Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

edo tensai işte ölü dirilten. Diğeri eternal mangekyu sharingan.

jinçükürüleri kaldırsa ne olacak onu anlamadım ben adamlar iyi ninja değil ki sadece taşıyıcı onlar. Ayrıca kaldıracak okadar adam varken asuma hanzo zabuza ne alaka hiç çözemedim. Jiraya yı kaldır kaldıracaksan sonra ortalık dumur olsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

e madem ölü diriltmek bu kadar kolay, tüm kageleri reslesinler, salsınlar ninja kasabalarına, zaten dağıtırlar ortalığı tek başlarına.

madem ölü diriltip duruyorlar, bari naruto'ya da jiraiya'yı ve babasını diriltme (en azından hayalet olarak çağırma) gücü versinler de dengelemiş olsunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

of şahane oldu be, 10 numara bölümdü epik.

355

ekipler çok manyak oldu, yok yok, herkes dövüşecek. ten-ten'e bile sıra gelecek ahah

kabuçimaru yalnız tezeğini çıkardı resmen, necromancer oldu adam. kesin bubi tuzağı filan kurmuştur, kendi ölse kendini bile kaldıracak yeniden.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kabuto: "First I have the Akatsuki (Itachi, Deidara, Sasori, Kakuzu, Nagato). Then the former jinchuuriki members. Then there's the 5 kages' once predecessors. The rest of them are skilled fighters who made a name for themselves" (Zabuza, Haku, Kimimaro, Asuma, Hanzou, Chiyo-baa, Gaara's aide, Neji's father).
Yamato was put to sleep by the Shodai wall/slime thing.
Madara: "Let's get this war started!

aaa kimimaroyu görmemişim. sevindim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...