Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Action stations action stations! This is not a drill! Set condition 1 through the fleet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Dradis! Contact! Cylons, they found us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Youuu freaaakingggg sooon of aaaaaa bittttttttcchhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 tv.com un yalancısıyım An extended, uncut version of "Battlestar Galactica: Razor" will be released on DVD on Dec. 4, 2007. The DVD set will include additional scenes and commentary features ekşide de geçiyordu, 120 dakikalık bir versiyon var diye, 5-6 aralık heyecan dolu geçecek demektir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 e zaten yayınlanmamışmıydı razor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 An extended, uncut version of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hmm görmemişim pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Razor u ben seyrettim 1 ay önce gayet iyi.. pegasus'un hikayesini anlatıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 2. sezonda web episode diye bişey var indirmek lazım mı? razor flashback var bi de 3. sezonda, onlar; şu iki de bir repack ı çıkan razor dan farklı mı ne sorsam 3. sezonu bekle olcak gibi ama önümde koca bir 2. sezon var daha önce sormayı unuttum, gaius capricadaki patlamadan nasıl kurtuldu, camlar filan kırılmıştı evindeki bi de bu adamın cylon testi yaptığı labda starbuck a yakalanması bitirdi beni; surat şekli, hareketin devamı filan inanılmazdı, 7-24 cenabet gezen biri için daha fazla oha dedirtcek bir şey bişey düşünmek bile istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yahu Zaugna'yi niye anlamak istemiyosunuz : ) Izledigimiz versiyonundan bahsetmiyor, extendedi varmis bir de, o yayinlanacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 OOo Lee göbek bağlamış aga . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Off nasıl bi bölüm bu ya,ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Hangi bolum yahu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bu bolum Nova'nın patladığı bölüm..Sarı saçlı saylon varya hani(ismini unuttum) son 5 saylonu görüyo..Ama biz göremedik böhühü :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 razor'u izledim geçen gün spoiler yapayım ne olur ne olmaz güzel olmuş gerçekten.ama ne bileyim,tatmin etmedi beni.yani film olarak tatmin etti ama dizinin normal bi bölümü gibi geldi. uzun bi süre var 3. ve 4. sezon arasında,bu film o süreyi karşılamıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ben şimdi bir şey sorcam cnbce de her hafta bir bölüm izlemekten sıkıldım başladım indirmeye bu saylonların saldırdığı ilk uzun bölümü,1.sezonu ve 2.sezonu indirdim 3.sezonun son 3 bölüm inmek üzere 4.sezondan önce şu kısa flashbackleri indiriyorum 7 tanesi indi bir de film varmış razor mu ne kesilmemiş versiyonu iniyor şimdi ben şunu sorcaktım bsg ile alakalı başka indirilecek bir şey var mı? özel bölüm falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 yok hepsi o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hepsini izledikten sonra youtube.com/watch?v=kdmo_KCsutI izleyip yarılabilirisin :P en az 3. sezonu bitirmeden izleme ama, spoiler var. ciddi olarak miniseries, sezon 1,2,3 flashbackler ve razor tüm materyal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Baltarrr ya bi dakka baltar cylon muuuu??? Böle dirildi falan ama hala basmıo şerefsiz herif çok kılım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 baltar cylon değil.kaç defa kontrol ettirdi.röntgen falan çektridi htrlamadınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Baltar Hakkinda Baltar'ın Cylon olduğuna ilişkin kanıtlar: 1-Süper Zekası 2-Number Six ile kendisini değişik ortamlarda hayal edebilmesi 3-Asteroid'deki Tylium madeni buldukları bölümde Cylon üssündeki binaların işlevlerini bir bakışta anlayabilmesi 4-Cylon cihazlarını anında anlayabilmesi 5-İsa Mesih havasına girmesi 6-Hayali Number Six'in sözleri (yeni neslin koruycusu olmak gibi) Cylon olmadığına ilişkin kanıtlar: 1-Test negatif çıktı 2-Cylonlar ona sen Cylon değilsin dediler (ama D'anna dışındaki cylonlar son 5'in kim olduğunu bilmiyorlar) 3-Fazla tırsak bence Baltar Cylon God. Cylonların yaratıcısı. O ilk 4 modeli tasarladı. Sonra Diğer yedi modeli tasarladı. İlk 4 model insana daha çok benziyor yaşlanıyor, hastalanıyor vb. Sonraki 7 model daha makine gibi. Onlar seri üretilmiş ilk 5 model (Baltar ve dörtlü) tekler. Amacı insanlığı yok etmek değil; İnsan-Cylon melezi ırkı oluşturup Dünya'ya yerleşmek. Benim tahminim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bence baltar salak >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ikinci sezonun Resurrection Ship: Part 1 bölümü çok iyiydi, Adamanın planını söylerken kameranın dönüşü, diğerinin sözleriyle devam etmesi, bölümün sonu çok iyi bitmişti ama part2 den itibaren çok saçmalamaya başladı ama 3. sezon gerçekten muhteşem, zevkle izliyorum, öte yandan bazı bölüm sonları, lost un sezon finali gibi. daha bu dizinin hiç bir bölümü için bir hafta bile beklemedim, sezon finalinden sonra, yeni sezonu nasıl bekliycem bilemiyorum. gaius hakkinda cylon luğuna dair bir işaret; D'anna tapınakta, son 5 modeli gördüğü sırada, birine sen olduğunu bilmiyordum çok üzgünüm filan dedi ~ gaius'a işkence etmişti gemide öte yandan model 6'e diğer modelleri görsen tanır mıydın diye sorduğunda, model6 evt demişti ama kesin bişey var ki aynı zmanda bir sonuca ulaştırmayan; D'anna nın daha önce gördüğü ve bir şekilde müdehale de bulunduğu birisi, bilinmeyen model bi tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Abi merak etme onu kime soyledigini oha nidalariyla anlayacaksin zaten : ) Ve iddaa ediyorum BSG 3. sezon finali gelmis gecmis en guzel dizi finalidir, 2-3 gunde bir izleyip kendimi duvarlara vuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 CNBC-e kaçıncı sezonda şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar