eldar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Combatın içinde sürekli kalmak istiyorsan 3 roketle ne kadar damage verebilrsin ki, pubda oynamak için en mantıklısı direct hit ama oynaması zor. Arkanda medic varsa normal rocket launcher.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 milletin içerisinde sürekli roket atarken zaten maksimum 2 tane doldurup atabiliyorsun. Gerçi ben 3 tane kapasitenin olduğunu düşünüp ona göre oynuyorum.
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 harika http://www.youtube.com/watch?v=YsHEDaI1W_M
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ne kadar mükemmel bir oynayış. Özellikle soldierlar ve demolar çok çok iyi oynamış.
Harir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 aha abi çok iyiymiş.Sniperın müzikle uyumu falan çok iyi
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Havada 3 4 kez vuruyor ya mılletı bizden geçmiş diyesim geldi.
Creus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 alışkanlık haline geliyor biyerden sonra ama min. 2k oynama saatleri vardır muhtemelen ^^
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 allahtan türk serverlarda pek yok bunlardan heh
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 görüntüler maçlardan bu arada etrafta az adam olmasının sebebi o.
Harir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 machina nasıl bi silah lan.Gereksiz derecede iyi bence ddf
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 machina çok iyi ya. zoomsuz ateş etmemesinin tek sebebi silah allah olmasın
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Machina sniper vs sniper'da dezavantaj ya. Karsida iyi bi sniper varsa direk kullaniyor bunu. Trackable bullet cok kotu. Ha ama multi kill'in tadi bambaska. Butun server senin basarinla sahlaniyor sfdg.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Trackable olayı yalan. Zaten ilk seferde alman gerek adamı, alamıyorsan sniper değilsin. lvl1 sniper ile alırsan adamı zaten killcam yerini gösteriyor direk o yüzden anlamı yok.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1wNp2L-wMI0&feature=related
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 LathspeLL said: Trackable olayı yalan. Zaten ilk seferde alman gerek adamı, alamıyorsan sniper değilsin. lvl1 sniper ile alırsan adamı zaten killcam yerini gösteriyor direk o yüzden anlamı yok. machina'yla vurunca göstermiyor mu yerini? oha lan ben de niye dönüp vurmuyo bunlar beni hiç diyorum sdf
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Hayır gösteriyor. Dediğim o zaten. Yani Machina ile vurunca merminin izi kalıyor diye dezavantaj deniliyor. Ama zaten tek vuruşta alamıyorsan iyi sniper değilsin. Birde yerin çok gizli ise (ki zaten değil, herkes heryeri biliyor zaten) normal silahlarla vurunca adamı killcam'de yerini gösteriyor zaten. Göstermese anlarım.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 sniperla havadaki birini vurmak combatın içinde random dolanan birini vurmaktan çoğu zaman daha kolay yalnız. isabet oranı daha fazla. bu arada çok uzun zamandır hiç sniper oynamıyorum, machina denen olay düşerse ona geri dönerim. şimdilik aralıksız soldier oynuyorum. spy hariç bütün classlar 7 şer saat falan soldier 35 saat, spy 1.5 saat.
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 editmiş cc miş hiç urasilcak gibi dil ya, 40 tane demonun 6.sında bayıp render ettiklerimi üst üste koyup böle attım gene http://www.youtube.com/watch?v=44sFTguMjZg
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 tf2 lobbly ne lan asdşflk ayrıca sniperdan heal istemek zahaşalsdfa çok iyi. da görüntü ayarlarını tf2de yükseltip demoları tekrar izlesen öyle kaydetsen daha iyi olmaz mıydı? bi de ses sanki geç geliyo gibi bi kaç saniye yoksa bi tek bende mi öle? biraz uraşsan epik bişeyler çıkarmış
Öne çıkan mesajlar