DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 boşuna bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Golden week Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 golden week olduğundan hani bu hafta manga yok biliyorumda, golden weekin gelicek ahfta olması lazım değil mi? 5 mayıs kodomo no hi olduğuna veoda goldenweekin içinde olduğuna göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 29-5 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 mangareader.net - Naruto 537 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 walkie said: mangareader.net - Naruto 537 link için sağol. hiç beklemiyordum bu hafta. bölümde güzeldi artık gerçek aksiyon başlamak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 eeee kyubi chakrasını aldı yahuuu !! Öttürükten öyle alınıyosa Bee nin kopan kolundakinide alaydıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 @samaella darui zaten onunda alındığını söylüyor bi sayfada tırsaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Bir sürü şey geçilmiş gibi geldi bana. Kakashi'nin, Gaara'nın dövüşler nerede? Serinin adı Naruto ex Machina olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 muhtemelen kendisi de unuttu onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 _ILuVaTaR_ said: muhtemelen kendisi de unuttu onları. lol, hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yalnız alınan çakranın çok ufak bir miktar olduğunu da söylüyor kabuçimaru, muhtemelen patlayacak o iş aceleye getirdiği için madara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 normalde okadar adamla çekmesi 3 gün sürüyordu zaten. Üff beynim sulandı cidden. Nagato diğer gözündeki rinneganı verir narutoya, itachide verir sonra narutoda ay çıkartır :D Ay gülüm gülüm şarkısını söylerler hepberaber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 abi narutoyu kaparsa zaten iş bitik. (serinin adı naruto olduğundan o noktaya gelmez zaten hani de, serinin adının naruto olmadığını ve olayın gerçek olduğunu varsayıp yazıyorum.) narutoda bi yanda sage olayı var, bi yanda tilki (diğer yaratıklar arasında en güçlüsü), bi de babası hokage. böyle bi adamı emerse herhalde şu efsanelerdeki adamdan daha güçlü biri olur bu madara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Naruto sage of the six path olacak bana göre zaten. Karin içinde bişi gördüydü Narutonun acaba nedir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 nerde görmüş onu? SS koysana hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://narutoview.files.wordpress.com/2010/07/131.png http://images.wikia.com/naruto/images/e/ed/Sage_Of_6_Paths.PNG daha önce sormuştum burda cevap gelmedi. boyunlara baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 o magatama kolyesi işte japon mitindeki 3 artifact'ten biri, öbür ikisini gördük işte ayna ve kılıç. bu üçüncüsü henüz kişi tarafından tanıtılmadı ama illa ciddi bir rol oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ayna ve kılıç derken ? accık daha açsana anlamadım bişi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yaaa gedo mazoyla dövüşse ya yumrukla hahah abooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 smarthan said: ayna ve kılıç derken ? accık daha açsana anlamadım bişi sdf http://en.wikipedia.org/wiki/Imperial_Regalia_of_Japan kılıç: http://naruto.wikia.com/wiki/Sword_of_Kusanagi_%28Orochimaru%29 kalkan: http://naruto.wikia.com/wiki/Yata_Mirror kolye: http://naruto.wikia.com/wiki/Sage_of_the_Six_Paths Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ha tmm. saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 narutonun o hali seallariyla alakali kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bone said: nerde görmüş onu? SS koysana hatırlayamadım. yok bende yanlış hatırlamışım:) Parlak ve iç ısıtan bir chakrası var diyo sonra da omfg evil evil deep inside yapıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 şimdi gin ve kinden kyuubi chakrasını da aldılar, bir tek hachibi mi kaldı chakrasını alamadıkları? yoksa onun da almışlar mıydı bi yerden? ayrıca madem parça parça chakrası yetiosa jinchuurikilerin, ay'ın çılgın projesi için. Samehada yı sal hepsinden al azar azar chakrayı koy heykele bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar