Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
samaella said:

son kare

itachi narutonun agzına vermiştiya sasuke ile dövüşmeden evvel. Sana güçlerimden bir kısmını veriyom blabla diye. Sanırım denemek istedi ve sanırsam naruto mangekyu immune çekecek

OHAHAHAHAHAH

http://i.imgur.com/9a1RP.jpg
Mesaj tarihi:

hikayeyi de sağlam tabana oturtuyor ama kishi o yüzden rahatsız etmiyor. durup dururken birşey uydursa ve edo-tensei den kurtarsa rahatsız eder her ne kadar god-mode olsa da karakter. ama adam altyapısını aylar yıllar önce hazırladı. kardeşine hazırladığı şey kendini kurtardı. ama merak ettiğim kullan-at şeklinde bir özellik mi bu. naruto şimdi sasuke ile kapışsa daha kullanamayacak mı o özelliği. neyse artık sasukeyi de itachi kurtarsın =) ya da ölsün sasuke kurtulalım =) =)

Mesaj tarihi:
oha bi sayfayı komple atlamışım. mouse mi çift tıkladı benim mi kafa güzel anlamadım söylemesen hiç farketmicem =) bu arada bee reis e fool demiş. bi ametrasu atardım yerinde olsam =)
Mesaj tarihi:
Naruto'ya yeni başladım da bölüm 36 falan. İsim yanlış yanlız şimdiye kadar Naruto değilde Sasuke olmalıymış animenin adı. Birde 500. bölüm falan diyorsunuz benim izlediğim başka mı? 220 bölüm diyor benim çektiğim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...