladı benim mi kafa güzel anlamadım söylemesen hiç farketmicem =) bu arada bee reis e fool demiş. bi ametrasu atardım yerinde olsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 güzel bağladı shisui ile, yalnız pain'in ne kadar imba olduğunu bir kere daha göreceğiz belli ki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Naruto'ya yeni başladım da bölüm 36 falan. İsim yanlış yanlız şimdiye kadar Naruto değilde Sasuke olmalıymış animenin adı. Birde 500. bölüm falan diyorsunuz benim izlediğim başka mı? 220 bölüm diyor benim çektiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 manga başlığı burası, sen anime ile karıştırdın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Evet öyle oldu pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 nagato becomes complete dedi biraz gerginlik yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Buddha said: İsim yanlış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar