Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Combatın içinde sürekli kalmak istiyorsan 3 roketle ne kadar damage verebilrsin ki, pubda oynamak için en mantıklısı direct hit ama oynaması zor. Arkanda medic varsa normal rocket launcher.
Mesaj tarihi:
Machina sniper vs sniper'da dezavantaj ya. Karsida iyi bi sniper varsa direk kullaniyor bunu. Trackable bullet cok kotu.

Ha ama multi kill'in tadi bambaska. Butun server senin basarinla sahlaniyor sfdg.
Mesaj tarihi:
Trackable olayı yalan. Zaten ilk seferde alman gerek adamı, alamıyorsan sniper değilsin.
lvl1 sniper ile alırsan adamı zaten killcam yerini gösteriyor direk o yüzden anlamı yok.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Trackable olayı yalan. Zaten ilk seferde alman gerek adamı, alamıyorsan sniper değilsin.
lvl1 sniper ile alırsan adamı zaten killcam yerini gösteriyor direk o yüzden anlamı yok.
machina'yla vurunca göstermiyor mu yerini? oha lan ben de niye dönüp vurmuyo bunlar beni hiç diyorum sdf
Mesaj tarihi:
Hayır gösteriyor. Dediğim o zaten.

Yani Machina ile vurunca merminin izi kalıyor diye dezavantaj deniliyor. Ama zaten tek vuruşta alamıyorsan iyi sniper değilsin.

Birde yerin çok gizli ise (ki zaten değil, herkes heryeri biliyor zaten) normal silahlarla vurunca adamı killcam'de yerini gösteriyor zaten. Göstermese anlarım.
Mesaj tarihi:
sniperla havadaki birini vurmak combatın içinde random dolanan birini vurmaktan çoğu zaman daha kolay yalnız. isabet oranı daha fazla.

bu arada çok uzun zamandır hiç sniper oynamıyorum, machina denen olay düşerse ona geri dönerim. şimdilik aralıksız soldier oynuyorum. spy hariç bütün classlar 7 şer saat falan soldier 35 saat, spy 1.5 saat.
Mesaj tarihi:
editmiş cc miş hiç urasilcak gibi dil ya, 40 tane demonun 6.sında bayıp render ettiklerimi üst üste koyup böle attım gene

http://www.youtube.com/watch?v=44sFTguMjZg
Mesaj tarihi:
tf2 lobbly ne lan asdşflk
ayrıca sniperdan heal istemek zahaşalsdfa çok iyi.

da görüntü ayarlarını tf2de yükseltip demoları tekrar izlesen öyle kaydetsen daha iyi olmaz mıydı? bi de ses sanki geç geliyo gibi bi kaç saniye yoksa bi tek bende mi öle?
biraz uraşsan epik bişeyler çıkarmış
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...