Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Basta kotu zaten OP cizimleri felan sonra guzellesiyo, fairy taili begendiysen OP fanatigi olursun. İlk ciktiginda bende sevmemistim baslayip 1-2 arc takip edip birakmistim sonra 400lerde felanken can sikintisindan izlemeye basladim sonra birakamadim
Mesaj tarihi:
Garaa beni benden aldı ha. Asuma ve diğerlerinin düşünebilmesi garip geldi. Sanki savaş sonuna doğru chakra kontrolünü kaybedecek kabuto bişiler olacak, hadi hayırlısı.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Bana One Piece'in şu sahnesi izletildi, onun yüzünden izlemeye başladım.

ahahaha bu bölümü ilk izlediğimde yerlere yatmıştım :D efsane sahne
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İstemiyorum ben savaş. Bir başlarsa üç yıl bitmez gibi geliyor. Her res karaktere bir ay ayırır. Dan gibi adamlara iki ay bile ayırabilir.
Mesaj tarihi:
13. sayfa sağ altta solid snake var lol

516

of gene çok gaz bitti, süper olacak süper!

sasori ezdi ama lol, edo tensei'yi bozacak birşeyler çıkabilir mi acaba. kabuto da emin değil gibi. anko kısa çubuğu çekti gibi ama umarım kurtulur. :/ hoş gerçi o da oroçi'nin eski elemanı, ilginç bir dövüş olabilir şayet olursa.

Mesaj tarihi:
Ya muhtemelen reslenenlerin bir kısmı, asuma ve zabuza gibi, ayar olup tameden çıkmaya çalışacaklar, çıkacaklar da, fakat sonra hemen tekrar tame'e girip arkadaşlarının da yardımıyla hakkın rahmetine kavuşacaklar.

Bol ağlamalı, bol flashbackli sen beni kestin, ben seni kestim, davaları.

Yanlız ufak bir ayrıntı var, uzun zamandır Naruto'ya buff üstüne buff geliyor, hepsi de stackleniyor gibi gözüküyor. Formdu, kol bacaktı, sagedi, fuuma rasengandı, bunların hepsini bir combatta açarsa karşısında duracak adam Madara sadece.
Mesaj tarihi:
Sonraki 2-3 chapter büyük ihtimalle kyuubi ile diyalog takılır. Ki databooklara göre jyuubi ve madara hakkındaki "gerçeği" bilen tek kişi/yaratık kyuubi imiş. Ondan sonra coooook saglam combat gelicek gibi.
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:

Ya muhtemelen reslenenlerin bir kısmı, asuma ve zabuza gibi, ayar olup tameden çıkmaya çalışacaklar, çıkacaklar da, fakat sonra hemen tekrar tame'e girip arkadaşlarının da yardımıyla hakkın rahmetine kavuşacaklar.

Yanlız ufak bir ayrıntı var, uzun zamandır Naruto'ya buff üstüne buff geliyor, hepsi de stackleniyor gibi gözüküyor. Formdu, kol bacaktı, sagedi, fuuma rasengandı, bunların hepsini bir combatta açarsa karşısında duracak adam Madara sadece.

sasuke gelir bi goz kirpar gg.
Mesaj tarihi:
onetimebaby said:

Alexi_Septimus said:

sasuke gelir bi goz kirpar gg.

tam ben yazicaktim
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:

Ya muhtemelen reslenenlerin bir kısmı, asuma ve zabuza gibi, ayar olup tameden çıkmaya çalışacaklar,

Alexi_Septimus said:

tameden çıkmaya çalışacaklar,

Alexi_Septimus said:

tame

sdfgh
Mesaj tarihi:
Tame'den çıkanlar bariz "Ait oldugumuz yere dönmemiz gerekiyor." dramı yapacaklar böyle.

2. vedalar edilecek. Naruto'ya duyulan gurur vurgulanacak.

FUCKING OBVS.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...