Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

13. sayfa sağ altta solid snake var lol

516

of gene çok gaz bitti, süper olacak süper!

sasori ezdi ama lol, edo tensei'yi bozacak birşeyler çıkabilir mi acaba. kabuto da emin değil gibi. anko kısa çubuğu çekti gibi ama umarım kurtulur. :/ hoş gerçi o da oroçi'nin eski elemanı, ilginç bir dövüş olabilir şayet olursa.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya muhtemelen reslenenlerin bir kısmı, asuma ve zabuza gibi, ayar olup tameden çıkmaya çalışacaklar, çıkacaklar da, fakat sonra hemen tekrar tame'e girip arkadaşlarının da yardımıyla hakkın rahmetine kavuşacaklar.

Bol ağlamalı, bol flashbackli sen beni kestin, ben seni kestim, davaları.

Yanlız ufak bir ayrıntı var, uzun zamandır Naruto'ya buff üstüne buff geliyor, hepsi de stackleniyor gibi gözüküyor. Formdu, kol bacaktı, sagedi, fuuma rasengandı, bunların hepsini bir combatta açarsa karşısında duracak adam Madara sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

Ya muhtemelen reslenenlerin bir kısmı, asuma ve zabuza gibi, ayar olup tameden çıkmaya çalışacaklar, çıkacaklar da, fakat sonra hemen tekrar tame'e girip arkadaşlarının da yardımıyla hakkın rahmetine kavuşacaklar.

Yanlız ufak bir ayrıntı var, uzun zamandır Naruto'ya buff üstüne buff geliyor, hepsi de stackleniyor gibi gözüküyor. Formdu, kol bacaktı, sagedi, fuuma rasengandı, bunların hepsini bir combatta açarsa karşısında duracak adam Madara sadece.

sasuke gelir bi goz kirpar gg.
Sosyal ağlarda paylaş

onetimebaby said:

Alexi_Septimus said:

sasuke gelir bi goz kirpar gg.

tam ben yazicaktim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...