Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 mc atar nolacak, 2sn yeterli zaten konuştuk geçen sayfada. kaldı ki naruto o moddayken yoktu etrafta ino. ha kaldı ki belli çakma kuyruklu mod olduğu, ne nuke atabiliyor ne dokunduğunu yakabiliyor. kyuubi ısırıp yemeyle o kadar olmuş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 xunn said: Ulan naruto'ya yapsaydınız ya adam zilyon kuyruk cıkarıp ortalıgı velveleye verirken, allah allah. narutoyla bu adam bir değil. naruto tüm tilkiye sahip bu ise chakrasının küçük bir kısmına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Tartışmaya devam edecektim, sonra oha yapacak çok daha faydalı işler var diyip sekmeyi kapatmaya karar verdim. Naruto theorycraft, lold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 İyi de naruto'ya neden yapsınlar ki bunu? Çocuğu seal mı edecekler? Saçmalamayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 530 samuraylar da kendilerini göstersin artık breh, stormtrooper gibi dağılmışlardı en son. :/ hadi bastır mifune. muz yelpaze kimin elinde kaldı bakalım, klonlar kaçırıp birine mi götürecek nedir. çiyo nine komikti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 mangastream.com - Naruto 530 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 3-5 bölüm biriktirmekte fayda var. çok yavaş ilerliyor konu. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 df said: çok yavaş ilerliyor konu. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bleach başlığıyla karıştırdınız sanırım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 haha adam bleach'e laf attı arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya benim dikkatimi çok çeken şey var. misal naruto ilk 4 kuyruk açtığında elini havaya kaldırıp yere vurduğunda devasa bi yer yok olmuştu. bildiğin tek yumrukla yok etmişti o alanı. ne bileyim bi kükreyip sağı solu titretmişti. e bakıyoruz 8 kuyruk açıyor kükrüyor bi bok olmuyor. yada 6 kuyrukluyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 4 kuyruk varken "öeh daha 4 kuyruk lan bu" diyosun senin dikkatini başka şeylere yönlendiriyolar o tek yumrukla yok etme olayı vs oralar çektiler. ama 8 kuyruk çıktığında sen tek yumrukla yok etmesinemi bakarsın "ALLAHIM 8 TANE KUYRUK ANANI AVRADINI" diyip kuyruktan gözünü alamazmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 smarthan said: ya benim dikkatimi çok çeken şey var. misal naruto ilk 4 kuyruk açtığında elini havaya kaldırıp yere vurduğunda devasa bi yer yok olmuştu. bildiğin tek yumrukla yok etmişti o alanı. ne bileyim bi kükreyip sağı solu titretmişti. e bakıyoruz 8 kuyruk açıyor kükrüyor bi bok olmuyor. yada 6 kuyrukluyken. Max 4 kuyruk çıkarabiliyor diğerleri imitasyon.. Merak ediyorum bakalım serinin neresinde Darth Vader felan çıkıcak die uzay bükme uzay zaman dilimi yer değiştirme her haltı kattılar eskiden komedi geyik diye izler/okurdum şimdi "Dart Vader" çıktımı bu bölümde diye okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 max 4 kuyruk çıkarmıyor, ne kadar çok kuyruk çıkartırsa nine tail fox'a o kadar yaklaşıyor. yaklaştıkça güçleniyor, yaklaştıkça kontrolü kaybediyor. sekiz kuyruk veya altı kuyruk çıkardığında hiç bir işe yaramıyor, 4 kadar güçlü olmuyor, nasıl dersiniz onu anlamadım. 8 kuyruk çıkardığında chibaku tensei'yi kırabilecek kadar güçlüydü mesela. 6 kuyruktaki formu da baya güçlüydü, sealing jutsuyu kırıp çok hızlı bir şekilde ateş edebiliyordu. anime 167 ve manga 438-439 tekrar bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kuyruk arttıkça kontrolünü kaybettiği için tam kullanamıyor olabilir çakrayı. ama şimdi bee gibi öğrenirse kullanmayı 9 kuyrukta 4 kuyruklu halini 10 a katlar gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 offf yeter bitsin artık şu ya.narutoyu çok merak ediyorum.gerçi bu samurayıda merak ediyordum umarım fos çıkmaz. bide hidan bi daha gelirmi acaba :D.süper bi karakterdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 madara "bakın kimi getirdiiiim" deyip gözünden çıkarırsa hidan'ı hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 mangastream den bakıyorum son sayfada sasuke çıktı ne zaman geberecek lan bu diye sordum kendime 1 numaralı villain olsada bi şekil kesinlikle öldürülse keşki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Hidan ölmedi ki gelsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Madara zaten edo tensei yapamıyor/yapmıyor yani sam orda diriltecek dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sasuke'yi ya convert edecekler ya da öldürecekler. aslında naruto sasukeyi tek eliyle öldürür de, heyecan olsun diye öldürtmeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Animeye ilk başladığımda Sasuke iyi bi karakter gibiydi sonra bokunu çıkardılar abi adamın. Nefretin odağı şuan herkesçe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Hidan kesin gelecek arkadaşlar. Kabuto kasmış bütün ninja dünyasının mezarını dolaşmış DNA databaseini çıkarmış. Hidanın gömülü olduğu yeri mi bulamayacak ? Diriltmesine bile gerek yok adam zaten canlı. + Instant kill çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Hidan reis dönecek çok bariz. Yargılasın kafirleri özledim. Hala bi 85. bölüm aksiyonu gelmedi narutoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 hidan'ın lvl çok düşük kaldı bu aksiyonlardan sonra, oyun sonunda mid-boss'ların toptan geri gelip dayak yediği aşamadayız şu an. follofoş ederler tek başına. eskiden de ölmeme dışında olayı yoktu, bu edo tensei ile gelenlerde trainer ability zaten o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar