Remus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Basta kotu zaten OP cizimleri felan sonra guzellesiyo, fairy taili begendiysen OP fanatigi olursun. İlk ciktiginda bende sevmemistim baslayip 1-2 arc takip edip birakmistim sonra 400lerde felanken can sikintisindan izlemeye basladim sonra birakamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 op başlarda da güzeldi, grand line'dan sonra daha da güzelleşti şimdi en güzel. evet biraz değişik çizim tarzı ama alışırsın ya bi şans ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Sam kesinlikle sık kendini izle bırakamıycaksın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Valla ben 60 bölüm falan indirdim OP, dedim ben bunu izlerken geri kalan da iner falan. 6. bölümde sıkıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Bana One Piece'in şu sahnesi izletildi, onun yüzünden izlemeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Garaa beni benden aldı ha. Asuma ve diğerlerinin düşünebilmesi garip geldi. Sanki savaş sonuna doğru chakra kontrolünü kaybedecek kabuto bişiler olacak, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 xunn said: Bana One Piece'in şu sahnesi izletildi, onun yüzünden izlemeye başladım. ahahaha bu bölümü ilk izlediğimde yerlere yatmıştım :D efsane sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ahaha yine yarıldım lan ne güzel bişey şu one piece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 konu OP oldu tamamen manga çıktı manga yumulun :D spoiler gaara bu naruto konuşmalarını artık bitirsin ama savaş başlasın iyi hoşta savaş istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 İstemiyorum ben savaş. Bir başlarsa üç yıl bitmez gibi geliyor. Her res karaktere bir ay ayırır. Dan gibi adamlara iki ay bile ayırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 meeeeeeh diye okudum zaten bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 şöyle verelim o zaman: 516 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Gaara verdi gazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 13. sayfa sağ altta solid snake var lol 516 of gene çok gaz bitti, süper olacak süper! sasori ezdi ama lol, edo tensei'yi bozacak birşeyler çıkabilir mi acaba. kabuto da emin değil gibi. anko kısa çubuğu çekti gibi ama umarım kurtulur. :/ hoş gerçi o da oroçi'nin eski elemanı, ilginç bir dövüş olabilir şayet olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 asuma yapicak biseyler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Onu bunu bilmem Gara'ya hastayım ya çok sağlam karakter .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Ya muhtemelen reslenenlerin bir kısmı, asuma ve zabuza gibi, ayar olup tameden çıkmaya çalışacaklar, çıkacaklar da, fakat sonra hemen tekrar tame'e girip arkadaşlarının da yardımıyla hakkın rahmetine kavuşacaklar. Bol ağlamalı, bol flashbackli sen beni kestin, ben seni kestim, davaları. Yanlız ufak bir ayrıntı var, uzun zamandır Naruto'ya buff üstüne buff geliyor, hepsi de stackleniyor gibi gözüküyor. Formdu, kol bacaktı, sagedi, fuuma rasengandı, bunların hepsini bir combatta açarsa karşısında duracak adam Madara sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 cdleri acamadan stunlocka alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Sonraki 2-3 chapter büyük ihtimalle kyuubi ile diyalog takılır. Ki databooklara göre jyuubi ve madara hakkındaki "gerçeği" bilen tek kişi/yaratık kyuubi imiş. Ondan sonra coooook saglam combat gelicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Alexi_Septimus said: Ya muhtemelen reslenenlerin bir kısmı, asuma ve zabuza gibi, ayar olup tameden çıkmaya çalışacaklar, çıkacaklar da, fakat sonra hemen tekrar tame'e girip arkadaşlarının da yardımıyla hakkın rahmetine kavuşacaklar. Bol ağlamalı, bol flashbackli sen beni kestin, ben seni kestim, davaları. Yanlız ufak bir ayrıntı var, uzun zamandır Naruto'ya buff üstüne buff geliyor, hepsi de stackleniyor gibi gözüküyor. Formdu, kol bacaktı, sagedi, fuuma rasengandı, bunların hepsini bir combatta açarsa karşısında duracak adam Madara sadece. sasuke gelir bi goz kirpar gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 onetimebaby said: Alexi_Septimus said: Ya muhtemelen reslenenlerin bir kısmı, asuma ve zabuza gibi, ayar olup tameden çıkmaya çalışacaklar, çıkacaklar da, fakat sonra hemen tekrar tame'e girip arkadaşlarının da yardımıyla hakkın rahmetine kavuşacaklar. Bol ağlamalı, bol flashbackli sen beni kestin, ben seni kestim, davaları. Yanlız ufak bir ayrıntı var, uzun zamandır Naruto'ya buff üstüne buff geliyor, hepsi de stackleniyor gibi gözüküyor. Formdu, kol bacaktı, sagedi, fuuma rasengandı, bunların hepsini bir combatta açarsa karşısında duracak adam Madara sadece. sasuke gelir bi goz kirpar gg. tam ben yazicaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Alexi_Septimus said: Ya muhtemelen reslenenlerin bir kısmı, asuma ve zabuza gibi, ayar olup tameden çıkmaya çalışacaklar, Alexi_Septimus said: tameden çıkmaya çalışacaklar, Alexi_Septimus said: tame sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Sasgay e göz buff ı var, orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 buff yok ya, lazerle cizdirmis miyopunu. geceyi bu espriyle kapattim, hadi iyi geceler. /cue exit music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Tame'den çıkanlar bariz "Ait oldugumuz yere dönmemiz gerekiyor." dramı yapacaklar böyle. 2. vedalar edilecek. Naruto'ya duyulan gurur vurgulanacak. FUCKING OBVS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar