Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

Emrah, kishiyle konsutum, haberler iyi, 27 bolumluk sasuke macerasi geliyo haftaya.

"Sasuke olmayınca mangada heyecan olmuyor ya. Çaksın şöyle bikaç ameterasu susanoo falan da havamızı bulalım." deseydim eğer? ehue

O değil de Naruto'yu adam gibi actionda görmek istiyorum yeni kyuubi güçleriyle ya..
Sosyal ağlarda paylaş

ve süper ekşın başladı!

513

dedekage ekşını merak ediyordum, onu göreceğiz ama deidara tek başına kabuto ile kapışmasını önleyecekse edo tensei çok uğraştıracak bizimkileri.

kabuçimaru kapılarına gelmiş hala naruto'yu nasıl pışpışlarız olayı da ne kadar saçma belli değil. adamın gücüne ihtiyacınız var bariz.

deidara'nın GEYCUTSU VA BAKUHATSU DAAAA! ve MMM!larını da özlemişim. zombisi bile eğlenceli. :p

yalnız kişimoto çizimini ilerletti bayağı. neyin ne olduğu anlaşılıyor daha rahat.

Sosyal ağlarda paylaş

ya da scanlatorların kendi sitelerinden indirebilirsin. MF kullananlar çok rahat oluyor.

Ayrıca stoptazmo.com manga download eden herkesin en büyük nimetlerindendir heralde. Mangatraders'dan 30 kat hızlı galiba.

Manga için ilk seçenek stoptazmo.com + DTA(down them all) olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

Hmm deidara ölemeyecek ama işin ilginç yanı. Kabuto adada 6sını da kaldırsa feriştahı gelse kurtaramaz orayı yawwwwww. İlginç bişiler olacak hayırlısı. Ben itachi kalkınca ne konuşacak onu merak ediyorum :D

Omae wa yowai.naze yowai ka?Tarinai kara da.Nikushimi ga. Der kesin ....
Sosyal ağlarda paylaş

demode said:

samaella said:

Hmm deidara ölemeyecek ama işin ilginç yanı. Kabuto adada 6sını da kaldırsa feriştahı gelse kurtaramaz orayı yawwwwww. İlginç bişiler olacak hayırlısı. Ben itachi kalkınca ne konuşacak onu merak ediyorum :D

Omae wa yowai.naze yowai ka?Tarinai kara da.Nikushimi ga. Der kesin ....

ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...