Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valve said:

Items purchased from the store are no longer craftable.
AHAHAHAHAA zaaa. Tradable olacaklar yine ama 2 hat alıp birleştiremicekler. Çok ağladı trading community galiba. Yoksa tüm trade resmen çökücekti. Şapkaların fiyatı 1 reften 1 rec'e bile düşebilirdi. Refined alım gücü artar, key fiyatları dibe vururdu.

Biraz fixlemiş oldular böylelikle
Mesaj tarihi:
hmm saçmalamışsın aslında.
çünkü şöyle bir şey var: oranları da onlar belirliyorlar. 2 şapkadan "random" şapka craftlamak çok akıl kârı değil. Neden mi? çünkü "random" da ondan. Git bütün forumlarda oku bu işi yapanların yazılarını. O randomluk baya düşük bir oranla sağlam şapka veriyor (sağlam şapka bkz: team captain, güzel miscler mutton pipe vs vs).

O yüzden en ucuzundan da olsa devamlı olarak craft için ordan şapka satmaları çok büyük bi gelir kaynağı olurdu.

Ama update gelir gelmez community öyle bir ağladı ki geri çektiler o kararı.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

hmm saçmalamışsın aslında.
çünkü şöyle bir şey var: oranları da onlar belirliyorlar. 2 şapkadan "random" şapka craftlamak çok akıl kârı değil. Neden mi? çünkü "random" da ondan. Git bütün forumlarda oku bu işi yapanların yazılarını. O randomluk baya düşük bir oranla sağlam şapka veriyor (sağlam şapka bkz: team captain, güzel miscler mutton pipe vs vs).

O yüzden en ucuzundan da olsa devamlı olarak craft için ordan şapka satmaları çok büyük bi gelir kaynağı olurdu.

Ama update gelir gelmez community öyle bir ağladı ki geri çektiler o kararı.

Saçmalamışsın deyip saçmalamışsın üzgünüm :).
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Ben hala anlamıyorum bir gözlüğün 5 dolara neden satıldığını, insanların şapka peşinde koşmasını falan. Enteresan.

oyun savaşlı item oyunu, o yüzdendir :P
Mesaj tarihi:
1000 tane update gelen oyunun çökmemesi anormal olur, gerçi ben birkaç mavi ekran (ram timinglerimle alakalıydı, her oyunda oluyordu) hariç tf2nin çöktüğünü görmedim hiç.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...