eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 güç Noah anlatıo zati kimde ne var die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 spo Ama jesseninkini söylemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 cık sölio olm... walla bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 spo Altyazılı izledim ben ve altyazıda Jesseye geldiginde bunun hakkinda birşey bilmek istemezsin diyo ve laptopu kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 C3nK said: spo Altyazılı izledim ben ve altyazıda Jesseye geldiginde bunun hakkinda birşey bilmek istemezsin diyo ve laptopu kapatıyor. doğru söylemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bunlar bizi kaldırmış hani peterin abisini sylar vurmuştu yöle göstermişlerdi bee daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Llama said: bunlar bizi kaldırmış hani peterin abisini sylar vurmuştu yöle göstermişlerdi bee daha önce Sylar vurmamış öyle zandetmemiz istenmiş. Suratı hiç göstermiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 doğru hatırlıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 dandirik bir 2. sezondan sonra hiç indiripte izleyesim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 3x01 sonundaki tepkim: neler oluyor ya bu kadar oynak bir seneryo olmamalı, zamanda yolculuk bozuyor herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 301-302 zamanında boşa demiyormuşuz sylar ölmez vatan bölünmez diye sdfsd ne varsa onda var yine, dünyayı da o kurtarıcak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bu arada Syler'in supergucunun ne oldugu konusundaki tezimin tutmasini da mutlulukla karsiliyorum, zaten cok barizdi ama baya bi kisi farkli seyler iddaa ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 sylar nedir abi şimdi sylar'ın olayı milletin kafasının içine bakıp yeteneğinin işleyiş mekanizmasını çözüyor, ve anında kapıyor olayı bu mudur=) eğer bu ise ben de sevindirik olucam önceden tahmin etmiştim diye=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Abi onu biliyorduk zaten? Yeni bişey değil ki yani İlke, niye heyecan yaptın? Ben izlemem artık herhalde sanmıyorum, 301'i izledim 302'yi açasım gelmedi yani. Kurtaramamışlar gibi sanki. Ya da 2. sezon o kadar kötü bittiği için ben efsane bir bölüm bekliyodum, onun yerine abuk subuk şeyler yapmışlar yani. Yok kader kapımı mı çalacak diyince kapıyı çalması, yok düğme vardır şurda muhabbeti odur budur. Güzel değildi yani bence, bakalım ilerde neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 3x01+02 Fena değildi bölümler. Ama şu gelecekten gelen peter olayı yardı beni, eleman kendini feci geliştirmiş, neler neler yapıyor, yok birini birinin içine hapsediyor, yok birini cehennemin diğer ucuna gönderiyor, yok ölüyü diriltiyor felan ( gerçi bunu o yapmamış olabilir ).. Vs.. vs.. Gelecekteki Claire de imba hatun olmuş, silahla peterı vurucak güya, hadi vurdun, sen ölmüyorsun o da ölmüyor o işi nasıl çözücen felan filan.. Aga ne imba durumlar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 beyninin içinde herhangi bi madde bulunursa ölüyo yani ölü gibi oluyo bkz:kurşun bıcak ilk sezonda clarien kafasına giren odun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 spo ben de onu sölicektim bunların kafalarına bişi sapğlandımı yarı ölü duruma geçiyolardı hatta peter eski bölümlerde claire'den kafasının belli bi noktasından onu vurmasını istiyodu falan patlamadna evvel=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Kaan denyosu ben de yazimda belirtmistim zaten cok barizdi ama aksi iddaa ediliyordu diye :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 s03 Gabriel gitsin saat tamir etsin yahu, bir de kardeş çıktı zaten petrellilere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Petrelligiller Petrelli'lerde çocukları yapıp yapıp sağa sola vermiş arkadaş bu ne ya heryerden birilerinin çocuğu çıkıyor, Hiro'da Peter'ın kardeşi çıkarsa hiç şaşırmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 adem ile havva olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Peh.... 4400 den çalıntı bi sezon senaryosu beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 HE he, evet ya aynen öyle, zaten heroes tam anlamıyla arak bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 mohinder sinek mi olcak böcek mi olcak nolcaksa artık. Direk "sinek" filminden araklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Dragonfire said: nacizhane fikirlerim ve tahminlerim mohinder =fly zaten tiplerde benziyor bence aynı şeyler mohindere olacak. Peter yine dünyayı kurtarma peşinde. Gelecekteki hiro kötü olan ando iyi olan bence.Çok fazla başka yapıttan esinlenmiş dizi ilk sezonun tadını vermedi bana. yineliyorum, çok arak olmuş 2peter savaşır sonunda. Senaristler değiştimi ne oldu grevmi var hala film izleyen 15 yaşında çocuklaramı yazdırıyorlar senaryoyu analamadım. Amma heycanla beeklemiştim peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar