Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 aquila said: Emrah, kishiyle konsutum, haberler iyi, 27 bolumluk sasuke macerasi geliyo haftaya. "Sasuke olmayınca mangada heyecan olmuyor ya. Çaksın şöyle bikaç ameterasu susanoo falan da havamızı bulalım." deseydim eğer? ehue O değil de Naruto'yu adam gibi actionda görmek istiyorum yeni kyuubi güçleriyle ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Wishmaster said: "Sasuke olmayınca mangada heyecan olmuyor ya." deseydim eğer? ehue Deseydin Judgement day direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 http://mimg.ugo.com/200808/5847/Arnold--Laughing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 O Zetsular ne öyle. Sanki geçen bölüm Konan'ın kağıtlardan kupon kesmiş de öyle almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Nerde 513? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ve süper ekşın başladı! 513 dedekage ekşını merak ediyordum, onu göreceğiz ama deidara tek başına kabuto ile kapışmasını önleyecekse edo tensei çok uğraştıracak bizimkileri. kabuçimaru kapılarına gelmiş hala naruto'yu nasıl pışpışlarız olayı da ne kadar saçma belli değil. adamın gücüne ihtiyacınız var bariz. deidara'nın GEYCUTSU VA BAKUHATSU DAAAA! ve MMM!larını da özlemişim. zombisi bile eğlenceli. :p yalnız kişimoto çizimini ilerletti bayağı. neyin ne olduğu anlaşılıyor daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 mangaların hepsini indirebilecek bi yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Torrent ya da http://www.mangatraders.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ya da scanlatorların kendi sitelerinden indirebilirsin. MF kullananlar çok rahat oluyor. Ayrıca stoptazmo.com manga download eden herkesin en büyük nimetlerindendir heralde. Mangatraders'dan 30 kat hızlı galiba. Manga için ilk seçenek stoptazmo.com + DTA(down them all) olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Hmm deidara ölemeyecek ama işin ilginç yanı. Kabuto adada 6sını da kaldırsa feriştahı gelse kurtaramaz orayı yawwwwww. İlginç bişiler olacak hayırlısı. Ben itachi kalkınca ne konuşacak onu merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Öfff, ölü reslemeler falan bunlar çok cacık işler kishi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 itaçi kalkınca parola söyleyip verdiği imbalığı aktive edecek. http://i25.tinypic.com/8xq168.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Savaş çıkmış ortalık toz duman Naruto gitmiş Darwincilik oynuyor. Gearscore 6000 ama iq 60 velette. Kaç bölümdür Sasuke de yok, hayrolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ohoo Naruto hala armadillo nun dalga metreye takılı. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 samaella said: Hmm deidara ölemeyecek ama işin ilginç yanı. Kabuto adada 6sını da kaldırsa feriştahı gelse kurtaramaz orayı yawwwwww. İlginç bişiler olacak hayırlısı. Ben itachi kalkınca ne konuşacak onu merak ediyorum :D Omae wa yowai.naze yowai ka?Tarinai kara da.Nikushimi ga. Der kesin .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Şu ağzına verdiği kargayı söylesin bari yeni bir buff daha gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Narutonun ağzına mı vermişler Kargayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 penetration Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 demode said: samaella said: Hmm deidara ölemeyecek ama işin ilginç yanı. Kabuto adada 6sını da kaldırsa feriştahı gelse kurtaramaz orayı yawwwwww. İlginç bişiler olacak hayırlısı. Ben itachi kalkınca ne konuşacak onu merak ediyorum :D Omae wa yowai.naze yowai ka?Tarinai kara da.Nikushimi ga. Der kesin .... ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 spoiler: madara darth vader'ın babasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 uf dede çılgın jutsularla çıkacak karşımıza sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dede kasmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 lan ben yapıcaktım neyse yapıyım genede dedeyi kastırmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 manga nirde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 vizontele nirde hanım ? yok mu bu hafta ya nerde kaldı bugün perşembe değil mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar