Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

ya benim dikkatimi çok çeken şey var.
misal naruto ilk 4 kuyruk açtığında elini havaya kaldırıp yere vurduğunda devasa bi yer yok olmuştu. bildiğin tek yumrukla yok etmişti o alanı. ne bileyim bi kükreyip sağı solu titretmişti.
e bakıyoruz 8 kuyruk açıyor kükrüyor bi bok olmuyor. yada 6 kuyrukluyken.
Sosyal ağlarda paylaş

4 kuyruk varken "öeh daha 4 kuyruk lan bu" diyosun senin dikkatini başka şeylere yönlendiriyolar
o tek yumrukla yok etme olayı vs oralar çektiler.
ama 8 kuyruk çıktığında sen tek yumrukla yok etmesinemi bakarsın "ALLAHIM 8 TANE KUYRUK ANANI AVRADINI" diyip kuyruktan gözünü alamazmısın ?
Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

ya benim dikkatimi çok çeken şey var.
misal naruto ilk 4 kuyruk açtığında elini havaya kaldırıp yere vurduğunda devasa bi yer yok olmuştu. bildiğin tek yumrukla yok etmişti o alanı. ne bileyim bi kükreyip sağı solu titretmişti.
e bakıyoruz 8 kuyruk açıyor kükrüyor bi bok olmuyor. yada 6 kuyrukluyken.

Max 4 kuyruk çıkarabiliyor diğerleri imitasyon..
Merak ediyorum bakalım serinin neresinde Darth Vader felan çıkıcak die uzay bükme uzay zaman dilimi yer değiştirme her haltı kattılar eskiden komedi geyik diye izler/okurdum şimdi "Dart Vader" çıktımı bu bölümde diye okuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

max 4 kuyruk çıkarmıyor, ne kadar çok kuyruk çıkartırsa nine tail fox'a o kadar yaklaşıyor. yaklaştıkça güçleniyor, yaklaştıkça kontrolü kaybediyor.

sekiz kuyruk veya altı kuyruk çıkardığında hiç bir işe yaramıyor, 4 kadar güçlü olmuyor, nasıl dersiniz onu anlamadım.
8 kuyruk çıkardığında chibaku tensei'yi kırabilecek kadar güçlüydü mesela.
6 kuyruktaki formu da baya güçlüydü, sealing jutsuyu kırıp çok hızlı bir şekilde ateş edebiliyordu.

anime 167 ve manga 438-439 tekrar bak bence.
Sosyal ağlarda paylaş

hidan'ın lvl çok düşük kaldı bu aksiyonlardan sonra, oyun sonunda mid-boss'ların toptan geri gelip dayak yediği aşamadayız şu an. follofoş ederler tek başına. eskiden de ölmeme dışında olayı yoktu, bu edo tensei ile gelenlerde trainer ability zaten o.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...